15 Eylül 2012 Cumartesi Reyting Sonuçları

15 Eylül 2012 Cumartesi Hangi Yapımları İzlediniz / İzleyeceksiniz ?

• TV İzlemedim

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    32
  • Anket kapatılmış .
Eve Düsen Yildirim bence en azindan ilk 10'da yer alir..

Evet çok güzeldi Ayrıca bu 15de son 7 dakka reklam ayrıca diğer 15dede bi kaç dakka reklam olacak

Günün Özeti
acun:nerden katılıyorsun
yarışmacı:tebrizden
acun:nasıl buldun(şaşırır)
yarışmacı:zaten herkes sizi izliyor

off inin o sahneden rapciler

Hangi dizi olabilir ki.. Yeni bir dizi olsaydi Kanal D'de açiklanirdi simdiden..
Bence de. Hadi bir tane dizi yapalım diyip yapılmaz. Kanal D röpörtajda açıklamıştı, dizilerin ön hazırlığı 1-1.5 yılı bulabiliyor diye. Bunun senaryosu, oyuncuları var. Belki eskiden hazırlamış olsunlar ki, bu da en erken Ocak ayında olur

- - - Ekleme - - -

21:15 - 21:30 ortalama <s style="text-decoration: none; color: rgb(102, 181, 210); ">#</s>sbt <s style="text-decoration: none; color: rgb(102, 181, 210); ">#</s>reyting 'leri; 1) FOX: 5.29 , 2) ATV: 4.24 , 3) STV: 3.67 , 4) STAR: 3.27 , 5) KANALD: 3.14

10 saniye
21:15 - 21:30 ortalama
#sbt #reyting 'leri; 1) FOX:
5.29 , 2) ATV: 4.24 , 3) STV:
3.67 , 4) STAR: 3.27 , 5)
KANALD: 3.14

her dizinin 1 yılda yapıldığına inanmıyorum 2 ay filandır bence

ohaaa alemin kıralına bak
yst bir türlü çıkış yapamadı

Hangi dizi olabilir ki.. Yeni bir dizi olsaydi Kanal D'de açiklanirdi simdiden..

Hiç anlamıyosun bu işlerden.
Şimdiden açıklayıp niye diğer kanallara koz versin ki. Büyük proje hazırlığındadır, saklıyordur bence. Ocağa doğru yayınlayabilirler.

Şt 4.6 civarı almış alemin kıralı harika gitmiş

Hiç anlamıyosun bu işlerden.
Şimdiden açıklayıp niye diğer kanallara koz versin ki. Büyük proje hazırlığındadır, saklıyordur bence. Ocağa doğru yayınlayabilirler.

Ben mi anlamiyorum gerçekten ? Kendimde bu sektörde yer aliyorum heralde.

Gerçekten saklandigina eminmisin ? Bir dizinin ön hazirligi kaç ay buluyor hiç bir bilgin varmi? Senaryo, oyuncular, proje koordinatörü, cast direktörü, figürasyon ajanslari, catering sirketleri, senaryo süpervizörlük, müzikler, yapim koordinatörler, set amiri, final mix vb. vb.

Bunlarin görevlerini ve bir dizi projesinde ne yaptiklarini biliyormusun..?

Acun çöküşe devam ediyor.Alemin Kıralı listedeki yerini hakediyor.Şefkat Tepe gayet güzel gitmeye devam ediyor keza Lale Devride