Bence de yarın 10 ile başlayamaz gibi. Başlarsa helal olsun derim.Sezon başı izleyici tam olarak ekranda değil.Uzak Şehir 8.33 civarı başlar, Cennetin Çocukları 3 alırsa şükretsin.
Ab o kadar yüksek gelmez tatlım, Şerbet bile en düşük orani olsa aldı banko 2 3 reyting geride olur totalden.Bence de yarın 10 ile başlayamaz gibi. Başlarsa helal olsun derim.
Total 9.50
AB 7.50
ABC1 8.75 alır gibi.
Zaten Uzak Şehir çok abartılıyor. Düşer gibi çok aynen. Bakalım neler olacak yarın sabah belli olur.Ab o kadar yüksek gelmez tatlım, Şerbet bile en düşük orani olsa aldı banko 2 3 reyting geride olur totalden.
İllaki tökezleyecek bir yerde, töre dizilerinin hazin sonu bu.Ben gerçekten uzun sürüp rahat şekilde 9 10 alan bir tek Karagül'ü hatırlıyorum.O bile son 20 bölümde 6 7 aldı.Zaten Uzak Şehir çok abartılıyor. Düşer gibi çok aynen. Bakalım neler olacak yarın sabah belli olur.
Karagül'üm efsane idi. Uzak Şehir, onun yakınından bile geçemez. Bunu sokakta sor 100 kişiye çoğu Karagül der.İllaki tökezleyecek bir yerde, töre dizilerinin hazin sonu bu.Ben gerçekten uzun sürüp rahat şekilde 9 10 alan bir tek Karagül'ü hatırlıyorum.O bile son 20 bölümde 6 7 aldı.
Tabi ki Uzak Şehir ya 😂 Karagül'dan daha iyi bir dizi. Oranlarda da gördük 😂Karagül'üm efsane idi. Uzak Şehir, onun yakınından bile geçemez. Bunu sokakta sor 100 kişiye çoğu Karagül der.
Karagül desem belki sadece Kendal derler başka da bir şey demezler.Karagül'üm efsane idi. Uzak Şehir, onun yakınından bile geçemez. Bunu sokakta sor 100 kişiye çoğu Karagül der.
Olur mu hiç? Orada herkesin hikayesi çok iyi işlendi.Karagül desem belki sadece Kendal derler başka da bir şey demezler.
Neredeyse her eski diziden önüme video düşüyor yıllardır bir kere o diziden gelmedi.Olur mu hiç? Orada herkesin hikayesi çok iyi işlendi.
Tuhaf durum.Neredeyse her eski diziden önüme video düşüyor yıllardır bir kere o diziden gelmedi.
Çok düşükten açıyorsun çok. Bu diziyi hafife alıyorsun. 😁😅Tabi ki Uzak Şehir ya 😂 Karagül'dan daha iyi bir dizi. Oranlarda da gördük 😂
TOTAL yarın 10,5
AB 6,5
ABC1 9,00
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?