15 Kasım 2012 Perşembe Reyting Tahminleri

hayret bi şey

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
8,748
Puanı
860
star-tv-yeni-logo.jpg
kanal-d.gif
33599.jpg
bf27f62f3da153a85f8fc505a595be8f.jpg
373351_155539297887537_1860138472_n.jpg

Kurtlar Vadisi Pusu mu?
Umutsuz Ev Kadınları mı?
Dedemin İnsanları mı?
Veda mı?
Ağır Roman Yeni Dünya mı?

Hangi yapım günü zirvede tamamlar?
Sıralama ve reytingler nasıl olur?

hayret bi şey ÖZEL

vadi
vadi özet
uek
dedemin insanları
veda
ağır roman

vadi
dedemin insanları
uek
vadi özet
veda
ağır roman

uek öbgzk yle aşağı yukarı aynı reytingi alıyo :d geçen hafta avrupa maçı vardı fenerin onu da geçtik rahat ol sen :D

uek öbgzk yle aşağı yukarı aynı reytingi alıyo :d geçen hafta avrupa maçı vardı fenerin onu da geçtik rahat ol sen :D

Yaa benim her kafima niye obgzk'yi sikistiriyon , sanki obgzk'yi soylediginde ne sinirleniyom nede baska bisey.. Bu hafta dustu haftaya yukselir.. Senin gibi saplantili degilim her lafa icerleniyim :d :d :d

veda
dedemin insanları
uek
veda özet
uek özet
ağır romatizma
vadi

her iki grupta böyle olur sıralama..

veda
dedemin insanları
uek
veda özet
uek özet
ağır romatizma
vadi

her iki grupta böyle olur sıralama..

Destere Reyting Sonuçları resmen şikeci çıktı:d

- - - Ekleme - - -

Total
1.EFSANE KURTLAR VADİSİ PUSU
2.EFSANE KURTLAR VADİSİ PUSU(ÖZET)
😛
3.dedemin insanları
4.uek

A/B:
1.KURTLAR VADİSİ PUSU
2.KURTLAR VADİSİ PUSU(ÖZET)
😛
3.uek
4.dedemin insanları

Kurtlar Vadisi Pusu yine her iki grubtada zirvede olur hatta bu hafta ciddi bir yükseliş bekliyorum çünkü hem fragman etkileyici hemde doğruyu söylemek gerekirse karşısında güclü bir rakip yok.

UEK yine boşluktan dolayı izlenir ve Vadi özetinin arkasından gelir. Alacağı Reyting en fazla 6-7.

Veda aslında UEK dan çok daha kaliteli bir iş ama kanal acele ederek diziyi harcadı yine4 Reytingi gecemeyecektir.

Dedemin İnsanlari PT1 de Star Tv yi idare eder ama Ağır Roman icin aynisini söyleyemem

Kurtlar Vadisi Pusu yine her iki grubtada zirvede olur hatta bu hafta ciddi bir yükseliş bekliyorum çünkü hem fragman etkileyici hemde doğruyu söylemek gerekirse karşısında güclü bir rakip yok.

UEK yine boşluktan dolayı izlenir ve Vadi özetinin arkasından gelir. Alacağı Reyting en fazla 6-7.

Veda aslında UEK dan çok daha kaliteli bir iş ama kanal acele ederek diziyi harcadı yine4 Reytingi gecemeyecektir.

Dedemin İnsanlari PT1 de Star Tv yi idare eder ama Ağır Roman icin aynisini söyleyemem
kvp nin rakibi yokdiye izleniyorsa uek da rakibi yok diye izleniyor objektif olarka yaz boşluktan dolayı ne demek:D

kvp nin rakibi yokdiye izleniyorsa uek da rakibi yok diye izleniyor objektif olarka yaz boşluktan dolayı ne demek:D

ikiside aynı kapıya çıkıyor emre :)

Bu arada ben Vadi rakibi yok diye izleniyor demedim. Ben Vadi nin rakibi olmadigi icin bu hafra yükselecegini anlatmaya caliştim. Daha acik söylemek gerekirse Vadi nin bu sezon Ortalamasi Total 12 AB 9-10 Reyting ve yarin Total 13 AB de 11 olabilir.

ikiside aynı kapıya çıkıyor emre :)

Bu arada ben Vadi rakibi yok diye izleniyor demedim. Ben Vadi nin rakibi olmadigi icin bu hafra yükselecegini anlatmaya caliştim. Daha acik söylemek gerekirse Vadi nin bu sezon Ortalamasi Total 12 AB 9-10 Reyting ve yarin Total 13 AB de 11 olabilir.
ama cümleden öl anlaşılmıyoruek sanki 1 dizi gelse çöküp gidecekmiş gibi alaşılıyor boşlukta izleniyor demenden :D
şimdi oldu:D

TOTAL

1.Vadi / 14
2.Umutsuz Ev Kadınları / 5
3.Dedemin İnsanları / 1

A/B

1.Vadi / 10
2.Umustuz Ev Kadınları / 6
3.Dedemin İnsanları / 2