15 Haziran 2012 Cuma Reyting Sonuçları

Bu Cuma Gecesi Ne İzlediniz ?

• Annemler Seni Çok Sevecek (ATV)

Oy: 0 0.0%
  • TV İzlemedim

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    12
  • Anket kapatılmış .

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,351
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
reyting.gif

Sonuçlar belli oldu.

Adını Feriha Koydum, bu hafta da iki grubun da zirvedeki dizisi oldu. Dizinin yüksek reytingleri nedeniyle geçtiğimiz günlerde ilginç bir şekilde finalden vazgeçildiği açıklanmıştı.

Hayat Devam Ediyor totalde 3. olmasına karşın A/B'de büyük yaşadı ve 27. sıraya kadar geriledi.

Yalan Dünya da büyük düşüşte. A/B'de zirveyi rakibine kaptıran dizi günü 3. tamamlarken totalde 9. sıraya geriledi.

Euro 2012 maçları yine yüksek oranlarla üst sıralarda yer aldılar.

Benzemez Kimse Sana A/B'de iyi, totalde vasat bir performans gösterdi. Dizilerin sezon finali yapmasıyla birlikte yarışma A/B'de zirveye kurulabilir!

Beyaz Show sezon finaliyle üst sıralarda yer alırken Fox'taki Müzede Bir Gece 2 filmi de iyi gitti.

1 Erkek 1 Kadın sezon finaliyle yarışı gerilerden takip etti.

İşte günün sonuçları:

Son düzenleme:
izlicem sanmayın he bu kadar basit bi diziyle işim olmaz ne zaman kurtuluyoz diye sordum :D

15:00 - 16:00 ortalama <s style="text-decoration: none; color: rgb(255, 102, 102); ">#</s>sbt<s style="text-decoration: none; color: rgb(255, 102, 102); ">#</s>reyting 'leri; 1) FOX: 3.5 , 2) KANALD: 2.6 , 3) ATV: 1.52

unutma beni büyük düsüs yasamıs gibi

Özeti o

- - - Ekleme - - -

izlicem sanmayın he bu kadar basit bi diziyle işim olmaz ne zaman kurtuluyoz diye sordum :D

kurtulamıyoruz final yapmıyor "sezon finali"

Ewt untma bni dusmus 4 alıcak herlde ama dizide heycan kalmadı feraye yakalandı smdi heycan yok dustu

Beni Affet Focus Filmin hiç bir dizisiyle karşılaştırılmamalı. Unutma Beni en boş zaman diliminde yayınlanıyor. Deniz Yıldızının da zor dilimde yayınlandığı söyleniyor ama katılmıyorum. Kumanda elinde olan gençler haber izlemeyeceklerine göre sıkıntıdan Deniz Yıldızını izliyorlar. Beni Affet ise tekrarı 7-8 reyting alan Arka Sokaklar ile bile yarıştı. Denizi olmayan bir Deniz Yıldızı ve konusu iyice saçmalayan Unutma Beniden daha iyi Beni Affet

Beni Affet Focus Filmin hiç bir dizisiyle karşılaştırılmamalı. Unutma Beni en boş zaman diliminde yayınlanıyor. Deniz Yıldızının da zor dilimde yayınlandığı söyleniyor ama katılmıyorum. Kumanda elinde olan gençler haber izlemeyeceklerine göre sıkıntıdan Deniz Yıldızını izliyorlar. Beni Affet ise tekrarı 7-8 reyting alan Arka Sokaklar ile bile yarıştı. Denizi olmayan bir Deniz Yıldızı ve konusu iyice saçmalayan Unutma Beniden daha iyi Beni Affet

Beni Affet'in kaderini aynı olacak şimdiden sevgili olmayan karakterler kalmadı senaryolar saçmalayacak mecbur