16-22 Ocak 2012 Haftalık Dizi Reytingleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
51,351
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
reyting.gif

AGB'nin işine son verilmesinin ardından verdiğimiz birkaç haftanın ardından bir FavoriForumum klasiği haline gelen Haftalık Dizi Reytingleri'ni sizler için hazırladık işte bu hafta dizilerin SBT reytinglerine göre karnesi:

Son düzenleme:
TRT 1'in en çok izlenen dizisi Totalde Avrupa Avrupa, A/B'de ise Leyla ile Mecnun olmuş.
Kurtlar Vadisi Pusu çok iyi oranlar alarak Totalde en çok izlenen 2. dizi, A/B'de en çok izlenen 3. dizi olmayı başarmış. :)

Kurtlar Vadisi Bu Hafta Zaplamıs
Muhtesem Yüzyıl Askı Derun Süper Yine A/B Muhtesem Total Ezmeye Devam Ediyor :)

Kvp,Muhtesem,Behzat,pis yedili sevindim 1 erkek 1 kadin star adam olmaya basladi

Muhteşem Yüzyıl Sbtde düşük oluyor Tns gelince 20 reytingi görebilir sebebi dizii Agbde 17 reyting aldığında Sbtde 14 reyting alıyordu onun için böyle tahminde bulundum

Kurtlar Vadisi 2.sırada yer almış Öyle Bir Geçer Zaman Kiden daha hakettiğini düşünüyorum zirveyi

Muhteşem Yüzyıl Sbtde düşük oluyor Tns gelince 20 reytingi görebilir sebebi dizii Agbde 17 reyting aldığında Sbtde 14 reyting alıyordu onun için böyle tahminde bulundum

Kurtlar Vadisi 2.sırada yer almış Öyle Bir Geçer Zaman Kiden daha hakettiğini düşünüyorum zirveyi

Yok Hocam Muhtesem Yüzyıl Ayni Oranlari Aliyor Vadi Süpriz Yapmıs ama fatma gül A/B önemli kısımda muhtesem yüzyıl 1 kere bile geçemedi suana kadar

[TABLE="class: cms_table_cms_table, width: 500"]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Muhteşem Yüzyıl[/TD]
[TD]Star[/TD]
[TD]16.78[/TD]
[TD]37.80[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

38 Share 16.78 İzlenme Payı :) Muhtesem Yüzyil Startv Büyük Kanal Oldugunu Hatirlatti Tns 20 Reyting Görecektir

ÖBGZK her hafta oldugu gibi basarili bir sekilde.

KVP Total de 2. AB de 3. Olarak cok ama cok basarili.

Muhtesem yüzyil Star TV ye büyük Kanal oldugunu hatirlatti :D

Sakarya Firat in bu hafta reytingi ölcülmedi cünkü trt sbt den cekilmisti eger ölcülseydi ilk 15 de olurdu cünkü kuzey Güney le ayni oranlari aliyor.

aga muhteşem yüzyıl ın reytingleri budur agb yi konuşmak bile istemiyorum çünkü şike yaptığı tespit edildi ama yinede muhteşem yüzyılın reytingleri orda da sbt gibiydi :D ab de zirvede olabilir ilerleyen haftalarda

kurtlar vadisi süper reytinglerle 2.sırada diyecek kelime bulamıyorum :D totalde aldığı 14.29 reytingi bence hiçbir yapım tnt de alamaz.böyle giderse 1.olacaktır eminimki şu tempo 5 bölüm daha devam etsin 16-17 ye kadar çıkacaktır aynı şekilde ab de de çok çok iyi ve 3. :D

Geçen hafta Kurtlar Vadisinin totalde 2. olacağını söylemiştim , yanılmadım...

kurtlar vadisi süper reytinglerle 2.sırada diyecek kelime bulamıyorum :D totalde aldığı 14.29 reytingi bence hiçbir yapım tnt de alamaz.böyle giderse 1.olacaktır eminimki şu tempo 5 bölüm daha devam etsin 16-17 ye kadar çıkacaktır aynı şekilde ab de de çok çok iyi ve 3. :D

A/b Çok Çok Artmıs aynen zaten muhtesem yüzyıl bunu hep yapiyor a/b 16 17 18 20 süpriz deil Muhtesem yüzyıl için ama totalde ins düsmez bu hafta çok heycanli olursa 15 e çıkar totalde

