Şerbete ara mı verdin ? Şekerin tavan yaptıysa…Bahar dizisini izledim.
Şerbete ara mı verdin ? Şekerin tavan yaptıysa…Bahar dizisini izledim.
Şahane Hayatım’a başladığım dönemde bırakmıştım. Baya olmuş. Ara sıra denk gelip yarım izledim, izledikçe sıkıldım. Şimdi fragman ve sosyal medyada çıkan videolardan az çok hakim oluyorumŞerbete ara mı verdin ? Şekerin tavan yaptıysa…
Benim keyfim yerinde 😂Ekli dosyayı görüntüle 125906Ekli dosyayı görüntüle 125907Ekli dosyayı görüntüle 125908
Kaos minibüsü yolcularını almaya geldi.Binmeyen kalmasın.
Kızılcık Şerbeti ve Yalı Çapkını yüzünden birbirini yiyen forum halkının bundan amansızca zevk alması ve her cumartesi sabahı aynı sofrada buluşup burada tekrar tekrar birbirini yemesi… Fav10 ailesi, bambaşka bir aile…
@Dosi @cookies @mrt-06 @Aserat @batuhankaralar @Özgür @Angelica @Zeyno @offensive @Sherlock @xemrexxx @serhatt @Emre Ozansoy @Hazem @ozmoturk @Carpe Diem @Gizmen @Yakamoz-Asi @AhmetBayram @ömer karataş
5-6 reytinge sevinecek hale düştünüz be teyzemBenim keyfim yerinde 😂
Benim keyfim yerinde 😂
Renktaşım,teyzemiz dayak arsızı olmuş.5-6 reytinge sevinecek hale düştünüz be teyzem
Dahada yükselecek inşallah 🤣5-6 reytinge sevinecek hale düştünüz be teyzem
Senin dersin ne@xemrexxx nerdesin senin ecünnü afra ıkına sıkıla 5 reyting almış, bi de ekrana kocaman hodri meydan yazmışlar djshshsjsjsjfjdj
Benim dersim ecünnülere ders vermek cnmSenin dersin ne
@xemrexxx nerdesin senin ecünnü afra ıkına sıkıla 5 reyting almış, bi de ekrana kocaman hodri meydan yazmışlar djshshsjsjsjfjdj
O zaman kızılcık görkemle uğraşBenim dersim ecünnülere ders vermek cnm
Onunla melis civelek uğraşacak az kaldıO zaman kızılcık görkemle uğraş
Yeni dönemde Aydan'ı da dizide güzel bir konuma getirebilirlerse ikinci sezon net olur.izledigim dizi adina (gaddar) - gecen haftayi baz alirsam- memnunum, ileriki bolumlere dair de umutluyum :
gecen hafta gaddar oranlari :
total - 4.05 ,bu hafta - 4.41
ab - 2.98 ,bu hafta - 3.69
abc1 - 4.08 ,bu hafta - 4.45
-artarak devam etmesi dilegiyle...
@Hobbit , @Yakamoz-Asi , @Gizmen , @Crazy Recep ve izleyen diger dizidaslar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?