Kocamin ailesi uyarlama orjinali 50 bolum surmus sıkıntı yasamaz o yuzdenGüllerin Savaşı'na bakamadım henüz ama ben başroldeki oyuncular arasında bir uyum göremedim açıkçası. Kanal D 2. bölüm fragmanını pek tanıtmadı sanırım, ben mesela hiç denk gelmedim...
Ruhumun Aynası'nın tutmayacağı belliydi. Kiraz Mevsimi iyiydi mesela ama bu dizi de yazlık bir dizi adından da anlaşıldığı üzere.Kocamın Ailesi'de senaryo anlamında çok erken kendisini bırakabilecek bir dizi. O yüzden Fox çok bel bağlamasın bu diğer dizilere de...
Gunesi beklerken yazin 8-9 aliyodu yeni sezonda 4-5 e dustu diye hatirliyorum benGüllerin Savaşı beklediğimden düşük gitmiş ama yine de iyi. Yaz aylarında tek drama şuan galiba.
Bence gereksizce ağır drama. Eylüle saklasalar daha iyi olurdu. Ama dizide yükselme potansiali görüyorum. Kışın 8-9 alan Güneşi Beklerken ve BBEB yazın 4-5 alıyorlardı.
Yok sezon sonu düştü, sezon boyunca 8-9 aldı A/B`de.Gunesi beklerken yazin 8-9 aliyodu yeni sezonda 4-5 e dustu diye hatirliyorum ben
Anladim ama yazin bu kadar düsuk degildi 7-8 aliyordu en azindanYok sezon sonu düştü, sezon boyunca 8-9 aldı A/B`de.
Ağustos sonunda kere 8 almıştı.Anladim ama yazin bu kadar düsuk degildi 7-8 aliyordu en azindan
AnladimAğustos sonunda kere 8 almıştı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?