A/b Çok Çok Artmıs aynen zaten muhtesem yüzyıl bunu hep yapiyor a/b 16 17 18 20 süpriz deil Muhtesem yüzyıl için ama totalde ins düsmez bu hafta çok heycanli olursa 15 e çıkar totalde

muhteşem yüzyılın ab si çok iyi zirveyi alır ab de ama totali malesef artmıyor totalde bi 15 e falan çıkabilse çok iyi olacak 12 yi geçmesi lazım

muhteşem yüzyılın ab si çok iyi zirveyi alır ab de ama totali malesef artmıyor totalde bi 15 e falan çıkabilse çok iyi olacak 12 yi geçmesi lazım

totalde Mehmet Günsur Gelince artacagina adım gibi eminim :) Büyük Oyuncular Geliyor Ses Getircek cinsten kvp muhtesem yüzyıl hep böle yukarlarda görecegimizden kuskum yok kvp sayesinde tnt en iyi 10 kanal arasina girdi

totalde Mehmet Günsur Gelince artacagina adım gibi eminim :) Büyük Oyuncular Geliyor Ses Getircek cinsten kvp muhtesem yüzyıl hep böle yukarlarda görecegimizden kuskum yok kvp sayesinde tnt en iyi 10 kanal arasina girdi

aynen aga :D bikaç hafta sonra vadi totalde muhteşem yüzyıl ab de zirvede olursa şaşırma :D

aynen aga :D bikaç hafta sonra vadi totalde muhteşem yüzyıl ab de zirvede olursa şaşırma :D

Öyle Bir Geçer Zamanki Bukadar Çok İzlendigini ben gerçek dısı buluyorum bi yonden hak veriyorum pis yedili den baska rakibi yok adam akilli ondan at kosturuyor reytinglerde ilk çıktıgında bu dizi ilk bölümde 3.cü olmustu sonra kanald yapti yapacagini bütün gazatelere kücük osmani tanitti sonradan 6 8 reyting 15 18 lere fırladi yoksa vadi muhtesem yüzyıl gibi yapimlari türkiye genelinde yanina yaklasamayacagindan süphem yok

Öyle Bir Geçer Zamanki Bukadar Çok İzlendigini ben gerçek dısı buluyorum bi yonden hak veriyorum pis yedili den baska rakibi yok adam akilli ondan at kosturuyor reytinglerde ilk çıktıgında bu dizi ilk bölümde 3.cü olmustu sonra kanald yapti yapacagini bütün gazatelere kücük osmani tanitti sonradan 6 8 reyting 15 18 lere fırladi yoksa vadi muhtesem yüzyıl gibi yapimlari türkiye genelinde yanina yaklasamayacagindan süphem yok
aga türkiye genelinde vadinin 1.olduğuna şüphem yok.öbgzk nin geçen yılda rakibi yoktu bu yılda pis yedili dışında yok

vayy vadi en fazla izlenen 2.dizi olmuş inşallah 1. dizi olur.....

Öyle Bir Geçer Zaman Ki izlemiyorum ama dizinin kadro kalitesi ortada. Sadece başrolleri değil. Yan roller bile çok konuşuluyor. Aylin olsun Soner olsun diğerleri olsun. Reytinglerdeki sırası bu bakımdan hiç şaşırtıcı değil. Ayrıca Türkiye genelini kimse bilemez ama bu oranların Türkiye genelini temsil ettiği var sayılıyor. Her iki şirkette AGB'de de SBT'de de Öyle Bir Geçer Zaman Ki açık ara birinci oluyorsa, sosyal medyada da en çok konuşulan diziler arasındaysa bu dizi gerçekten izleniyor demektir. Şüphe duyulacak bir durum yok bunda :)

Öyle Bir Geçer Zaman Ki izlemiyorum ama dizinin kadro kalitesi ortada. Sadece başrolleri değil. Yan roller bile çok konuşuluyor. Aylin olsun Soner olsun diğerleri olsun. Reytinglerdeki sırası bu bakımdan hiç şaşırtıcı değil. Ayrıca Türkiye genelini kimse bilemez ama bu oranların Türkiye genelini temsil ettiği var sayılıyor. Her iki şirkette AGB'de de SBT'de de Öyle Bir Geçer Zaman Ki açık ara birinci oluyorsa, sosyal medyada da en çok konuşulan diziler arasındaysa bu dizi gerçekten izleniyor demektir. Şüphe duyulacak bir durum yok bunda :)

ALİ KAPTAN GİTSİNDE BE GÖRÜRÜM ZAMAN HİÇ GEÇMEZ :) bence reyting ler & 100 düsecek