Konuya cevap cer

O Ses ile Arka Sokaklar karşılaştırması yan faktörlerin çok fazla olması sebebiyle tam doğru olmayabilir, benim takılmanızı istediğim nokta burası değil zaten.

Senin anlayacağın dille benim demek istediğim şu : O Ses 20-25 dakikada bir bölünse, 6 dakika reklam alsa daha çok kazanırdı ve buna karşın reytingi düşerdi, olay budur ! Umarım anlarsın !

- - - Ekleme  - - -

Bunlar konumuzun tamamen dışında, benim son yazdığım mesajı anlaman yeterli... O ses ile Arka Sokaklar karşılaştırması önemli değil, önemli olan programın kendi içinde karşılaştırılması...

- - - Ekleme  - - -

Şu açıklamayı yapalım : O Ses ile Arka Sokaklar karşılaştırmasını sadece reklam düzenlerine ve total'e göre yaptığımı belirteyim, gerçek olarak bakarsak çok fazla etken var ve net olarak bir şey söylemek imkansız...

- - - Ekleme  - - -

Umarım konu anlaşılmıştır, benim demek istediğim şudur : Programlar ne kadar çok bölünürse o kadar para kazanır, ancak bir o kadar da reyting kaybeder...

Kanallar neye daha çok önem veriyorlarsa ona göre hareket etmeliler. Şu an görünen şudur ki : O Ses için reyting önemlidir, Arka Sokaklar için ise para. Hangisi daha çok kazanır reelde, onu bilemem...