15 Kasım 2012 Perşembe Reyting Sonuçları

Son 3 Sezonun en güzel bölümünü izledik teşekürler Pana...

Daha nasıl coşacak son noktada mükemmelliğin tepesinde

Son yılların en iyi bölümü yarın tekrar tekrar izlicem

tamamda şuan sağlam bi düşman yok orda o polata oyun oyanayan olacak gibi gözüküyor mete aymar felan faso fiso şuan kukla gibi oynatan asıl hedef ilerki bölümlerde görecez insallah

dedemin insanlarını 3. kez izledim her zamanki gibi harikaydı ..

şu anda veda izliyorum o da süper gidiyor ..

iyi geceler arkadaşlar ya nefesim kesildi bu ne ya son yılların en muhteşem bölümü allah seni taş etsin sbt seni de atv.. bu muhteşem bölüme verdiğin reyting sadece 15 mi biz 20 üstü bekliyorduk olsun yinede rakiplerrinden 6 üstü anlık alan yok silindir gibi ezmek diye ben buna derim...

veda bakalim nizaman veda edecek diziyi attilar zati gecenin bir vaktine
)))))

atv nin dizi bölmeleri hep sbt anlıklarına denk gelince 15 i geçemedik.... ama reklamlarda bile 10 altına inmedik rekor dişye buna derim ben....

- - - Ekleme - - -

şu an tüm türkiye zazaya ağlıyor..... heryerde zaza konuşuluyor....

- - - Ekleme - - -

yarın sbtde tarih reyting bekliyorum....

!!!Arkadaslar israil 32 saat icinde gazze'yi ele geciricegini aciklamis, ordaki musluman kardeslerimiz, buyuk bi felaketin icindiler bu gece hepimiz ordaki musluman kardeslerimiz icin dua edelim..

son bikaç yılın en müthiş süper harika unutulmaz efsanevi bölümüydü ne desek az kalır yok böyle dizi yeminle ya bu bölüm tarihe geçti müzikler nefes kesti resmen türkiye de kurtlar vadisi ve diğerleri var artık dünya da rakibi yok 2 saatte bu kadar mükemmellik derecesini yapsın amerikalılar 1 hafta da görimimkansızı başaran pana dan Allah razı olsun vadi inşallah inşallah bitmez

atv reklam taktiğine çözüm bulmalı son 30 dk ya reklam koymamalı bugün son 30 dk ya reklam girmese 17-18 kesin

neyse hadi iyi geceler dostum biz 2003 ten beri izliyoruz sonuna kadarda izlicez

23.00-23.15 reytinglerini es geçmişiz bakalım vadi 11 dk reklamla kaç almış o dilimde