D DR Favori Üye Katılım 8 Ekim 2011 Mesajlar 30,472 Reaksiyon puanı 10,082 Puanı 1,061 Konum Türkiye 24 Haziran 2014 #21 @Çiğdem- İkidir programı patlatıyorum önüme geçiyorsun. Birinde Anneler günüydü, birinde Babalar günü. @xemrexxx
@Çiğdem- İkidir programı patlatıyorum önüme geçiyorsun. Birinde Anneler günüydü, birinde Babalar günü. @xemrexxx
xemrexxx Favori Üye Katılım 18 Mart 2012 Mesajlar 186,858 Reaksiyon puanı 149,178 Puanı 1,061 Konum İstanbul 24 Haziran 2014 #22 RevaN' Alıntı: @Çiğdem- İkidir programı patlatıyorum önüme geçiyorsun. Birinde Anneler günüydü, birinde Babalar günü. @xemrexxx Genişletmek için tıkla ... dünya barış gününde de bişiler yapar artık
RevaN' Alıntı: @Çiğdem- İkidir programı patlatıyorum önüme geçiyorsun. Birinde Anneler günüydü, birinde Babalar günü. @xemrexxx Genişletmek için tıkla ... dünya barış gününde de bişiler yapar artık
Çiğdem Süper Emekli Katılım 30 Aralık 2013 Mesajlar 143,819 Reaksiyon puanı 126,466 Puanı 1,060 Yaş 33 Konum Giresun 24 Haziran 2014 #23 RevaN' Alıntı: @Çiğdem- İkidir programı patlatıyorum önüme geçiyorsun. Birinde Anneler günüydü, birinde Babalar günü. @xemrexxx Genişletmek için tıkla ... hahahah bukadar önemli konulara ilgili olmazsalar ben kullanırım iştee babacıklar ve annecikler çok sağ olsunlar onalrın sayesinde ayrıca ben çok konu açan birisi değilim ama açtığım konularda hep zirvede yer aldı az ama etkili oluyor @mrt-06 atacanla yarışıyordum son haftalarda zirvede yer alabiliyordum bu seferde senle yarışıp galip geldim
RevaN' Alıntı: @Çiğdem- İkidir programı patlatıyorum önüme geçiyorsun. Birinde Anneler günüydü, birinde Babalar günü. @xemrexxx Genişletmek için tıkla ... hahahah bukadar önemli konulara ilgili olmazsalar ben kullanırım iştee babacıklar ve annecikler çok sağ olsunlar onalrın sayesinde ayrıca ben çok konu açan birisi değilim ama açtığım konularda hep zirvede yer aldı az ama etkili oluyor @mrt-06 atacanla yarışıyordum son haftalarda zirvede yer alabiliyordum bu seferde senle yarışıp galip geldim