Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Maç herkesi etkilemiş maalesef.
Ben Leman'ım maç olmasaydı kuvvetli artardı çok iyi bölümdü. ❤️
Aynadaki Yabancı tutmadı maalesef ekibin emeğine sağlık.
Güller ve Günahlar en çok düşen iş olmuş.
Gönül Dağı düşse de halen çok iyi.
Ben Leman maç olmasına rağmen oranlarını korumuş sayılır. Haftaya bir rakibi yok maç bilmiyorum ama maç da yoksa mantıken yükselmesi gerek. Bakalım ne olacak.
Ben Leman maça karşı daha çok düşer diye tahmin ediyordum ama sabit kalması iyi bir durum. Zaten kendini bir noktaya sabitledi o aralıkta gidip geliyor ama en azından iki hafta önceki gibi bir grupta 4'ü geçse fena olmaz. Bölümler o kadar iyi gidiyor ki ideal bir sistemde 5'ten az almaması gerekir ama neyse.ss
Güller ve Günahlar'ın 2 reyting düşmesi keyfimi yerine getirdi. Kadın izleyicinin tercihi olduğu için maçtan bu kadar etkilenmesi şaşırttı ama belki de NGM'nin ilk bölümlerde çok yüksek reyting alıp sonradan düşüşe geçen diğer dizileri (Bir Küçük Gün Işığı, Kaderimin Oyunu, Bir Gece Masalı) arasına katılacaktır (olabilir mi böyle bir şey lütfen olsun çünkü).
Aynadaki Yabancı çekimlerinin sabaha karşı bittiği final bölümüyle üç grupta reyting arttıran tek dizi olmuş. ATV izleyicisinin bu tarz bir hikayeye pek ilgi göstermeyeceği ve cumartesinin 4 diziyi taşıyamayacağı en baştan belliydi ama perşembeye konsaydı şansı biraz daha yüksek olabilirdi.
Ben Leman tekrarları iyi iyi gitti diye maça rağmen yükselmesini bekleyen bir kitle vardı hafta boyunca sosyal medyada. İyi yükselmiş. Yurt dışı satışı haberi takip ettiğim kadarıyla gelmemişti, reytingler böyle giderse Aralık başı ya da ortası gibi veda ederiz.
Kanalın kitlesine hitap eden bir dizi olmadığını daha fazla belli edemezdi herhalde Aynadaki Yabancı. NOW ya da Show TV'de uzun soluklu bir proje olurdu kesinlikle.
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.