15 Temmuz 2014 Salı Reyting Sonuçları

Ruhumun aynası ne hale gelmiş çok güzel dizi halbuki

Güllerin Savaşı hemen hemen aynı oranları almış

Ruhumun Aynası'nın ab dizisi olacağı belliydi haftaya yükseliş yaşar

O Ses Türkiye fena coşmuş. Alt Üst etmiş ortalığı.

Güllerin Savaşı O ses'in etkisiyle kendini gösterememiş ama iyi gidiyor.

Nihat Hoca Sahur'la İftarla iyi direniyor.

Ruhumun Aynası beklediğimin çok altında.

Kocamin ailesi uyarlama orjinali 50 bolum surmus sıkıntı yasamaz o yuzden

Güllerin Savaşı bence gayet iyi gitmiş ben o tekrarlardan sonra daha büyük bir düşüş bekliyordum açıkçası. ABC1'de de 4.41 alarak iyi gitmiş haftaya yükseleceğini düşünüyorum.

İlker 1 günlük aradan dönünce Mali düşüş yaşamış.

Ruhumun Aynası kötü gitmiş baya haftaya belli olur durumu..

Ulan İstanbul ve Galip'in tekrarları süper gitmiş.

O Ses Çocuklar final idare eder.

güllerin savaşı beklediğim gibi iyi gidememiş,

ulan istanbul'un tekrarı şahane.

o ses çocuklar çokta iyi sayılmaz.

Güllerin Savaşı beklediğimden düşük gitmiş ama yine de iyi. Yaz aylarında tek drama şuan galiba.

Bence gereksizce ağır drama. Eylüle saklasalar daha iyi olurdu. Ama dizide yükselme potansiali görüyorum. Kışın 8-9 alan Güneşi Beklerken ve BBEB yazın 4-5 alıyorlardı.

Gunesi beklerken yazin 8-9 aliyodu yeni sezonda 4-5 e dustu diye hatirliyorum ben

nihat hoca süper gitmiş yine helal

O ses çocuklar finaliyle fena gitmemiş
Nihat Hoca çok iyi gitmiş
Güllerin Savaşı tekrarları düşük gidiyordu bu düşüş tahmin etmiştim
Çarkıfelek ve Mali iyi gitmişler

Güllerin Savaşı A\B'de daha iyi gider diye düşünüyordum ama karşısında O Ses Çocuklar'ın finali olunca düşüş yaşamış.Umarım önümüzdeki hafta yükseliş yaşar.

@eros
o ses çocuklar iyi reyting almadı çünkü çocuklar var.
Güzel Köylü kan kaybediyor diyorsun ama 7.5 total 5.7 ab de alan bir dizi bitmez.Ayrıca ulan ıstanbul şap diye düştü Ab de 8.5 tan 5 e düştü.totalde zaten kaçak gelinlerin gerisinde.
Kaçak Gelinlere 3 alıyor demissin de 3.9 aldı neden 4 demiyorsun çünkü işine geliyor azaltmak.Bir zahmet totalini de soyle +5 alıyor.
Kaçak Gelinler ab de Güllerin savaşını geçiyor.Kaçak Gelinleri kucumsuyorsun ama totalde 5 alıyor.Kaçak Gelimler total 5 ab en az 3.9 ama güllerin savaşı her iki grupta da 3.5 yani az

Alabora 3.5 almıştı sen kanal d başlıyor demiştin ben sana düşer demiştim sen de dur daha yeni başladı artar demiştin şimdi bakıyoruz 2 yi zoralıyor

X fator esen o da 2 yi zor alıyor
Tek çarkıfelekte haklısın iyi oranlar alıyor.Kanal D 2 yarışma yaptıracak ilkere demek ki bu dizilere yol gözükecek
KVP,Küçük Ağa,Arka Sokaklar,Benim Adım Gültepe Yalan Dünya,Kerem Bursinin dizisi bıla bıla bıla yani sürüyle yapımı olacak ulan istanbul ve güllerin savaşı bu diziler de demek ki biter

Güllerin Savaşı bu oranları hak etmiyor kesinlikle. Yükselir İnşallah dizi gayet güzel.