15 Nisan 2012 Pazar Reyting Sonuçları

Bu Pazar Gecesi Ne İzlediniz ?

• Umutsuz Ev Kadınları (Kanal D)

Oy: 2 12.5%
  • Survivor (Show)

Oy: 6 37.5%
  • Pazar Sineması Kuşağı (Star)

• Behzat Ç. (Star)

• Al Yazmalım (ATV)

Oy: 1 6.3%
  • Kim Milyoner Olmak İster (ATV)

Oy: 4 25.0%
  • Babam İçin (Fox)

• Farklı Desenler (STV)

• Arka Sıradakiler (TNT)

• Avrupa Avrupa (TRT 1)

Oy: 0 0.0%
  • Diğer (Lütfen Belirtin)

• TV İzlemedim

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    16
  • Anket kapatılmış .
behzat ç. muhteşem bir oran almış sbt sona yaklaştıkça akıllanıyormu desek ne desek
)

umutsuz ev kadınlarıda geçen haftaki komik uydurma reyting oranından sonra artmış..

gerçek bir ölçümde umutsuz ev kadınları lider olur izlemiyorum devamlı ama izlediğim kadarıyla acun un çorba proğramı yanında kral sayılır uek...

farklı desenler tns ile birlikte dip yapacak 3 civarına inecek reytingi ahada şuraya yaıyorum

casploc muhtesem yüzyıl gün deistirmez ö.b.g.z de

ama y.sizsinizi çarsamba koymusdu acun ve ezildi özetini dahi geçemez hale geldiginde y.sizsiniz bitti

m.yüzyıl adı altında ezilir acun ezildi de defalarca

ezilmesinin sebebi gününün dışına çıkmasıydı forveti kaleye koy bi süre idare eder sonra saçmalar

bu arada niye; "9-15 Nisan haftalık reyting sıralamaları "yapılmadı ??? Halaa

Bu seneki Survivro gecen senede kinden 10 kat daha guzel cok iyi gidiyor 12 reytingi hakediyor bence.

survivor izledim... özellikle ödül oyunu çok komik sahnelerle örtülüydü... dokunulmazlıkta çok komikti.. özellikle mustafa topaloğlu

güzel olması bişey değiştirmiyor. Bende arada izliyorum ama tadında bitmesi gerekti bitti. Oyunculara yazık yeni projelerde daha iyi olcaklarına inanıyorum. Allah aşkına ilk 100 giremiyor. Zarar! Ya

tüm aka siradakiler sevenler eski karakterlerin olmasini çok istediler..bu dizi ülkemizde ölesiine sevilen bi gençlik dizisi ki yönetmen hamdi alkan daha fa<la israra dayanamadi ve yeniden çekmeye başladi diziyi..
Git allah aşkina bu abartili-güvenlirliği tartişilan reytinglere bakarak ilk 100 e girmio diosun..bi de tnt maalesef fazla bilinen-izlenilen bi kanal değil maalesef.yoksa a.siradakiler eskisinden de daha heyecanli.haydi tns gel artik!!!!!!

tns gelince ilk 200e giremeyecek rahat ol</la>

Genel Durum Değerlendirmesi...

Umutsuz Ev Kadınları Yükselmiş Kanal D'nin bu sezon tutan yapımlarından.1 Sezon daha devam eder.
Survivor Zaten Acun Showu iyice aldı.Yakında kanalın adı değişirse şaşırmayın
Pazar Sineması ya ben bu Star'ı anlamıyorum o kadar kaliteli film varken gidiyor vıttırı zıttırı oynanmış filmleri koyuyor.Koy adam gibi bişeyler.
Behzat Ç. baya bi yükselmiş ve böyle devam eder inşallah ve 1 Sezon daha götürür bu reytingler ve ayrıca +13 PT2 çok iyi reytingleri bence.Özellikle A/B
Al Yazmalım ya bu ATV zaten niye bitirmiyorsa bunu koy Milyoneri izlesin millet.

Behzat Ç. izledim uzun bir aradan sonra yükselmiş umarım böyle devam eder