Bahaneler de olmasa.))) Bu a/b'ciliği cuma günleri hafta sonları falan da görebilsek keşke.Aa pardon bu da bahane.)))
suya düşürme oyununda o da dokunulmazlıktı larissa bennu ve fatmagülü suya düşürdü bi dürüyodu yere düşüyolardı
Cumalarıyaptığım koyayım dedim ama neyse.Sen benden iyi biliyorsun.
OHA! survivor özeti tam 10dk. reklam olmasına rağmen ve diğer kanalların hiçbirinde reklam olmamasına rağmen 5.62 alarak zirvede20:00 - 20:15 ortalama <s style="text-decoration: none; color: rgb(102, 193, 193);">#</s>sbt<s style="text-decoration: none; color: rgb(102, 193, 193);">#</s>reyting 'leri; 1) STAR: 5.62 , 2) FOX: 5.06 , 3) ATV: 3.97 , 4) KANAL7: 3.38 , 5) KANALD: 3.22
Larissa Bennu'yu neden düşürsün ki aynı takımdalar.
Fatmagül kolay lokma ayrıca bütün oyunlarda kötü performans sergiliyor...
OHA! survivor özeti tam 10dk. reklam olmasına rağmen ve diğer kanalların hiçbirinde reklam olmamasına rağmen 5.62 alarak zirvede
Tns'de 2-3 falandır Survivor.
aynenole bısıy yok hafta içi pzzartesi özet 4.87 aldı buhun ozet 5 ı gececek
Karı dediğin
A) Ya hizmet edecek
B) Ya bıldırçın gibi güzel olacak
C) Yukarıdakilerin hepsi
Sana ne düştü be Selahattin
D) Hiçbiri
Vasfiye Teyze
ole bısıy yok hafta içi pzzartesi özet 4.87 aldı buhun ozet 5 ı gececek
Acun reytingi yükseltmek istiyorsa önce özeti uzun tutsun. Çok erken başlatıyor programı.
Hele cumartesi günü 20.25'de başladı yeni bölüm şaştım resmen. :S
Yalan Dünya'nın özetini izlerken bile Yeni Bölüm kadar eğleniyorum20:15 - 20:30 ortalama <s style="text-decoration: none; color: rgb(102, 181, 210);">#</s>sbt<s style="text-decoration: none; color: rgb(102, 181, 210);">#</s>reyting 'leri; 1) STAR: 5.5 , 2) FOX: 5.27 , 3) ATV: 4.82 , 4) KANALD: 4.6 , 5) TRT1: 2.61
Yalan Dünya özet geçen haftaya göre baya artmış.
Survivor reklamdayken daha iyiydi, reklamsız düşmüş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?