Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
ab grubunu anlayamadım gitti arkadaş bu grubu yükseltmek için ne lazım total haftalardır artıyo ab 11 e çıkadı daha hadi bölümde bi sorun olsa anlayacamda son yılların en muhteşem bölümünü izledik dün resmen döktürmüş pana 1 haftada bunu yapmak akıl aldıracak olay değil dünya ya örnek olur helal olsun ab yi 10 a bağlamışlar çıkmıyo - - - Ekleme - - -aga tamam da total artıyo 4 haftadır ab de 0.5 oynama var sadece bu garip değil mi? ben ab yi kaale almıyorum bu işte bi iş var bak gör ayar verecekler bu işe
ab grubunu anlayamadım gitti arkadaş bu grubu yükseltmek için ne lazım total haftalardır artıyo ab 11 e çıkadı daha hadi bölümde bi sorun olsa anlayacamda son yılların en muhteşem bölümünü izledik dün resmen döktürmüş pana 1 haftada bunu yapmak akıl aldıracak olay değil dünya ya örnek olur helal olsun ab yi 10 a bağlamışlar çıkmıyo
- - - Ekleme - - -
aga tamam da total artıyo 4 haftadır ab de 0.5 oynama var sadece bu garip değil mi? ben ab yi kaale almıyorum bu işte bi iş var bak gör ayar verecekler bu işe