16 - 22 Eylül 2013 | Haftalık Dizi Reytingleri

Kurtlar Vadisi her zaman oldugu gibi yine hak ettigi yerde acik ara zirvede... iki gruptada ilk 10 a giren Dizileri tebrik ediyorum

tadında ve zirvede bitti çalıkusu sükse yapmassa gb salıya döner gibime geliyor

gelelim reyting yorumuma

En çok dikkat çeken medcezir oldugu kesin totalde 2.7 ab 4.16 lık bir yükselis yakalamıs 2.bölümden özellikle youtube izlenme oranları çok iyi

kurtlar vadisi totalde 11 reytingi ilk gecen dizi oldu bu sezon için yaklasık &30 share alarak totalde zirvede yer almıs

intikam gecen sene yüksek reytingleri yok bunda nejat isler gitmeside büyük bir etken olmus

günesi beklerken pazar günü ab katagorisinde iyi gitmis tatmin edici bir reyting

karagül totalde basarılı gitmis ab ise orta karar gitmis

kayip özellikle çok kötü gitmis ama yeni saati ve günü itibariyle oranlarını yükseltecegi kesin gibi
dediğin gibi , öyle bir geçer zaman ki farkla 1. oldu finaliyle :) ama kanalın şu an öbgzk gibi her iki katagoride de iyi rakamlar alan diziye ihtiyacı var.
Küçük Gelin Sefkat Tepe Totalde ab ise aramızda kalsın zkf oglanada ayri tebrikler bu hafta reytingleri nolacak bekleyip görücez.

dediğin gibi öbgzk finaliyle farkla 1. oldu ama şu an kanalın öbgzk gibi her iki katagoride iyi giden dizilere ihtiyacı var.

kurtlar vadisi her zamanki gibi açık ara zirvede süper :D
karadayı da iyi gitmiş
küçük gelin ve şefkat tepe süper gitmişler ve kanal d nin tüm dizilerini geçmişler totalde helal olsun
intikam çok çok kötü gidiyo ilk 15 dizi arasında yok p2 ye geçmesi an meselesi

Kurtlar Vadisi 2 haneli reytinglere ulaşan tek dizi olmuş. Tebrikler. Her ne kadar dizi için bu oranlar düşük olsa da, bunu henüz seyircinin ekranlara dönmediğine bağlıyorum Bir iki haftaya daha da yükselecektir.
Medcezir bu sezonun flash dizisi. İzlemedim, izlemeyi de düşünmüyorum ama başarısı ortada. Her ne kadar Çağatay ve Serenay ikilisinin hayran kitlesini çekmeyi başarmış olsa da dizinin esas başarısı Ece-Melek ikilisi sanırım. Kadınlar ne yazsa izleniyor.
Fatih Haarbiye beni en çok şaşırtan iş oldu. Sanırım avantajı sezona erken başlamasıydı. Diğer rakipleri gelinceye kadar kendi kitlesini çekti.
Lale Devri ve Arka Sokaklar artık miyadını dolduruyor demek ki. İkisi de düşüşte.
Aramızda Kalsın yayınlandığı güne göre gayet iyi bir başarı göstermiş. Bunu bu tabloda daha iyi farkettim. Dizi bu tadını koruyabilirse özellikle AB de daha da yükselecektir.
Umutsuz Ev Kadınları Karagül ve Fatih Harbiye’nin ardından kanalın en yüksek oranını almış. 3. Sezonda olmasına ve fazla reklamı yapılmamasına rağmen gayet iyi bence.
Tabloda en üzüldüğüm ise Bir Erkek Bir Kadın. Ne yazık ki düşüşte. Dizi geçen sezon cumartesileri daha iyi reyting alıyordu. Bence Pazar yerine Cumartesi seçilmeliydi.

my total 2. ab 1. olmuş süper :)
intikam kötü gidiyo neden bukadar düşük anlamadım
medcezir çok iyi gidiyo gerçekten :)

Karagül ve Fatih Harbiye çok iyi.

UEK tek gün Perşembe olursa AB'de daha da yükselir bence..

Sana Bir Sır Vereceğim bu hafta yükselir.

muhteşem yüzyıl sezona gayet iyi başlamış.Bu hafta oranlar yükselebilir heyecan dorukta çünkü.
Medcezir benim favorilerime girmeyi başarmış.Kız dizisi olduğunu düşünüyordum lakin yorum yazanlara bakıyorum facebooktan erkeklerde çokmuş:DAldığı reytinglerin üstüne çıkacaktır dizi.
Karadayı düşüş yaşamış.Haftaya biraz daha yaşayabilir.(fatih gelecek.)
GB totelde düşüş yaşamış.AB de çok iyi gitmiş.
Karagül totel başarısını yeni sezonda sürdürmüş lakin AB de rakibi yokken aldığı oranları medcezir varken alamamış.
Kayıp,intikam,merhamet,arka sokaklar kısaca hayal kırıklığı :D

Tabloya genel olarak baktığımızda total tablosunda star atv ve samanyolu var.Eskiden kanal d 6 7 dizisiyle tabloda ilk 10 u kapatıyordu.Yazık oldu kanala.
AB dede aynı şey söz konusu ilk 10 a giren 4 yapımı var fakat gb den başka iyi oran alan yapım yok.
Kanal d 'nin umudu GB oldu.şaka gibi valla.7 reytinge kaldı kanal.Yeni dizileri ne yapacak merak ediyorum aşk orta karar gider.Ben çalıkuşundan umutluyum.:D

Star tv ve atv iyi gidiyor ama o kadar umut bulduğum kanal d ise §imdilik beklediğim gibi değil