15 Eylül 2011 Perşembe Reyting Sonuçları

Bu Perşembe Gecesi Ne İzlediniz ?

• Fatmagül'ün Suçu Ne (Kanal D)

Oy: 2 16.7%
  • Beşiktaş - Maccabi Tel Aviv Maçı (Star)

Oy: 6 50.0%
  • Anneler ile Kızları (Star)

Oy: 3 25.0%
  • Çok Filim Hareketler Bunlar (ATV)

Oy: 0 0.0%
  • Kalbim Seni Seçti (ATV)

Oy: 4 33.3%
  • Sensiz Olmaz - Tekrar (Show)

Oy: 1 8.3%
  • Deniz Yıldızı (Fox)

• Dinle Sevgili (Fox)

Oy: 0 0.0%
  • Zehirli Sarmaşık (Fox)

Oy: 2 16.7%
  • Diğer (Belirtiniz)

• TV İzlemedim

• Kullanılan toplam oy
    12
  • Anket kapatılmış .
40 bölümdür bir Fatmagül'ün suçunu bulmadılar.
20 bölümlük diziye 50-60 ( tabi daha da uzun olabilir ) bölümde bitirecekler.
Konusu o değil zaten

Fox'un en büyük hatası dizilerini erken başlatması

yorumum :

fatmagül geçen haftaya göre oranlarında düşüş var maç yüzünden ama halen 1.sırda...

Anneler ile kızları ve beşiktaş maçı ile star tv rahat bi gün geçirdi...

show tv programlarla ve eski dizisi doktorlarla ayakta duruyor star için maçlar ne ise show tv içinde programlar öyle...

atv yine gerilerde kaldı kalbim seni seçtinin saati değiştirilince dizi gerilerde kaldı böyle sürerse dizi toparlanamaz...

fox ise deniz yıldızı , dinle sevgili ve geçen sezon ki kadar olmasa da hala iyi reyting alan unutma beni ile ayakta..

Maç yüzünden olamaz geçen senede maçlar varken açık ara zirvede yer alıyordu

Dinle Sevgilinin süresi hergün 60 dakikayı geçiyor ve buda kaliteyi çok düşürüyor
Dinle Sevgili kalite açısından çok kötü bir dizi şimdiye kadar çoktan bitmesi lazım da ekranda o kadar kaliteli diziler harcanıyorken Haftada 300 dakika yayınlanan dizinin yayınlanması saçma
oyuncular dizi süreleri kısalsın diye protestolar yapıyolarken haftada 300 dakika dizi çekmek neyin nesi oluyor

FATMAGUL''UN SUCU NE zaten süper hep 1.oluyor.
BESIKTAS-MACCABI TEL AVIV maçı da süper gitmiş..Star bu sezon FOX'u ve SHOW'u geçebilir!
DENIZ YILDIZI ile FOX iyi gün geçirmiş.Ama Ab'de biraz daha başarı lazım.
UNUTMA BENI yavaş yavaş düzeliyor.Böyle giderse FOX bu diziyi 1000 bölüm yapacak!
ANNELER ILE KIZLARI berbat gitmiş!
COK FILIM HAREKETLER BUNLAR (T.S) o da iyi gitmiş!
ZEHIRLI SARMASIK totalde biraz daha iyi Ab'de biraz düşmüş.Ama bence FOX çok yanlış bir saate koydu tüm dizilerini .Ama yine de tüm ratingleri iyi

Fox bence büyük yanlış yapıyor
dizilerinin hepsini pt2 ye attı ve çoğunun durumları kötü ve pt1e koyduğu dizi dinle sevgilinin durumu dahada kötü
bence geçen seneki gibi yapmalı
19:00-Deniz Yıldızı
20:15-Diziler
Dinle Sevgili Unutma Beniden sonra yayınlanabilir

anneler ve kızları mükemmel bir dizi .....pt2 de bile müthiş gitmiş.....dizi 12 den sonra bitti...
fatmagül aynı konuşlarla güzel idare ederek zirvede
bjk erken golünde getirdiği etkiyle şov yaptı ve starı zirev ortağı yaptı.....
fox her gün 3-4 dizi yayınlıyor böyle birşeyi ilk defa gördüm....

FOX aslında pt2'ye alınan dizilerini pt1'e alsa. Çok iyi bir kanal olur ve reytingleri de haftalar geçtikte daha çok artar.
Valla ben şimdi FOX'u arıcam sölücem.
böle olsun;
19:00'ta hemen Deniz Yıldızı yeni bölüm başlasın
20:15-Diziler hemen yeni bölüm başlamalı!
15:00'te hemen Unutma beni yeni bölüm başlasın
Gerekirse bile Dinle sevgiliyi atsınlar valla

dinle sevgili güzel bir dizi ama HAFTALIK dizi olmalı.Mesela Salı günler. 20:15

DİNLE SEVGİLİ SALI 20:15
DERİN SULAR 21:45 daha iyi dimi ? Söyleyin xD

Fatmagülün Suçu Ne geçen seneye göre kıyaslama yaptığımız halde önemli bir reyting düşüklüğünü görmemiz imkansız değil

Ab grubunda az farkla birinci olamıyan Beşiktaşsporun maçı 10 reyting alarak starın yüzünü güldürdü

Doktorlar,Saba Tümer,Akasya Durağı,Müge Anlı bu programlar iyi gitmeye devam ediyorlar unuttuğum bir dizi daha kaldı Adanalı-Tekrar

Kalbim Seni Seçti reytinglerde dibe vurdu acilen eski saate dönmesi lazım

Anneler Ve Kızları pt 2 de olmamış,reyting bakımından star için iyi reyting almış niye öyle dedim çünkü star'ın en iyi reytingi 4 reyting onuda şu an alan yapım yok

SON

Reyting hakkında yorumum;
- 'FGSN?' dizisi iyi gitmiş ama tabi 'ÖBGZK' dizisi kadar iyi değil ama yüksek bir reytingle 1. sırada yer alıyor.
- 'Beşiktaş - Maccabi T.Aviv maçı' Star TV için belkide en iyi reytinglerdendir.
- Fox'un dizilerinden Total'de bir tek 'Deniz Yıldızı' ve 'Unutma Beni' iyi gitmiş ama A/B'de düşmüşler ama 'Deniz Yıldızı' bir tek iyi almış.
- 'ÇFHB' iyi reyting alırken, 'Kalbim Seni Seçti' kötü reyting alarak kanalın ortalamasını düşürmüş.
- 'Anneler ile Kızları' biraz daha iyi reyting almış 'Kalbim Seni Seçti' dizisine göre.

Baktığımızda daha çok 'FGSN?' fırtınası esiyor Perşembe günleri ama bakalım ileride 'Kurtlar Vadisi Pusu' önlerini kesecek mi ? İşte bu merak konusu olacaktır.

FGSN yine zirvede ama mac cok etkilemis diziyi saten ben izlemesemde izleyenlerden duydugum kadariyla ilk 2 bölümden umduklarini bulamamislar. ANneler ve Kizlari bu hafta biraz toparlanmis, Kalbim seni secti ise iyice cökmüs.