Raci şaşmaz iki formatıda kullanıyormu bir tek arka sokaklar mı kullanıyormu iki formatı arka sokaklar hem Amerikan hemde fransız formatını kullanıyorKarı dizisi diyenler bu sahneyi izlesin bakalım
belki teve2 alırDarbe senaryosu yazmak böyle bi dizinin ne haddine. Raci Şaşmaz eğer bu meseleyi anlatmak istiyosa gelsin Vadiye orada yazsın senaryo. Böyle bi diziyi kimse takmaz
darbe olmadan amerikaya kaçmışÜnal neden projeksyondan bağlanıyor. @Çiğdem-
Daha izlemedim başında projeksiyonda görünce komiğime gitti. Bakıyorum şimdi.darbe olmadan amerikaya kaçmış
benim darbeyi bildiğimi sandılar burdakıler diyor hatta
nasıl sahnemiz cnm kısa ama anlamlı değilmi
amerikada oyüzden sen bir izlede öyle yorumla zaten 4 dakıkaDaha izlemedim başında projeksiyonda görünce komiğime gitti. Bakıyorum şimdi.
ünala gülme bakayım ben meryoşu ona şettircemDaha izlemedim başında projeksiyonda görünce komiğime gitti. Bakıyorum şimdi.
Alparslan direkt "darbe" dedi adam biliyor. Bu arada bu sahnede abartılacak fazla bir şey yok ben çatışma sahnesi falan oldu sandım ama olayı güzel anlatmışlar. PİÇLER (Paralel İhanet Çetesi) repliği de komik olmuş.amerikada oyüzden sen bir izlede öyle yorumla zaten 4 dakıka
Senin de zavallı kızcağıza şey ettirmediğin adam kalmadı.ünala gülme bakayım ben meryoşu ona şettircem
ıyyy sapık .ss ama en çok ünalla yakışır alparslan küçük kalıyor ilyas evlendi hem çiğdem kırk ton laf eder ilyasla olursa meryoş bu arada @vadikızı ve @Çiğdem- ikiz sapıklarını buldum yine @eskici @cookies @Aserat 1:25 telerAlparslan direkt "darbe" dedi adam biliyor. Bu arada bu sahnede abartılacak fazla bir şey yok ben çatışma sahnesi falan oldu sandım ama olayı güzel anlatmışlar. PİÇLER (Paralel İhanet Çetesi) repliği de komik olmuş.
Senin de zavallı kızcağıza şey ettirmediğin adam kalmadı.
konuşma üzerinden o geceyi anlattılar ama konuşmalarda çok açık mesajlar varAlparslan direkt "darbe" dedi adam biliyor. Bu arada bu sahnede abartılacak fazla bir şey yok ben çatışma sahnesi falan oldu sandım ama olayı güzel anlatmışlar. PİÇLER (Paralel İhanet Çetesi) repliği de komik olmuş.
Senin de zavallı kızcağıza şey ettirmediğin adam kalmadı.
fazla açık mesaj çok sağlığa tehlikeli diziler için arka sokaklar kapalı işlerken bire sorun çıktıkonuşma üzerinden o geceyi anlattılar ama konuşmalarda çok açık mesajlar var
Bu bölümde arka sokaklarda hakanı örgüt kaçırıyor gardiyanları satın alıp ceza evinden İsmail Başkomiser söyledi jandarma ve müdürleri@Çiğdem- etiketlemişsin cnm görmemiştim şimdi gördüm dizinin en güzel
sahnelerinden biriydi biraz daha uzun olsaydı keşke
Kiz seni yok sayiyor bu çikinella@Çiğdem- etiketlemişsin cnm görmemiştim şimdi gördüm dizinin en güzel
çok uzun oluncada şeyi çıkıyor bunlar çok hassas konular 1 hatada dizinin ipini çekerler@Çiğdem- etiketlemişsin cnm görmemiştim şimdi gördüm dizinin en güzel
sen sussana beeKiz seni yok sayiyor bu çikinella
Maskeli darbeci planını bozdu ve senin ortağınla kardeşKiz seni yok sayiyor bu çikinella