WesTxCoasT
Favori Üye
ay semam öldü
ay semam öldübu yazı yasla geçiricem kösemde safiş ve halimem poyrazda begüm ve sema gitti ortalık songülve köseme kaldı
ay güzel ve asil olmak ne ka zor hep öldürüyorlar dizilerde @Çiğdem- @vadikızı kitlelerinin çekememesi ve cadolozlukları hep kahrolsunlar mahvolsunlar yansınlar kavrulsunlar inim inim inlesinler
Bence karakterleri harcamıyorsunuz diziyi harcıyorsunuz bakınız 3,5 reytingle sezon finali üstelik 6 reyting alan dizi.En azından biz karakterlerimizi harcamaya cesaret ediyoruz, Kırgınlar'da sadece kızların üstünde birazcık kan vardı.
herkesi hapisten kurtardıktan sonra asil bir şekilde merhum eşi seferin mezarı başında intihar ettiSema niye öldü yahu
Kırgınlar'ın gelecek sezon 3-4'e düşmeyeceği ne malum. İddialı bir dizi gelip toz buz edebilir yani.Bence karakterleri harcamıyorsunuz diziyi harcıyorsunuz bakınız 3,5 reytingle sezon finali üstelik 6 reyting alan dizi.
İddialı bir dizi hiç gelemeyedebilir.Kırgınlar'ın gelecek sezon 3-4'e düşmeyeceği ne malum. İddialı bir dizi gelip toz buz edebilir yani.
herkesi hapisten kurtardıktan sonra asil bir şekilde merhum eşi seferin mezarı başında intihar ettizaten alzheimer hastasıydı hastalık ilerleyip de her şeyi unutmadan intihar etti
ay senin özeline gazeteciler girsin inşallah .ssİddialı bir dizi hiç gelemeyedebilir.Ayrıca Pazartesi yeteri kadar iddialı olan Survivor vardı ona karşı bile sezon finalinde zirveyi aldı.Ayrıca ben Kırgın Çiçekler'in 2.sezonda bitmesi taraftarıyım zaten. Hep çok özel bir dizi olacak hafızamda kalacak. Kaç tane diziyi bıraktım ama onu bırakmadım fark-ı onlar
Şapşik seni Kara Ekmek'in senaristleri yazıyor sen seversin entrikalı dizileri.ay senin özeline gazeteciler girsin inşallah .ss
ay resmen #AsÇet e hakaret .ssŞapşik seni Kara Ekmek'in senaristleri yazıyor sen seversin entrikalı dizileri.
Sence 2 sezonda bitirirler mi sanıyorsun, illa ki 3'ü de yapıp ajitasyona devam ederler.İddialı bir dizi hiç gelemeyedebilir.Ayrıca Pazartesi yeteri kadar iddialı olan Survivor vardı ona karşı bile sezon finalinde zirveyi aldı.Ayrıca ben Kırgın Çiçekler'in 2.sezonda bitmesi taraftarıyım zaten. Hep çok özel bir dizi olacak hafızamda kalacak. Kaç tane diziyi bıraktım ama onu bırakmadım fark-ı onlar
Dizimiz acıtasyon üzerine kurulu değil canım. Evet içeriğinde acıtasyon malzemesi de olmuyor değil ama bu dizinin sağlam bir sosyal sorumluluk projesi olduğunu da göstermiyor. Geçen yaz hep cıvık aşk dizileri varken aradan sıyrılıp gelen tek drama Kırgın Çiçekler oldu. İşte bu başarının sırrı da senaryonun inandırıcılığı ve oyuncuların çok başarılı performans göstermesi. İşte bu da kanıtı.Sence 2 sezonda bitirirler mi sanıyorsun, illa ki 3'ü de yapıp ajitasyona devam ederler.
Hiç de şakaya gelemiyorsun.Dizimiz acıtasyon üzerine kurulu değil canım. Evet içeriğinde acıtasyon malzemesi de olmuyor değil ama bu dizinin sağlam bir sosyal sorumluluk projesi olduğunu da göstermiyor. Geçen yaz hep cıvık aşk dizileri varken aradan sıyrılıp gelen tek drama Kırgın Çiçekler oldu. İşte bu başarının sırrı da senaryonun inandırıcılığı ve oyuncuların çok başarılı performans göstermesi. İşte bu da kanıtı.Bu sahne harikaydı.
Sana sırıtarak cevap verdim kafan mı güzel.Hiç de şakaya gelemiyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?