15 Eylül 2012 Cumartesi Reyting Sonuçları

15 Eylül 2012 Cumartesi Hangi Yapımları İzlediniz / İzleyeceksiniz ?

• TV İzlemedim

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    32
  • Anket kapatılmış .
Şefkat tepeye helal çok iyi gitmiş acun tahmin ettiğim gibi 7 almış rahat 1. Olmuş

- - - Ekleme - - -

Şefkat tepeye helal çok iyi gitmiş acun tahmin ettiğim gibi 7 almış rahat 1. Olmuş

En Büyük Show basarili gitmis.. Tatmin etmistir Show'u..

Şefkat tepe dünkü aldığı reytinglerden sonra baya iyi reyting almış tebrikler

En Büyük Şov bence hiç te iyi gitmemiş , nede olsa ortalamaya bakalım Acun 6.27 ve 8.26 , ama malesef ki Büyük Şov 2.87 ve 2.64 reyting almış ortalama bence hayar kırıklığı , Acun bölunmeseymiş bile rahar bir şekide zirvede yer alacakmış , ama BŞ totalde ilk 15e zor girermiş , abde ise ilk 15e giremeyecekmiş.

acunla basa çıkabilirmi onlar

YST iki grubtada zirvede baslayarak Star Tv nin yüzünü güldürdü ama söyle birsey var AB de 9 Reyting le baya iyi baslamasina ragmen Total de sadece 7 Reyting de kalmis ve bence Halkimiz artik hersene aynisini izlemekten usandi o yüzden önümüzdeki haftada Total de pek yükselemeyecektir.

Lale Devri Total de 5.5 Reytingle zirve yarisini sürdürmüs ama AB de 3 Reytingi gecemeyerek ilk 5 e girememis. Bu Reytinglerle bu dizi Total de daha rahat 2 sezon oynar

Sefkat Tepe Total de kaldigi yerden devam etmis ve 5 Reytinge kadar yaklasarak STV nin yüzünü güldürmüs ama AB de 63. olarak cok kötü gitmis.

Ben Bilmem Esim Bilir bundan sonra zirve yüzü göremeyecektir ama bugünde almis oldugu 4-5 Reytingle hafta sonlari Kanal D de rahat bir sekilde devam edecektir.

En büyük show iki grubtada 4 Reytingle baslayarak YTS ye rakip olabilecegini göstermis oldu ve bence PT1 de baslamis olsaydi cok daha iyi giderdi.

Alemin Kirali gecen haftaya göre iyi bir yükselis yapmis eger bu yükselis haftayada devam ederse 3-4 Reytingle rahat devam eder.

PT1 de yayinlanan Eve düsen Yildirim 2 Reytingin üstüne cikamayarak yine hayal kirikligi yaratmis ve bence en fazla 2 hafta ömrü kaldi.

Yetenek Sizsiniz Türkiye iyi giderek iki grupta da zirvede yer almış. Bugün ve gelecek haftalarda daha da arttırı oranlarını tebrikler
Lale Devri totalde iyi, AB`de kötü gitmiş
Ben Bilmem Eşim Bilir bu zorlu günde iyi gitmiş. Kanal D`yi bence tatmin etmiştir. Zaten Kanal D geçen yıllara göre zayıf. Cumartesi 2cilik tatmin edecektir Kanal D`yi
Şevkat tepe çok iyi gitmiş bravo. AB`de çok zayıf ama
Alemin Kralı vasat gitmiş
Eve Düşen Yıldırıma yıldırım düşmüş.

En Büyük Show iyi başlamış

Son düzenleme:
Umarim Kanal D'de artik Cumartesi günleri bir drama dizisi görürüz.. Özledik..

Umarim Kanal D'de artik Cumartesi günleri bir drama dizisi görürüz.. Özledik..
Kanal D elinden geldikce haftasonuna drama koymaz. Ama elinden geldikce. Genellikle yarışma ve komedi dizileri. Tabii bir de vardırsa gençlik dizisi

Şefkat Tepeyi İzleyecektim Dün Kaçırdım Güzelmiydi Arkadaşlar?

Dün EN BÜYÜK SHOW izledim Acuna bakacaktım ama Starda olduğu için ölsem bakmam...

Son düzenleme:
şevkat tepe ab grubu :63.. total :4...
) sbt denekleri arasındaki uçurum bu olsa gerek

yetenek iki gruptada liderliği bırakmamış

büyük şov batmış
lale totalde iyi abde kötü

benim izlediğim film tepenin gözleri her iki grupta ilk onda sevindim bu duruma..

noldu acun yıktı geçti ortalagi rakibi lale devriydi onuda alt etmis büyük risk tekrari
süper ab de

noldu acun yıktı geçti ortalagi rakibi lale devriydi onuda alt etmis büyük risk tekrari
süper ab de
Büyük Riskin 3 dakikalık kısmı girmiş listeye pes! O zaman BBEB de bölseydi de zirvede gözükseydi haksızlık demezmiydin. Acuna zaten laf yok. Çok iyi reyting almış. Bölmese de alacaktı. Ama Büyük Risk 3 dakikalık kısmı bölüyor

büyük risk adamdır
selçuk yöntem tekrar bölümü bile 3ü geçmis ab de

süper ab de
o starın başarısı olmadığı için fazla övünme acunun başarısı o!

- - - Ekleme - - -

dur orda bölünmedigi zamanda 3 ü geçtigi oluyor admin agzına biber sürsünde su uslubunu bir düzelt bakalım
ben yeni bölüm sandıydım

- - - Ekleme - - -

dur orda bölünmedigi zamanda 3 ü geçtigi oluyor admin agzına biber sürsünde su uslubunu bir düzelt bakalım
ben yeni bölüm sandıydım

Kanal D programlarını parça pinçik edip, listede ıvır zıvır yaratmadığı için sonuncu olması gayet normal ve çok iyi. Ana haberleri bile bölüyor kanallar. Kanal D hariç