Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
Sadece Total üzerinden konuştuğumu tekrar hatırlatayım, araya Acun'un vs. sunduğu reklamların girmesi işin reytingi değiştirir tabi, orası farklı bir durum, burada reyting-reklam düzeni-karlılık arasındaki ilşkiyi inceliyoruz sadece...Benim demek istediğim şu : Sık sık reklama çıkmak reytingi düşürür, fakat kazancı arttırır. Ama bu düzenin iki tarafı da sorunlu olduğu için dikkatli ayarlanması lazım sürelerin... Burada hemfikir miyiz ?- - - Ekleme - - -En ideali odur elbette ama çok çok az dizi bunu yapabildiği için söylemedim, şu an yaygın olan 6-6 ile 12 dakikalık bildiğin gibi...Bu sisteme ilk geçildiğinde 4+4+4 kullanılmıştı hatırlıyorsanız ve reytingler bir anda düşmüştü, sonra her kanal kendi yolunu buldu...
Sadece Total üzerinden konuştuğumu tekrar hatırlatayım, araya Acun'un vs. sunduğu reklamların girmesi işin reytingi değiştirir tabi, orası farklı bir durum, burada reyting-reklam düzeni-karlılık arasındaki ilşkiyi inceliyoruz sadece...
Benim demek istediğim şu : Sık sık reklama çıkmak reytingi düşürür, fakat kazancı arttırır. Ama bu düzenin iki tarafı da sorunlu olduğu için dikkatli ayarlanması lazım sürelerin... Burada hemfikir miyiz ?
- - - Ekleme - - -
En ideali odur elbette ama çok çok az dizi bunu yapabildiği için söylemedim, şu an yaygın olan 6-6 ile 12 dakikalık bildiğin gibi...
Bu sisteme ilk geçildiğinde 4+4+4 kullanılmıştı hatırlıyorsanız ve reytingler bir anda düşmüştü, sonra her kanal kendi yolunu buldu...