Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
puhahaha o bakişi sadece ben hissetmiyormuşum Zaten dizi başladiği ilk zamanlar fragmanda Pargali Sülaman'in odasindan mum üfleyerek cıkıyor.haberlerde de Süleyman'ı eşcinsel yaptilar gibi bişeyler cıktı.O bakişi taaa ilk bölümden beridir var yani.Çoçukken birlikte filan buyumuşler Süleyman ile Pargalı'nın gençliğini gösterdikleri bölümde de Süleyman Pargalıya o bakişlari atiyordu...Baskılardan dolayı öyle olmadi ama bakişlarla demek ki amaçlarina ulaşmışlar - - - Ekleme - - -Hep merak etmişimdir Necati Ş. kimdir? Nasıl damdan düşer gibi başrol aliyor önceki projeleri varmi diye ama ne kısmetse hiç araştirmadim...Amerikaya niye gidiyormuş ki?
puhahaha o bakişi sadece ben hissetmiyormuşum Zaten dizi başladiği ilk zamanlar fragmanda Pargali Sülaman'in odasindan mum üfleyerek cıkıyor.haberlerde de Süleyman'ı eşcinsel yaptilar gibi bişeyler cıktı.O bakişi taaa ilk bölümden beridir var yani.Çoçukken birlikte filan buyumuşler Süleyman ile Pargalı'nın gençliğini gösterdikleri bölümde de Süleyman Pargalıya o bakişlari atiyordu...Baskılardan dolayı öyle olmadi ama bakişlarla demek ki amaçlarina ulaşmışlar
- - - Ekleme - - -
Hep merak etmişimdir Necati Ş. kimdir? Nasıl damdan düşer gibi başrol aliyor önceki projeleri varmi diye ama ne kısmetse hiç araştirmadim...Amerikaya niye gidiyormuş ki?