15 Ekim 2015 Perşembe Reyting Sonuçları

Perşembe gününde gözle görülür büyük bir boşluk var.

Açıkçası ben KÖSEM'in rahat bir şekilde zirveyi alacağını düşünüyorum Analar ve Anneler ise İnadına Aşk'ın oranlarını kolaylıkla toplar. Boşluk dizisi çünkü.

Farkinda misiniz ya biz Kanal D de olduk olasi hic 10 reytingin uzerine cikamadik bence sorun ne kadar senaryo da da olsa kanalin faktoru cok buyuk atvde olsaydi en asagi alacagimiz reyting 9dur

Dün o kadar sıkıcı geçmiş ki, insanın yorum yapası gelmiyor. Analar ve Anneler gelecek hafta AB'de zirveyi alacaktır. Kösem de dengeleri büyük ölçüde değiştirecek gibi görünüyor.

Son düzenleme:
Farkinda misiniz ya biz Kanal D de olduk olasi hic 10 reytingin uzerine cikamadik bence sorun ne kadar senaryo da da olsa kanalin faktoru cok buyuk atvde olsaydi en asagi alacagimiz reyting 9dur
Bu kanalin faktoru degil reyting sisteminin faktorudur

İnadına Aşk dizisinin boşluktan izlendiği bir gerçek var. Dün biraz bakayım dedim de gerçekten konu falan kalmamış dizide. Öylesine devam ediyor ki yakında rakipleri geldiğinde kötü bir düşüş yaşayacaktır.

Kurtlar Vadisi Pusu evet kötü gidiyor ama şunu da unutmamak lazım dizi 13. sezonunu yaşıyor. 13 sezonluk bir dizi ve hala zirvede. Tebrik etmek lazım aslında.

Kara Sevda dizisi çok başarılı gitmiş tekrarı, çarşamba günü için artık zirveye adayız.

Abi yeminle altına imzamı atıyorum. Çok hata yaptılar çok, şimdi Vadi'nin ekmeğini Raci ve Bahadır çatır çutur yiyecek ben ona üzülüyorum

Şu bir gerçektir ki bu reytinglerle Vadi finale doğru gidiyor. Necati Şaşmaz'ın bu sezon artık tadında bırakarak efsaneyi efsaneye yaraşır bir prodüksiyona sahip bir filmle taçlandırmasını isterim

@mrt-06 bence Asla Vazgeçmem en geç 2 haftaya 4 ü geçer

@Billy Kane @Ahmad All Star AB de iyi gidiyor aslında ya

@Yiğitt Kısmetse Olur çok iyi gitmiyor mu ben haftaya ilk 20 göreceğini düşünüyorum

Ayrıca Son Çıkış o kadar da berbat başlamamış ben çok kötü bekliyordum

Aynen, program yükseliş yaşamaya başlamış.

Ama saati yanlış, şöyle 14.00'a falan alınsa bence daha iyi gider.