ne zaman hareket oldu kigeçen seneki reytingler olmasa dibi görmüştü kesin
ne zaman hareket oldu kigeçen seneki reytingler olmasa dibi görmüştü kesin
@takas izlemeden yorum yapmana cok sasiriyorum. O zaman bizde Kurtlar Vadisi'nin eski aldigi reytingler olmasa dibi gormustur kesin mi diyelim?
Hatirlamiyorum ama bir defa da bir arkadasimiz OBGZK carsamba olsa ilk 50'ye giremez demisti. Allah askina akil alir seymi bu yorum. OBGZK su an hangi gun olursa olsun zirvede olur
salı günü hariç hiçbir gün 1.olamaz ayrıca babannem hastasıydı geçen sene hiç kaçırmazdı bu sene güzel değil diyo bırakmış izlemiyo artık o bıkartıysa iş yok demektir sende bırak kanal d fanlığını@takas izlemeden yorum yapmana cok sasiriyorum. O zaman bizde Kurtlar Vadisi'nin eski aldigi reytingler olmasa dibi gormustur kesin mi diyelim?
Hatirlamiyorum ama bir defa da bir arkadasimiz OBGZK carsamba olsa ilk 50'ye giremez demisti. Allah askina akil alir seymi bu yorum. OBGZK su an hangi gun olursa olsun zirvede olur
salı günü hariç hiçbir gün 1.olamaz ayrıca babannem hastasıydı geçen sene hiç kaçırmazdı bu sene güzel değil diyo bırakmış izlemiyo artık o bıkartıysa iş yok demektir sende bırak kanal d fanlığını
Takas bu yorumuna kendin inanıyor musun ? Hiç bir gün 1. olamaz mı ? Bahsi geçen dizi haftanın en çok izlenen dizisi.
Takas bu yorumuna kendin inanıyor musun ? Hiç bir gün 1. olamaz mı ? Bahsi geçen dizi haftanın en çok izlenen dizisi.
Ben her gun olursa demedim ki. Hangi gun olursa dedim. Siz olmayan Olaydan bahs ediyorsunuz. Kendinizden mumkun olmayan bir konu uretiyorsunuz.O zaman ben de yorum yapayim bakin hosunuza gidiyormu
Muhtesem Yuzyil her gun olsa dibi gorur. 00.15'de olsa ilk100e giremez
Kurtlar Vadisi Flash Yv'ye gecse ilk 100e giremez
Ben her gun olursa demedim ki. Hangi gun olursa dedim. Siz olmayan Olaydan bahs ediyorsunuz. Kendinizden mumkun olmayan bir konu uretiyorsunuz.O zaman ben de yorum yapayim bakin hosunuza gidiyormu
Muhtesem Yuzyil her gun olsa dibi gorur. 00.15'de olsa ilk100e giremez
Kurtlar Vadisi Flash Yv'ye gecse ilk 100e giremez
ancak kendi gününde borusu öterGüldürmeyin adamı ya, Vadi'yi mi geçemeyecek, Fatmagül bile geçiyor.
Takas Allah askina endgame'in dedigi gibi buna inaniyormusun? Kac dizi karsisinda direnemedi diye salilari bos gecen bir diziden bahs ediyoruz. Kurtlar Vadisini Fatmagul geciyor. OBGZK neden gecmesin. Haftalik reytinglerde bile bu hafta Ferihanin arkasinda kaldi. Muhtesem Yuzyil ile de farki acdi OBGZK. Muhtesrm Yuzyili OBGZK'den daha fazla izliyorum ama objektivliyi severim
ancak kendi gününde borusu öteryav vadi büyük kanallardan birine geçsinde görecem sizi seneye haftalık sıralamada 1.olacak görürsünüz pusu nun son senesi büyük ihtimal
Valla Vadi gecen sene atv'deydi ama haftalik siralanada kendisini 4-6 sirada goruyorduk. Orda bile 9 reytingi gormustuk. İzleyen kitle ger yerde izler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?