Kanal D programlarını parça pinçik edip, listede ıvır zıvır yaratmadığı için sonuncu olması gayet normal ve çok iyi. Ana haberleri bile bölüyor kanallar. Kanal D hariç
Tutan yok Kanal D'yi bölsün oda.
Kanal D programlarını parça pinçik edip, listede ıvır zıvır yaratmadığı için sonuncu olması gayet normal ve çok iyi. Ana haberleri bile bölüyor kanallar. Kanal D hariç
Listede yapımının çok olması kanala fayda etmiyor. 5 yapımım oldu ilk 10da olsun. 20 yapımımımın son 60da olmasından iyidir bence. Ayrıca bölerek bazı programların ilk 100e girmesini de engellemiyor. Bence bölmemesi en iyisi. Heleki tutan yokken bölmemesiTutan yok Kanal D'yi bölsün oda.
Tutan yok Kanal D'yi bölsün oda.
Listede yapımının çok olması kanala fayda etmiyor. 5 yapımım oldu ilk 10da olsun. 20 yapımımımın son 60da olmasından iyidir bence. Ayrıca bölerek bazı programların ilk 100e girmesini de engellemiyor. Bence bölmemesi en iyisi. Heleki tutan yokken bölmemesi
Ona enayilik değil de temiz iş denilir. Diğerlerinin hakkını çalmıyor. Listedeki yapım sayına göre para kazanmıyor kanallar bilmem biliyormusun? Ayrıca fanatik falan deseler de umurumda değil kim ne derse desin bu sezon da zirvedeki kanal Kanal D olacak. Bakın burada diyorum. Hem zirvede olacak. Hem de en çok kar eden kanal olacak. Star Acuna o kadar para harcadı ama karşılığını istediği gibi alamıyor. Bu yıl en az para harcayan kanal oldu ama en fazla kar eden de Kanal D olacakİyide bütün kanallar bölüyor zaten.
Kanal D'nin bölmemesi kendi enayiliği.
Demekki Kanal D zirve kanalı olmak istemiyor.
Gerçi bölsede olmaz ya artık.
Ona enayilik değil de temiz iş denilir. Diğerlerinin hakkını çalmıyor. Listedeki yapım sayına göre para kazanmıyor kanallar bilmem biliyormusun? Ayrıca fanatik falan deseler de umurumda değil kim ne derse desin bu sezon da zirvedeki kanal Kanal D olacak. Bakın burada diyorum. Hem zirvede olacak. Hem de en çok kar eden kanal olacak. Star Acuna o kadar para harcadı ama karşılığını istediği gibi alamıyor. Bu yıl en az para harcayan kanal oldu ama en fazla kar eden de Kanal D olacakGerçekler acıdır
Bu kadar saldırgan olama yahu. Oturup kanal yüzünden kimseyle kavga edecek değilim. 3 dakikalık kısmı bile bölerek zirvede gösteriyor Star. Ben fikrimi söyledim. En zayıf haliyle bile bu hafta 5 reyting farkla Kanal D önde. Veda ile beraber Babalar ve Evlatlarının da başlayacağını göz önünde bulundurursak değişen sonuç olmayacak. Çok büyüttünüz siz sadece. Kalite farkı denilen bi şey var
Acuna Star transfer parası vermedi zaten.
Ayrıca bu demekki Acun beleşe geldi Star'a.
Kanal D sanki çektirdiği dizilere para vermiyormu.
Ayrıca Kanal D'de bölecek program ben varmı bilmiyorum.
BBEB var bi onuda zaten bölsede kış sezonunda bitecek.
Yazın istese bölerdi ama iyi reyting aldıgı için bölmedi.
Acun'u Show'da bölüyordu zaten.
Gerçi o pek bölemede sayılmaz ya Özet'e başlıyor yazıyorlar.
Tek parça olsada zaten zirveyi alacakmış.Yani değişen birşey yok.
Sen hayallerinle yaşa.
Bu kadar saldırgan olama yahu. Oturup kanal yüzünden kimseyle kavga edecek değilim. 3 dakikalık kısmı bile bölerek zirvede gösteriyor Star. Ben fikrimi söyledim. En zayıf haliyle bile bu hafta 5 reyting farkla Kanal D önde. Veda ile beraber Babalar ve Evlatlarının da başlayacağını göz önünde bulundurursak değişen sonuç olmayacak. Çok büyüttünüz siz sadece. Kalite farkı denilen bi şey var
Acuna Star transfer parası vermedi zaten.
Ayrıca bu demekki Acun beleşe geldi Star'a.
Kanal D sanki çektirdiği dizilere para vermiyormu.
Ayrıca Kanal D'de bölecek program ben varmı bilmiyorum.
BBEB var bi onuda zaten bölsede kış sezonunda bitecek.
Yazın istese bölerdi ama iyi reyting aldıgı için bölmedi.
Acun'u Show'da bölüyordu zaten.
Gerçi o pek bölemede sayılmaz ya Özet'e başlıyor yazıyorlar.
Tek parça olsada zaten zirveyi alacakmış.Yani değişen birşey yok.
Sen hayallerinle yaşa.
ee Star gibi birsürü dizi yapıp zirveyi alamamasından iyidir!İyide devletin kanalı bölüyorsa bir programı diğer kanallların bölmesi çok normal.
Seninde dediğin gibi Kanal D çok zayıf.Kanal D hangi progrmaı zirveye oynayacakta nasıl zirve kanalı olacak onu merak ediyorum ben.
Kalite farkı Kanal D demi yazın haftanın 7 günü BBEB verip zirvede kanaldı demi o
ee Star gibi birsürü dizi yapıp zirveyi alamamasından iyidir!İyide devletin kanalı bölüyorsa bir programı diğer kanallların bölmesi çok normal.
Seninde dediğin gibi Kanal D çok zayıf.Kanal D hangi progrmaı zirveye oynayacakta nasıl zirve kanalı olacak onu merak ediyorum ben.
Kalite farkı Kanal D demi yazın haftanın 7 günü BBEB verip zirvede kanaldı demi o
1. olamazki yazın 1. oldu o yeter sen stara bak yazın o kadar dizi yaptı kaç kere 1. oldu?aynen esim bilir paso birinci yazan kimdi noldu simdi revan
- - - Ekleme - - -
acun geldi fark attı
1. olamazki yazın 1. oldu o yeter sen stara bak yazın o kadar dizi yaptı kaç kere 1. oldu?
tabi atar senin kafanda bir sorunmu var BBEB acunla yarışamazki!ben bilir esim bilir kötü mü dedik sadece bosluktan birinci oluyodu acun geldi ve iki kati fark attı
1. olamazki yazın 1. oldu o yeter sen stara bak yazın o kadar dizi yaptı kaç kere 1. oldu?
hı tabi tabi anlıyom ben senih.rolü paso birinci oluyordu ab de neyse mehmet soruya sorula cevap veriyon bosluktan izleniyodu dedik ciddi bir rakip geldiginde esim bilir tericih edilmez dedik herkez ha hu dedi bak acun 2 ye katladi
Alemin Kıralı Toparlanmaya Başladı Haydi Hayırlısı
- - - Ekleme - - -
ee Star gibi birsürü dizi yapıp zirveyi alamamasından iyidir!
- - - Ekleme - - -
ee Star gibi birsürü dizi yapıp zirveyi alamamasından iyidir!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?