Teşkilat 5. Sezon Finali.Teşkilat - Sezon Finali @TenTen
İzledim sezon finalini, ve sanırım son yıllardaki en iyi sezon finaliydi.Sezon finalinde, senin seveceğin tarz 2/3 sahne vardı. @Alemdar
Murat çok iyi oyuncudur neden beğenmiyorsun?İzledim sezon finalini, ve sanırım son yıllardaki en iyi sezon finaliydi.
Yeni sezon ilk bölümü izledim bir de sezon finalini izleyim dedim. Sezon arasında yetişeceğim komple izlerim. Nasipse 6. Sezon'u beraber izler yorumlarız
Korkut sahnelerini seviyorum özellikle o yüzden 3 ve 4. Sezon'da sadece Korkut kısımlara bakabilirim. Murat Yıldırım'ı beğenmiyorum o yüzden komple izlemem.
Bu arkadaşın sevenleri hakkı yeniyor diyor her sene o zaman niye katlıyorLeyla'm haftaya artacaktır inşallah.Ona göre ya tamam ya devam edilecek.
MasterChef Türkiye kötü gidiyor. Batu'mun hakkını yerseniz böyle olur.
Teşkilat 5.62 alarak sezona veda etmiş. Yeni sezonda ne yapacak bakalım?![]()
Kendisi çünkü yarışmayı çok seviyor Nagi'm gibi. Ondan katılıyor. Acun, onları asla şampiyon yapmaz eminim ama bir umut diyoruz işteBu arkadaşın sevenleri hakkı yeniyor diyor her sene o zaman niye katlıyor
Programa boşuna sms (yada ne yapılıyorsa şuan) atıldığını biliyorsun değil mi? Birebir içeriden biri olarak bunu söylüyorum. Yani yarışmacılar giderken kimin birinci olacağını bilerek gidiyor. Yaygara kaportmaları reyting için. Her şey belli programda.Kendisi çünkü yarışmayı çok seviyor Nagi'm gibi. Ondan katılıyor. Acun, onları asla şampiyon yapmaz eminim ama bir umut diyoruz işte![]()
Ben açıkçası içeriğini bilmiyorum ilgilenmiyorum da ama çoğu insan eskisi gibi inanmıyor zaten izlenmelere de yansıyor.Programa boşuna sms (yada ne yapılıyorsa şuan) atıldığını biliyorsun değil mi? Birebir içeriden biri olarak bunu söylüyorum. Yani yarışmacılar giderken kimin birinci olacağını bilerek gidiyor. Yaygara kaportmaları reyting için. Her şey belli programda.
@Gerekli24
Benim anneme canlı yayında o kadar laf söyleyecek ben de adamın yarışmasına tekrar tekrar katılacağım. Ben sana diyeyim para için katılıyorlar. İstedikleri teklif gitmesin hiçbiri katılmaz o yarışmaya. Ha madem katılıyorsun her şeyi unutup sonra hakkı yeniyor demesin kimse ilk katılışı değil.Kendisi çünkü yarışmayı çok seviyor Nagi'm gibi. Ondan katılıyor. Acun, onları asla şampiyon yapmaz eminim ama bir umut diyoruz işte![]()
Para zaten en önemli faktörlerden. Ama insan o kadar uğraşıp performans lideri olup kupa almayı çok istiyor. Hakkı yendi o yüzden çok özellikle NAGİ'min. Sonra da Batu'nun.Ben açıkçası içeriğini bilmiyorum ilgilenmiyorum da ama çoğu insan eskisi gibi inanmıyor zaten izlenmelere de yansıyor.
Benim anneme canlı yayında o kadar laf söyleyecek ben de adamın yarışmasına tekrar tekrar katılacağım. Ben sana diyeyim para için katılıyorlar. İstedikleri teklif gitmesin hiçbiri katılmaz o yarışmaya. Ha madem katılıyorsun her şeyi unutup sonra hakkı yeniyor demesin kimse ilk katılışı değil.
Hakkı yendiğini düşünen insan oraya bir daha katılmaz katıldığı takdirde bunu demeye hakkı yok diye düşünüyorum.Para zaten en önemli faktörlerden. Ama insan o kadar uğraşıp performans lideri olup kupa almayı çok istiyor. Hakkı yendi o yüzden çok özellikle NAGİ'min. Sonra da Batu'nun.![]()