Teşekkürler
Teşekkürler
İzleyecek misin diziyi?Teşekkürlerdalgınlığıma geldi bide utanmadan kekliyon beni
Aynen. Program TOTAL'de şu ana kadarki en iyi reytingini almış.Vay be güne bak 6 reytinglerle dolu.
Bu Tarz Benim Eleme Gecesi çok iyi gitmiş, tebrikler.@Ahmad Nihat Doğan TOTAL'e etki eder demiştim dün.
Kertenkele ve Sungurlar'a tebrikler.Kertenkele şaşırtmaya devam ediyor cidden.
@xemrexxx Meryem'e rağmen Cumartesi Sürprizi çok iyi gitmiş.Gerçi hep ilk 20'ye girerdi yine de etki etmiş gibi.
Kiraz Mevsimi toparlamış ama eskiye uzak hala.
26 CUMARTESI SURPRIZI SHOW TV 09:49:41 12:56:12 2.09 12.57
Aynen ya.Bir de Şeref Meselesi tutsunSungurlar ve Kertenkele iyi gitmiş tebrikler
Kertenkele artıyor gittikçe @Cengo sonunda bir dizin tuttu
Vİşne Mevsimi geçti artık, Sungurlar ve Kertenkele geldikten sonra çöküşe doğru gidiyor
Medcezirde abde 1. Oluyor onuda say 😉sungurlar döndüğünde kiraz mevsiminin bu durumda olucağını bence herkes tahmin edebiliyordu ben sungurların 3 haftaya kalkmaz zirvede tekrar yerini alıcağını söylüyordum zaten bu hfta totelde zirvede yer edinmişler kendilerine eski adıyla şevkat tepe totelde çok sağlam bir kitlesi var dizi adını bazı oyuncularını değiştirmesine rağmen o kitle kaybolmamış
ayrıca samanyolu kanalına büyük tebrikler küçük gelin ve sungurlar olmak üzere 2 dizileri totelde farklı günlerde zirvede, büyük kanal dediğimiz bile bunu şuan başaramıyor
atv sadece karadayı zirvede
show hiç yok
kanal d sadece kurtlar vadisi
fox sadece karagül
star kaderimin yazıldığı gün,ve güzel köylü 2 dizileri zirvede
samanyoluda 2 dizisi zirvede olarak 5 büyük kanalla şuan baş edebiliyor 🙂🙂
Şeyma biraz sahalara döndü ama biraz. Ufak reyting artışı tamamen dizinin başlama saati ve reklam stratejisi dizi 20:45 basladı gecen hafata 21 civarı ve uzun sure reklam vermedi daha erken bitti malum dizi severler ergen ve çocuklar erkekn yatıyorlar)))Kiraz Mevsimi yeniden 6 reytinge çıkmış sevindim.Geçen gün @beyazsoy 'a bölümden umutluydum eski oranlarına ulaşır demiştim bölüm gerçekten son 3 bölüme göre acayip keyifliydi eski havasına ulaştı dizi, artık 7-8 reytingler almaya başlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?