15 Kasım 2015 Pazar ABD Reytingleri

Harunnn60

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
45,122
Puanı
1,061
15 Kasım 2015 Pazar ABD Reytingleri

Pazar Gecesinin Reytingleri Belli Oldu!

Once Upon A Time 1.6 reyting alarak her zaman ki gibi ABC'yi kurtaran dizi oldu. Dizi istikrarlı bir şekilde aşağı yukarı aynı oranları alıyor.

Quantico ise 1.3 reyting alarak normal seyirde gitti. Dizinin ilk başlarda ki gücünde olmadığı aşikar özellikle maçlar diziyi fena etkiliyor.

Fox'un komedileri ise bekleneni veremiyor.

Brookly Nine-Nine 1.3 reyting alırken The Last Man on Earth ise 1.2 reyting ile yetindi. Her iki dizide geçen sezona göre sönük gidiyor.

The Good Wife tekrar 1.0 reyting üstüne çıkarak CBS'ye hala ben buradayım diyor.

İşte gecenin reytingleri;

Reytingleri öğrenmek için bu konuyu orijinal haber formatında görüntüle!

ilgi alanıma quantico ve last man giriyor onlarda iyi almış idare eder zaten last man ın son sezonu büyük ihtimal pek bişey olmuyor onada ara verdim devam edeyim aklımdayken

bugün @Çiğdem- in diziler yokmuydu harun ? bir dalğa geçseydik bari
)

Forever 1.0 alıyor diye iptal olmuştu Quantic 1.3 alıyor 2.sezon onayı alır kesin.

The Last Man için kesin bir şey dememek lazım Fox'un durumu kötü o yüzden onay alabilir belki de. .D
CW Pazar gününe koymuyor bir şey o yüzden yok.
Dizi tekrarı bile koymamış adamlar.
@Çiğdem-

zaten pazara dizi koysada izlenmeyecektir normalde 0.4 alan diziler pazar 00000.1 le rekor kırar

zaten pazara dizi koysada izlenmeyecektir normalde 0.4 alan diziler pazar 00000.1 le rekor kırar
Senin bir lafın var ya ona çok gülüyorum aklıma geldikçe.
CW'de bir dizi 0.0001'de alsa kolay kolay kaldırmaz demiştin ya cidden o kıvamda kanal.

Senin bir lafın var ya ona çok gülüyorum aklıma geldikçe.
CW'de bir dizi 0.0001'de alsa kolay kolay kaldırmaz demiştin ya cidden o kıvamda kanal.
kanal çerezlerle geçiniyor demekki arkası sağlam bir şirket zarardan etkilenmiyor

oyuncularıda bedava çalıştırıyordur yoksa zararı daha büyük olacaktır

ayy seni gebertirim oğlan cw dizilerim yokken bile konuyu onlara bağlamışsın hemen

ocakta 1 süperkahraman dizisimz daha geliyor arrowla flashın ortak dizisi olucak dahada çatla patla

ayy seni gebertirim oğlan cw dizilerim yokken bile konuyu onlara bağlamışsın hemen

ocakta 1 süperkahraman dizisimz daha geliyor arrowla flashın ortak dizisi olucak dahada çatla patla
senin diziler olmayınca yerin dibine batıracak dizi bulamıyorum sıkıntı yaşıyoruz
o yüzden senin 0000 lı dizilerden birkaç tane her gün olmalı
))

yeni gelecek dizinin ilk bölümüne bakacağım sesin gibi vefasız değilim hala ash izleyecek kırk kez söyledik artık küseceğim nerdeyse

senn kendin bile izlemiyormuşsun o diziyi bee @Harunnn60 ne zaman görsem sana yalvarıyor izle diye kendin izlemediğin diziyi bana niye bulaştırıyorsun

Amerikan televizyonları sürünüyor bu yıl her gün reytingler çok düşük. Pazar da Cuma'ya bağladı iyice.

Amerikan televizyonları sürünüyor bu yıl her gün reytingler çok düşük. Pazar da Cuma'ya bağladı iyice.
@mrt-06 'da aynı yorumu yapmıştı.
Bence bu gidişle yakın zamanda 1.0 -1.5 reyting kanallar için iyi oranlar sayılacak. Önceden bu reytinglere eh işte derdik ama her dizi bu kıvama geldi.

@mrt-06 'da aynı yorumu yapmıştı.
Bence bu gidişle yakın zamanda 1.0 -1.5 reyting kanallar için iyi oranlar sayılacak. Önceden bu reytinglere eh işte derdik ama her dizi bu kıvama geldi.
Aynen zaten kanallar 1.2 civarı alan dizilere yeni sezon onayı vermeye başladılar mecburiyetten.

Aynen zaten kanallar 1.2 civarı alan dizilere yeni sezon onayı vermeye başladılar mecburiyetten.
Bizde de düşüş var önceden bir çok dizi 7-8 reytingi çok çabuk geçerdi şimdi ise bir elin parmağını geçmez.
Bu sistemle alakalı bir şey sanırım.

Bizde de düşüş var önceden bir çok dizi 7-8 reytingi çok çabuk geçerdi şimdi ise bir elin parmağını geçmez.
Bu sistemle alakalı bir şey sanırım.
İnternetin giderek hızlanması ve yaygınlaşmasıyla alakalı. İnsanların alışkanlıkları değişiyor artık televizyon izleyen gittikçe azalıyor.

Her hafta olduğu gibi yine alışılmış reyting tablosu ortaya çıkmış, insanın yorum yapası gelmiyor.