15 Kasım 2013 Cuma Reyting Sonuçları

hiçde yorumun dediklerine uymuyor izlediğin diziyi eleştirmek konusunda zayıf not veriyorum sana ben izlediğim tüm dizileri yerin dibinede batırabilirim bir sakınca görmem mesela dila kalitesiz dandik bir senaryoya sahip ama hala izliyorum azer ve bir kaç yardımcı roldeki oyuncuların hatrına yoksa başroldekilerden tutta senaryoya yönetmenine kadar hepsi çöptür diyebiliyorum, sende izlediğin dizi hakkında bunu söyleyebilirsin tatara bir zarar gelmez

geçen sene bu hafta total grubu işte (12 kasım) ab de o ses 12.5 karadayı 9 almış
her iki grupta da o ses de artış belli oluyor :=)
bak karadayıda o zaman 8 şimdi 10 değişen bişey yok reytingler hep aynı kalsaydı ooo işimiz var

@takas ın dediği gibi biz doğru ne ise onu söyler adamı Madam yaparız. Gerektiğinde konuşur gerektiğinde düşünür gerektiğinde sıkarız. Haksızlığa karşı yek vücut olur haksızlık yapana sıkar ve bize Racon kesenin kafasını keseriz

ben hepsi çöp olan bir diziyi izlemem zaten mantığıma aykırı
tatar bikaç bölüm iyi değilde konusunda yazdım karadayı iyi olmayınca yazarım vadi beklediğimden iyi olmazsa yazarım kaçak ı yazarım şefka tepeyi yazarım yani yazarım rahat ol

oha söze bak mükemmel sen bunu bi yerden mi aldın kendin mi uydurdun aga

bak karadayıda o zaman 8 şimdi 10 değişen bişey yok reytingler hep aynı kalsaydı ooo işimiz var
geçen sene o zamanlar as vardı pazartesileri bir önceki hafta zirveyi almış
neyse uzatmaya gerek yok olay belli küçük gelin geldi güneşi beklerken geldi ikisi de iyyi reytingler aldı acun yine zirvede cumartesi fatih harbiye geldi,şt vardı, as geldi acun yine zirvede hay maşallah diyelim ve bitirelim

bu işler hep böyledir birileri gelir birileri gider ne varmış bunda zamanında istanbul masalı zerda 15 vadi 20 alıyodu

işte vadinin standart izleyici kitlesi

takdir ediyorum seni

Valla aklıma ne geldiyse anında söyledim. Son kelime yi Polat söylemişti eski bölümlerde. Kafa kesme sahnesinde

işte vadinin standart izleyici kitlesi

takdir ediyorum seni

Eyvallah hocam. Her zaman

Böyle cümlelerim devam edecek takipte olun ve suprizlere açık olun, açık olmayanın ağzı açık olur

valla şu cümleyi polat söylese var ya dehşet olur yeminle

kolayı var sevdiğiniz böyle seçmece parlak lafları gönderin necoya dizide tekrarlasın sanki kendisinden bişeyler mi buluyor zaten senaryoda yazılanı tekrarlıyor

Belki buralara bakarda söyler diye söyledim ZATEN
Polat abi bu mesajı okuyorsan selamlar. Ve söylediğim cümleyi filmede söylersen alıntı yap.

Biz rtük ü kütük yapar dilim lere ayırırız

bu işte kütüğe oturmakta var
dikkat etmek lazım

Karagül muhteşem sonuçlar almış
Dizi Totalde 9.50 Ab'de +6 reyting almış. Maşallah Maşallah

Malesef izlediği dizilere hiçbir şey kondurmadığı halde objegtif ilan ediyor kendini

Böyle cümlelerim devam edecek takipte olun ve suprizlere açık olun, açık olmayanın ağzı açık olur
Sen böyle kafasını keseriz, koparırız laflarına devam edersen, biz burda oluruzda sen olurmusun burda orası meçhul