Malesef izlediği dizilere hiçbir şey kondurmadığı halde objegtif ilan ediyor kendini
Sen böyle kafasını keseriz, koparırız laflarına devam edersen, biz burda oluruzda sen olurmusun burda orası meçhul
arkadaşlar at gözlüğüyle hayatı alğılıyor
Malesef izlediği dizilere hiçbir şey kondurmadığı halde objegtif ilan ediyor kendini
Sen böyle kafasını keseriz, koparırız laflarına devam edersen, biz burda oluruzda sen olurmusun burda orası meçhul
At gözlüğü az çok bi şeyler gördürte biliyor, bu daha başka bi şey. 5 numara gözlerle gözlüksüz haftasonu istiklalde dolaşıp, bilinmesik küçük bi dükkanı aramak gibi bi şey)
arkadaşlar at gözlüğüyle hayatı alğılıyor
Karagül çok iyi artmış.Bu dizinin başarısı bitmeyecek Sezonun en iddialısı bile dizinin artmasını engelleyemedi.
Medcezir küçücük bir düşüş yaşamış.Dila ise hala başarılı.Show transferi iyiki yapmış.
Huzur Sokağı bitmemek için uğraşıyor.Beyaz yükselmeye başlamış.
@yakup09 sizi ailecek izliyor ve takip ediyoruz. Bu güzel yorumunuzla bizi daha da hayran bıraktınız...Malesef izlediği dizilere hiçbir şey kondurmadığı halde objegtif ilan ediyor kendini
Takip ettiğin için teşekkürler@yakup09 sizi ailecek izliyor ve takip ediyoruz. Bu güzel yorumunuzla bizi daha da hayran bıraktınız...o lafları niye Polat diyince güzel ben diyince niye kötü diye sormadan edemiyorum
evet rıza baba gibi efsanetül mefsane olma konusunda zirvede yer alan bir karakterin olduğu dizi hiçbir dizi ile kıyaslanmamlıEzel ile Arka Sokaklar kıyaslanamaz bile reytinglerin düşmesine o zaman da anlam verememiştim o kalitede bir dizi kolay kolay çıkmaz artık..
Dila ya baksaydiniz aynı heyecanı görürdunuz. Çünkü dün ki bölüm Harikaakşam dila izleyecektim 20:30 dan sonra reklamlara girince bi karagüle açayım dedim ve geri dönemedim var ya nasıl dizi heycan her zaman tavan oyuncular çok iyi hepsi hikayede süper valla 23:45 e kadar izledim diziyi çok beğendim artık cuma günleri karagüldeyim total 9.45 reyting ab 6 yı geçmiş helal olsun
medcezirde harika gitmiş total 8.27 ab 8.61 tebrikler diziye
dila da iyi tabii ki ama karagül daha iyimiş akşam farkettim hiç şüphen olmasınDila ya baksaydiniz aynı heyecanı görürdunuz. Çünkü dün ki bölüm Harika
hala açılmadı cumartesiModlar harika çalışıyor gerçekten.
Rica ederimTakip ettiğin için teşekkürlerama burası forum, polatın karşısında ahlaksızca işler yapıp adam öldüren, beyaz iş yapanlara diyebilir ama bu forumda o tür bi kimse yok yine o lafı kemdine yakıştıranda yok.bu yüzden olabilir mi.
Biz açınca bize kızılıyor sonra.Modlar harika çalışıyor gerçekten.
Bugün Karagül ün tekrarı vardı fox ta izledim biraz hiçte heyecanli değildi. Bana göre tabidila da iyi tabii ki ama karagül daha iyimiş akşam farkettim hiç şüphen olmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?