15 Mayıs 2012 Salı Reyting Sonuçları

Bu Salı Gecesi Ne İzlediniz ?

• Öyle Bir Geçer Zaman Ki (Kanal D)

Oy: 3 18.8%
  • Kazanmak İçin Bir Dakika (Kanal D)

Oy: 0 0.0%
  • Al Yazmalım (ATV)

• Uçurum (ATV)

Oy: 5 31.3%
  • Pis Yedili (Show)

• Seksenler (TRT 1)

• Mor Menekşeler (TRT 1)

• Firar (Star)

Oy: 1 6.3%
  • Araf Zamanı (Fox)

Oy: 1 6.3%
  • Diğer (Lütfen Belirtin)

Oy: 2 12.5%
  • TV İzlemedim

Oy: 2 12.5%

• Kullanılan toplam oy
    16
  • Anket kapatılmış .
Hala açıklanmadı, SBT'nin motoru bozuldu yine.

@takas izlemeden yorum yapmana cok sasiriyorum. O zaman bizde Kurtlar Vadisi'nin eski aldigi reytingler olmasa dibi gormustur kesin mi diyelim?
Hatirlamiyorum ama bir defa da bir arkadasimiz OBGZK carsamba olsa ilk 50'ye giremez demisti. Allah askina akil alir seymi bu yorum. OBGZK su an hangi gun olursa olsun zirvede olur

hergun olursa dibi gorur

salı günü hariç hiçbir gün 1.olamaz ayrıca babannem hastasıydı geçen sene hiç kaçırmazdı bu sene güzel değil diyo bırakmış izlemiyo artık o bıkartıysa iş yok demektir sende bırak kanal d fanlığını

Takas bu yorumuna kendin inanıyor musun ? Hiç bir gün 1. olamaz mı ? Bahsi geçen dizi haftanın en çok izlenen dizisi.

Ben her gun olursa demedim ki. Hangi gun olursa dedim. Siz olmayan Olaydan bahs ediyorsunuz. Kendinizden mumkun olmayan bir konu uretiyorsunuz.O zaman ben de yorum yapayim bakin hosunuza gidiyormu
Muhtesem Yuzyil her gun olsa dibi gorur. 00.15'de olsa ilk100e giremez
Kurtlar Vadisi Flash Yv'ye gecse ilk 100e giremez

Takas bu yorumuna kendin inanıyor musun ? Hiç bir gün 1. olamaz mı ? Bahsi geçen dizi haftanın en çok izlenen dizisi.

pazartesi survivoru geçemez salı 1.olur çarşamba muhteşemi geçemez perşembe vadiyi geçemez cuma ferihayı geçemez cumartesi pazar survivoru geçemez zaten düştükçe düşüyo diğer günler esamesi okunmaz...

vadi flash tv den daha az izlenen tnt de bile 14 ü geçti rahat ol sen

Güldürmeyin adamı ya, Vadi'yi mi geçemeyecek, Fatmagül bile geçiyor.

Takas Allah askina endgame'in dedigi gibi buna inaniyormusun? Kac dizi karsisinda direnemedi diye salilari bos gecen bir diziden bahs ediyoruz. Kurtlar Vadisini Fatmagul geciyor. OBGZK neden gecmesin. Haftalik reytinglerde bile bu hafta Ferihanin arkasinda kaldi. Muhtesem Yuzyil ile de farki acdi OBGZK. Muhtesrm Yuzyili OBGZK'den daha fazla izliyorum ama objektivliyi severim

bu dedigine kendin inanionmu ?

@takas @kreys gordunuz mu sizin gibi kendimden konular uretib onun hakkinda yanlis yorumlar yapinca insan nasil sinirleniyor.İste aiz de bunu yapiyorsunuz

Güldürmeyin adamı ya, Vadi'yi mi geçemeyecek, Fatmagül bile geçiyor.
ancak kendi gününde borusu öter
yav vadi büyük kanallardan birine geçsinde görecem sizi seneye haftalık sıralamada 1.olacak görürsünüz pusu nun son senesi büyük ihtimal

kendi gününde borusu öter ancak başka bi gün iş yapamaz

Valla Vadi gecen sene atv'deydi ama haftalik siralanada kendisini 4-6 sirada goruyorduk. Orda bile 9 reytingi gormustu. İzleyen kitle her yerde izler

ancak kendi gününde borusu öter
yav vadi büyük kanallardan birine geçsinde görecem sizi seneye haftalık sıralamada 1.olacak görürsünüz pusu nun son senesi büyük ihtimal

Katılmıyorum, her dizi kendi gününde başarılıdır ama diğer günlerde de boş duracak değil.
Bu Vadi için de geçerli.

Niye rakip dizileri kötülemeye çalıştığını anlamıyorum, çok sahte ve gerçek dışı yorumlar çıkıyor ortaya, samimi olalım.

Valla Vadi gecen sene atv'deydi ama haftalik siralanada kendisini 4-6 sirada goruyorduk. Orda bile 9 reytingi gormustuk. İzleyen kitle ger yerde izler

18 i gördü atv de 15 i de geçiyodu zaman zaman
tnt de 10 reyting alabilecek hiçbir dizi yok vadi hariç.