En Büyük Şov bence hiç te iyi gitmemiş , nede olsa ortalamaya bakalım Acun 6.27 ve 8.26 , ama malesef ki Büyük Şov 2.87 ve 2.64 reyting almış ortalama bence hayar kırıklığı , Acun bölunmeseymiş bile rahar bir şekide zirvede yer alacakmış , ama BŞ totalde ilk 15e zor girermiş.
Kanal D elinden geldikce haftasonuna drama koymaz. Ama elinden geldikce. Genellikle yarışma ve komedi dizileri. Tabii bir de vardırsa gençlik dizisiUmarim Kanal D'de artik Cumartesi günleri bir drama dizisi görürüz.. Özledik..
Büyük Riskin 3 dakikalık kısmı girmiş listeye pes! O zaman BBEB de bölseydi de zirvede gözükseydi haksızlık demezmiydin. Acuna zaten laf yok. Çok iyi reyting almış. Bölmese de alacaktı. Ama Büyük Risk 3 dakikalık kısmı bölüyornoldu acun yıktı geçti ortalagi rakibi lale devriydi onuda alt etmis büyük risk tekrarisüper ab de
Büyük Riskin 3 dakikalık kısmı girmiş listeye pes! O zaman BBEB de bölseydi de zirvede gözükseydi haksızlık demezmiydin. Acuna zaten laf yok. Çok iyi reyting almış. Bölmese de alacaktı. Ama Büyük Risk 3 dakikalık kısmı bölüyor
o starın başarısı olmadığı için fazla övünme acunun başarısı o!noldu acun yıktı geçti ortalagi rakibi lale devriydi onuda alt etmis büyük risk tekrarisüper ab de
dur orda bölünmedigi zamanda 3 ü geçtigi oluyor admin agzına biber sürsünde su uslubunu bir düzelt bakalım
dur orda bölünmedigi zamanda 3 ü geçtigi oluyor admin agzına biber sürsünde su uslubunu bir düzelt bakalım
o starın başarısı olmadığı için fazla övünme acunun başarısı o!
- - - Ekleme - - -
ben yeni bölüm sandıydım
- - - Ekleme - - -
ben yeni bölüm sandıydım
ilk yüzdeki yapım sayıları
Total
star-14
fox-13
atv-11
show-11
kanald-9
ab
atv-14
star-13
show-11
fox-10
kanald-8
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?