15 Kasım 2011 Salı Reyting Sonuçları

Bu Salı Gecesi Ne İzlediniz ?

• Öyle Bir Geçer Zaman Ki (Kanal D)

Oy: 1 10.0%
  • Hırvatistan - Türkiye Maçı (ATV)

Oy: 5 50.0%
  • Kim Milyoner Olmak İster (ATV)

• Pis Yedili (Show)

Oy: 6 60.0%
  • Papatyam (Star)

• Var Mısın Yok Musun (Fox)

Oy: 0 0.0%
  • Başrolde Aşk (TRT 1)

• Diğer (Lütfen belirtin)

• TV İzlemedim

• Kullanılan toplam oy
    10
  • Anket kapatılmış .
Öyle Bir Geçer Zaman Ki maçin etkisiyle düsüs yasamis, zaten daha önce de söyledigim gibi, bu düsüs sadece maçin yüzünden olamaz, dizi artik eskisi gibi heyecani vermiyor.

Pis Yedili, Show Tv'nin yüzünü güldürtmeye devam ediyor..

Maç'in reytingleri, ATV'yi çok mutlu etmis olmali.

Türk halki dram dizilerini seyretmeye seviyor, çünkü o tür dizileri kendilerine yakin buluyorlar.. Bu dönemde Türk halkini bir komedi dizisiyle güldürmek çok kolay degil.

Bence ÖBGZK bu sezon 14 Reytingin altina düsmez ama önümüzdeki sezonda devam ederse bence kesinlikle 10 Reytinge kadar düser. Bu arada Yaprak Dökümü ve ÖBGZK yi kiyaslamak yanlis olur neden mi? cünkü: ÖBGZK ilk sezonunda inanilmaz reytingler almis olsada ikinci sezonunda seyircisinin ücte birini kaybetti buda, Yaparak Dökümü ise ilk üc sezon seyircisini korumayi hatta arttirmayi basarmisti.

Katılıyorum. Kesinlikle düşer diyemem ama gelecek sezon karşısına iyi bir yapım çıkarsa ciddi şekilde zorlayabilir ve 10 reyting civarına çekebilir. Şimdiden bile Pis Yedili gibi diziler tutunmaya başladıysa gelecek sene özellikle yeni Star'dan gelecek iddialı projeler zirve mücadelesi yapabilir

Türk halki dram dizilerini seyretmeye seviyor, çünkü o tür dizileri kendilerine yakin buluyorlar.. Bu dönemde Türk halkini bir komedi dizisiyle güldürmek çok kolay degil.
türk halkı şehitlerine ağlayacağına dramda mı ağlayacak[:'(]

öyle cümleye bu cümle tam oturdu söylemesem içimde otururdu

forumda ilk defa ayar verdim çok mutluyum

Komedi yapan tüm oyuncular bunu diyorlar "Komedi dizisi çekmek zor, izleyicileri zor güldürüyoruz" ... 😉

Komedi yapan tüm oyuncular bunu diyorlar "Komedi dizisi çekmek zor, izleyicileri zor güldürüyoruz" ... 😉
aynen öyle aynen öyle
sen bana mesela 100 espri yaparsın hiç birine gülmem bir insanı güldürmek kolay mı sandın sonunda mal olmak da var görüyoruz öyle mal olan dizileri komedi yapalım derken

kapak demeyelim de gelişine röveşata kurduğu cümlede al da at dedi

Son düzenleme:
maçın 2.yarısını ve Pis yediliyi izledim.Pis yedili maça rağmen çok iyi gitmiş...