15 Kasım 2012 Perşembe Reyting Sonuçları

yarın ki reyting sonuçlarını heyecanla bekliyorum bu gecenin en büyük sürprizi stardaki d . insanlarının kanal dyi geçmeesi olabilir.....

muhteşem ne kelime fev kaladenin fevkinde.....

23:30 - 23:45 ortalama
#sbt #reyting 'leri; 1) ATV:
5.35 , 2) STV: 4.12 , 3)
KANALD: 3.3 , 4) STAR:
1.91 , 5) FOX: 1.08

bu gece türk halkı vadiye unutulmazlar arasında taçlandırdı... tns totalde tarihi rekor bekliyorum.... böyle bölümlerin devamını bakliyorum panadan... ortada rakip kalmadı ya....polat herkesle top gibi oynuyor resmen.....

atv deki yarışma fena gitmiyor bu arada....

- - - Ekleme - - -

bu vadi bir 10 yıl daha gider kesin....

yarışma gayet iyi gidiyo vadinin bu bölümü akıllardan çıkmaz yav hala etkisindeyim ne müthiş bişeydir arkadaş

ya bu yarışma nerdeyse kmoi benziyor...ışıklandırması falan çok benziyor....

2,5 saat Geometri ve İngilizce sınavlarıma çalıştım, şimdi biraz Veda'ya göz attım şu Mehpare kendisini ne zaman ifade edebilecek çok merak ediyorum. Fatih Aksoy bu diziyi iyi becerememiş, bu kadarda suklum puklum bir karakter yaratılmaz. Kitapta aşkı için mücadele eden kadın dizide sürekli ağlayan, susan biri...

Son düzenleme:
ben yarın kesinlikle tekrar izlicem bu bölüm anlatılmaz izlenir akıl almaz bişey

bu bölüm memati için değil de zaza için olmalıydı twıtter linki bence.....

aga zazaiçin olmazdı ki memati için olmalıydı doğru bence yav aslan akbeyin taa 2.bölümden söylediği sözlerin içindeyim nasılsın ile olduğu sahne hemen ardından mematinin mezarına gidip al ömrümü falan offf be neydi öyle

şu vedanın düştüğü duruma gerçekten üzülüyorum.... çakma amerikan dizi ve filmlerinin uyarlamasının tavan yaptığı şu günlerde bu dizinin kanal d tarafından vadinin karşısında böyle ezilmesi daha doğrusu ezdirilmesi çok kötü....

- - - Ekleme - - -

ama zazayı kaybettik bu gece .... memati için daha sonraki bölümlerde de ağlanabilirdi en azından bu bölüm zazaya ithaf olmalıydı bence....

çakma dizi yoktur hepsi türkiye koşullarına uydurulmuştur

ayrıca bu aynura iyice kaşında sen kim oluyorsunda leylaya kelepçe takıyorsun....