16 Şubat 2012 Perşembe Reyting Sonuçları

Bu Perşembe Gecesi Ne İzlediniz ?

• Fatmagül'ün Suçu Ne (Kanal D)

Oy: 8 36.4%
  • Şanslı Masa (Kanal D)

Oy: 1 4.5%
  • Kurtlar Vadisi Pusu (TNT)

Oy: 9 40.9%
  • Alemin Kıralı (ATV)

Oy: 2 9.1%
  • Kim Milyoner Olmak İster (ATV)

Oy: 0 0.0%
  • M.U.C.K. (Show)

Oy: 4 18.2%
  • Kalbim 4 Mevsim (Star)

• Var Mısın Yok Musun (Fox)

• Sen de Gitme (TRT 1)

• Diğer (Lütfen Belirtin)

• TV İzlemedim

• Kullanılan toplam oy
    22
  • Anket kapatılmış .

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,350
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com

Reytinglerde bu Perşembe neler oldu ?

Fatmagül'ün Suçu Ne mi ? Kurtlar Vadisi Pusu mu ? Zirvenin sahibi hangisi oldu ?

Alemin Kıralı, MUCK, Kalbim 4 Mevsim ve diğer yapımlar ne kadar izlendi ?

Sonuçlar belli oldu.

Zirvede işler karıştı. Bu hafta totalde Fatmagül'ün Suçu Ne zirvedeki yerini korurken A/B'de Kurtlar Vadisi Pusu zirveye yerleşti. İlginç olan nokta totali güçlü olarak bilinen ve yıllardır totalde daha başarılı olan Kurtlar Vadisi Pusu'nun A/B'de 1. totalde 2. olması...

Kim Milyoner Olmak İster, A/B'de 4. olarak başarısını sürdürürken Şanslı Masa eski görüntüsünden uzak performans çizmeye devam ediyor. Yine de Şanslı Masa bu reytinglerle yayın hayatına bir süre daha devam eder gibi gözüküyor...

Alemin Kıralı bu hafta iki grupta da 10. sırayı aldı ve ATV'yi sevindirmeyi bildi.

Totalde 29. A/B'de 42. olan MUCK için tehlike çanları çalıyor. Dizi her an gözden çıkarılabilir!

Totalde 70. A/B'de ise 47. olan Kalbim 4 Mevsim'in durumu ise yine çok kötü. Dizinin bu oranlarla uzun süre yayında kalması çok zor.

TRT'nin dizisi "Sen de Gitme" bu hafta A/B'de 33.sıraya yükselerek dikkat çekti...

Son düzenleme:
bu konuya sahip çıkın çok değerlenecek en az 100 yorum

vadiyi izledim beni sarmadı desem yeridir

KURTLAR VADİSİ PUSU yu izledim şahane süper mükemmel harika bi bölümdü.izzet in işi bitti.pusat biraz şımardı belki ama bence vadiye büyük bi renk kattı totalde zirvede olabiliriz reklamlar azaldı ama hala sık ve kısa süreli giriyo reklamlar uzun reklam yok ama sık girdiğini söyleyebiliriz.reklam arasını uzun tutup reklam sayısını azaltsalar bu iş biter
yani bu bölüm çok çok iyiydi

KVP yi izledim süper ötesi bir bölümdu pusat a kanim kaynamaya basladi Yasar aga ile aralarindaki gerginlik önümüzdeki haftalarda daha zevkli olacaktir, polatin Inci yi aramasi, catisma sahneleri, Leyla nin sahneleri hersey harikaydi hele final sahnesini 10 yil düsünsem aklima gelmezdi izzet inci nin karnindan bebegi aldirmis bakalim polat izzet e neler yapacak? Reytingler de neler olur bilemiyorum ama insallah 1. Oluruz. Bu arada sikayetler ise Yaramis gecen haftaya kiyasla cok daha azdi reklamlar.

aga final sahnesini 5 sene düşünsem aklıma gelmezdi izzet kafayı yemiş
pusat ın bu halleri hoşuma gitmeye başladı.memati ise süperdi süper

fatma gülün suçu ne dizisini izledim süper harika olağanüstü süper ötesi ultra süper ve megastar düzeyinde bir filmdi bugüne kadar yapılmış filmler arasında dünya çapında ilk sırayı rahatlıkla alır.. hewle o fatmagülün kerimle dansedişi hele o mukaddesin insanı ters köşeye yatıran hareketi hele o mustafanın intikm planları hele o sahnelerin çekim açılarındaki muhteşemlik nefeslerimiz tutularak izledik filmin nasıl geçtiğini anlamadım insanın 20 kez üstüste izleyesi geliyor teşekürler fatmagül teşekürler kanal d dünya çapında bir eser anca böyle yapılır

özentilikte son nokta

"fatmagül'ün sunu ne?" bu bölümüyle çok çok güzeldi baya bi hareketlilik vardı bu bölümde ve romantizim çıtasını bu bölümde baya bi yükseltmişler.
mukaddes' in o ebe nine'ye yaptığı roller harikaydı ve evdeki o fatmagülle kerimin sahnesi gerçekten çok güzel ve başarılıydı. o duyguyu tam olarak yansıtmışlar , bu da dizinin kalitesini ortaya koyuyo zaten. senaristten tut yönetmene kadar hepsi çok başarılılar alanlarında gerçekten hepsini kutluyorum böyle güzel bir dizi ortaya koydukları için. inşallah reytinglerde de 1. oluruz...

Biraz KVP'yi biraz MUCK'u izledim şimdi de Burada Laf Çok'u izliyorum

fatmagüle çok az baktım spartacus a başladığım için.. reytinglerde birinci olabilir.

Kurtlar vadisi cok cok zevksizdi.polatin ask isleri...pusat cakir...dayanamadim alemin kiralina cevirdim.hic olmazsa biraz guldum.

Fatmagulun sucu ne yi izldeim muhtesem bolumdu reytinglerde insallah birinci oluruz.

Muhtesem senaryosuyla Kanal D ekranlarinda yayinlanan "Fatmagül'ün Suçu Ne" dizisini izledim. Oyuncular mükemmel, senaristler harika, yönetmen basarili dizi muazzam..

Yorumlara bakılırsa iki dizi de iddialı, rekabet hat safhada, bakalım kazanan kim olacak ?

Reytingler hayli tuhaf ! Total'de daha kuvvetli olarak bildiğimiz Kurtlar Vadisi Pusu A/B'de zirveyi alırken, totalde Fatmagül'ün Suçu Ne'ye geçilmiş. Sanırım bu hafta iki grup da memnun olacak. Umarım A/B mi daha önemli, Total mi daha önemli tartışması yapılmaz.

bu nasil is anlamadim gecen hafta AB de 3 reyting öndeydi FGSN bugün biz AB de zirvedeyiz. AB yi Geri aldik insallah haftayada Total i aliriz iki diziyide tebrik ediyorum.

birinci degişmemiş.................................. fatoşgul bir iki hafta birilerini sevindireyim demiş demek