15 Kasım 2014 Cumartesi Reyting Sonuçları

Sungurlar sonunda totalde zirveyi aldı
zaten dünkü bölüm bunu kesinlikle hak ediyordu ben daha yüksek bekliyordum ama olsun haftaya 7 rahat geçeriz.

Kiraz mevsimi rakipleri artınca günden güne kan kaybediyor. Ama halen aldığı oranlar iyi.

Kertenkele bu sezonun sürprizi oldu dizi aldığı oranlarla kanalını memnun etmiş.

Güllerin savaşı iyi giden bir diğer yapım.

Bu tarz benim ab ve abc de zirveyi alarak çok iyi gitmiş.

Sungurlar sonunda zirveyi aldi dun harika bir bolum vardi kesinlikle haketti bu oranlari' gelecek hafta insallah 7'yi gecebiliriz​

Kertenkele her hafta oranını yükselterek herkesi şaşırtmaya devam ediyor. Ama ben yine de ileriki zamanlarda oranlarının düşeceğini düşünüyorum

Güllerin Savaşı ortalama sonuçlar almaya devam etmiş. Kanal Dnin gazabına uğramak istemiyorsa özellikle Total grubunda oranlarını arttırmalı.

Bu Tarz Benim kanalını sırtlamay devam ediyor. Bilindiği gibi dün Nur Bozar elendi. Birçok seyirci Nur'u destekliyordu. Nur'un olmadığı bölümler oranla düşebilir.

Kiraz Mevsimi 3 grupta da oranlarını yükseltmesine rağmen yaz dönemindeki reytinglerini mumla arıyor. O da bir an önce toparlanmalı.

Beni Böyle Sev'e gün değişikliği çok kötü gelmiş. Bu oranlarla devam eder, yani oranlarını daha da arttıramayacaktır.

Sungurlar'da oldukça başarılı oranlar almaya devam ederek kanalını oldukça memnun etmiş görünüyor. Tebrik ederim.

Şeref Meselisi'nin tanıtımını Kanal D biraz abartmasına rağmen tanıtımların reytingleri gayet iyi. Diziden oldukça umutluyum.

Kiraz Mevsimi artık esmiyor. Kötü odlu bu furum Fox için. GÜnahkar'da tutmadı. Alıkalrda geileyecek gibi.

Sungurlar başarılı gitmiş totalde. Dizi zirveye yerlemiş. İyi.

Kertenkele'de çok iyi gidiyor hemde 3 gruptada. Dizi Cumartesilere heyecan getirdi.

Güllerin Savaşı'da Bu Tarz Benim'in gelişi ile sarsıldı ama hala ab ve abc1'de zirveye en yakın dizi.

Bu Tarz Benim bu haftada çok başarılı. Helal olsun.

Şeref meselesi yaklaşırken'in tanutımının tekrarı çok başarılı gitmiş.

Aynen. Program TOTAL'de şu ana kadarki en iyi reytingini almış.

Bu Tarz Benim'e büyük tebrikler. Program A/B-ABC1'de geçen hafta ile nerdeyse aynı reytinglerle zirvede yer almış. TOTAL'de ise zirveye yaklaşmaya devam ediyor.

Güllerin Savaşı Kanal D'nin en iyi işlerinden birisi. Bu reytinglerle devam ederse dizi için sorun olmaz.

Kertenkele yeni sezonun süpriz dizilerinden birisi oldu. Tebrikler.

Kiraz Mevsimi'nin sezon ortasına doğru düşeceği belliydi. Ama reytingleri hala gayet iyi.

yalnız total le ab seyircisi arasındaki fark çok uçuk sungurlar total de birinci olup ab de 50.sırada

Sungurlar ve Bu Tarz Benim'e tebrikler.

Güllerin Savaşı sabit oranlarını korumuş ilerleyen haftalarda yeniden 6 reytinge yükselir bence.

Kiraz Mevsimi yükselmiş ama eskiye çok uzak.

Kertenkele çok iyi bir yükseliş yakalamış. TOTAL ve ABC1'de 6'yı geçmiş tebrikler.

Arkadaşım Hoşgeldin abc1'de 4 almış geç saatine rağmen. Pt-1'de 6 reyting alır bence.

Ben Bilmem Eşim Bilir TOTAL'de çok iyi gitmiş.

Şeref Meselesi Yaklaşırken'in tekrarı çok iyi sonuçlar almış.

Sungurlar ve Kertenkele iyi gitmiş tebrikler
Kertenkele artıyor gittikçe @Cengo sonunda bir dizin tuttu

Vİşne Mevsimi geçti artık, Sungurlar ve Kertenkele geldikten sonra çöküşe doğru gidiyor

sungurlar döndüğünde kiraz mevsiminin bu durumda olucağını bence herkes tahmin edebiliyordu ben sungurların 3 haftaya kalkmaz zirvede tekrar yerini alıcağını söylüyordum zaten bu hfta totelde zirvede yer edinmişler kendilerine eski adıyla şevkat tepe totelde çok sağlam bir kitlesi var dizi adını bazı oyuncularını değiştirmesine rağmen o kitle kaybolmamış
ayrıca samanyolu kanalına büyük tebrikler küçük gelin ve sungurlar olmak üzere 2 dizileri totelde farklı günlerde zirvede, büyük kanal dediğimiz bile bunu şuan başaramıyor
atv sadece karadayı zirvede
show hiç yok
kanal d sadece kurtlar vadisi
fox sadece karagül
star kaderimin yazıldığı gün,ve güzel köylü 2 dizileri zirvede
samanyoluda 2 dizisi zirvede olarak 5 büyük kanalla şuan baş edebiliyor 🙂🙂

Şu tabloya bakıyorum da dizi sektörü bitiyor....
Kanalların o kadar dizi alıp bitirmesi ve düzgün işler konulmaması düşüşün göstergesidir.Zaten tabloya baktığımızda bu tarz benim 6 almış ab de deme ki beni affet de olsa bu saatte totalde 7 alır rahat

Medcezirde abde 1. Oluyor onuda say 😉

Bu Tarz Benim olayı nedir yahu koskaca ülkenin gündemi ola ola bu kadın programı mı oluyor? Reytinge bak bir de. Evrenin büyüklüğü, Karamadde, Cosmos tarzı belgeseller yayınlansa ilk 50 ye giremez böyle ortamda. Ülkenin geleceğini bazen sadece reytinglere bakarak anlayabiliyoruz aslında.

Kiraz Mevsimi yeniden 6 reytinge çıkmış sevindim.
Geçen gün @beyazsoy 'a bölümden umutluydum eski oranlarına ulaşır demiştim bölüm gerçekten son 3 bölüme göre acayip keyifliydi eski havasına ulaştı dizi, artık 7-8 reytingler almaya başlar.

Şeyma biraz sahalara döndü ama biraz. Ufak reyting artışı tamamen dizinin başlama saati ve reklam stratejisi dizi 20:45 basladı gecen hafata 21 civarı ve uzun sure reklam vermedi daha erken bitti malum dizi severler ergen ve çocuklar erkekn yatıyorlar)))