ozmoturk Favori Üye Katılım 14 Temmuz 2014 Mesajlar 5,255 Reaksiyon puanı 3,535 Puanı 460 Bugün 13:40 #21 Survivor'a Elçin Sangu gelsin, başkalarının alnına nişane olarak yapıştıracağı laflarla bunlardan daha çok reyting alır X'te yine yargı dağıtıyor
Survivor'a Elçin Sangu gelsin, başkalarının alnına nişane olarak yapıştıracağı laflarla bunlardan daha çok reyting alır X'te yine yargı dağıtıyor
12.Adam Favori Üye Katılım 4 Nisan 2016 Mesajlar 29,022 Reaksiyon puanı 33,281 Puanı 1,060 Bugün 13:41 #22 Bully' Alıntı: Rezalet Yarışma benim çok umrumda değil. Adem için takip ediyorum ve vakit geçirip mesaj sayımı artırmama katkısı oluyor Genişletmek için tıkla ... Oooo mesaj kasma cezası lütfen Reactions: Bully
Bully' Alıntı: Rezalet Yarışma benim çok umrumda değil. Adem için takip ediyorum ve vakit geçirip mesaj sayımı artırmama katkısı oluyor Genişletmek için tıkla ... Oooo mesaj kasma cezası lütfen
Bully Süper Emekli Katılım 10 Mart 2013 Mesajlar 80,481 Reaksiyon puanı 57,587 Puanı 1,060 Bugün 14:18 #23 12.Adam' Alıntı: Oooo mesaj kasma cezası lütfen Genişletmek için tıkla ... Ben Survivor konusunda mesaj sayımı artırıyorum, sen de millete salça olarak mesaj sayını artırıyorsun Herkesin kendince bir tarzı var. Mesaj kastığımı düşünüyorsan yönetime şikayet edebilirsin. Ama sen beni şikayet edersen ben de seni ederim üyeleri sorguya çekip mesaj kasıyor diye Reactions: 12.Adam
12.Adam' Alıntı: Oooo mesaj kasma cezası lütfen Genişletmek için tıkla ... Ben Survivor konusunda mesaj sayımı artırıyorum, sen de millete salça olarak mesaj sayını artırıyorsun Herkesin kendince bir tarzı var. Mesaj kastığımı düşünüyorsan yönetime şikayet edebilirsin. Ama sen beni şikayet edersen ben de seni ederim üyeleri sorguya çekip mesaj kasıyor diye
12.Adam Favori Üye Katılım 4 Nisan 2016 Mesajlar 29,022 Reaksiyon puanı 33,281 Puanı 1,060 Bugün 14:30 #24 Bully' Alıntı: Ben Survivor konusunda mesaj sayımı artırıyorum, sen de millete salça olarak mesaj sayını artırıyorsun Herkesin kendince bir tarzı var. Mesaj kastığımı düşünüyorsan yönetime şikayet edebilirsin. Ama sen beni şikayet edersen ben de seni ederim üyeleri sorguya çekip mesaj kasıyor diye Genişletmek için tıkla ... Hainly git başımdan Reactions: Bully
Bully' Alıntı: Ben Survivor konusunda mesaj sayımı artırıyorum, sen de millete salça olarak mesaj sayını artırıyorsun Herkesin kendince bir tarzı var. Mesaj kastığımı düşünüyorsan yönetime şikayet edebilirsin. Ama sen beni şikayet edersen ben de seni ederim üyeleri sorguya çekip mesaj kasıyor diye Genişletmek için tıkla ... Hainly git başımdan
MasacRE Süper Favori Üye Ayın En Favori Üyesi Katılım 5 Ocak 2012 Mesajlar 33,325 Reaksiyon puanı 29,936 Puanı 1,059 39 dakika önce #25 Dosi' Alıntı: Artık bu normali olduğu için reytingi normal gibi bir süre sonra 4 aldığı günler zirveymiş gibi sevinecektir tv8 https://twitter.com/x/status/1879789742067433629 @MasacRE @Bully @xemrexxx yorumlayın bakalım güzide yarışmanızın reytingini Genişletmek için tıkla ... Yarım all starın kurtarmayacağı belliydi. Seneye yine tam all star patlatır, toplar reytingleri Acun Reactions: Dosi
Dosi' Alıntı: Artık bu normali olduğu için reytingi normal gibi bir süre sonra 4 aldığı günler zirveymiş gibi sevinecektir tv8 https://twitter.com/x/status/1879789742067433629 @MasacRE @Bully @xemrexxx yorumlayın bakalım güzide yarışmanızın reytingini Genişletmek için tıkla ... Yarım all starın kurtarmayacağı belliydi. Seneye yine tam all star patlatır, toplar reytingleri Acun