15 Ekim 2012 Pazartesi Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
karadayı damgasını vurmuş pazartesiye bu diziyi arka sokaklarla yarıştıran arkadaşların kalite anlayışından şüphe ederim arka sokaklar 7-12 yaş grubu karadayı ise büyüklere hitap eden bir dizi iki dizinin izleyicisi arasında çok fark var..

receple arka sokak seyircisi ortak olabilir anca birbirlerini etkilerler..
karadayı macunu o sesi bitirecek fırtına gibi geliyor hem ab de hem totalde rakiplerini dize getirmiş tebrikler..

Destere uzun zaman sonra gerçekçi bir yorumun oldu reytingler hakkında.

destere
herzamanki destere
bugun maç var gider öbgz izler destere

Ben de maçı izlemeyeceğim, çok yanlış bir şey yaptığımı düşünmüyorum.
ÖBGZ benim için de fena tercih sayılmaz...

maç tüm türkiyeyi ilgilendirir ki reytingler belli ediyor çocugu yaşlısı genci kadını erkegi maç varken dizi izlemeye karsıyım

çarsambalari ve persembeleri hariç o gün dizilerim var .

OST'ye tebrikler A/B'de yine +10 reyting almış a.s totalde iyi gitmiş Karadayıda yükselişte
bu arada müge anlı iki gruptada en yüksek share alan yapım olmuş

Arka Sokaklar için 5 - 10 yaş grubu daha uygun bence

Arka Sokaklar'ın nesi saçma yahu normal bir dizi. Daha ne diziler var...

Arka Sokaklar degılde Karakol manyak bı dızıydı ya

maç tüm türkiyeyi ilgilendirir ki reytingler belli ediyor çocugu yaşlısı genci kadını erkegi maç varken dizi izlemeye karsıyım

çarsambalari ve persembeleri hariç o gün dizilerim var .

neyi ilgilendirir yine yenilmek için 90 dakika tv ye yapışıp o eziyeti çekemem
) biz çuvalladık grupta şansa çıkarsak çıkarız ama mantık evinizde oturun diyor
)

bu akşam öbgz yi izleyeceğim hemde sonuna kadar bitincede kötü yol a çevireceğim onuda dibine kadar izleyeceğim
)

maçın sonucuna bakarım hem stresten uzak daha keyifli olur umarım sonuç lehimize olur ama hiç sanmıyorum

Arka sokaklarla karadayiyi bir etmeyin beni sinir etmeyin
saka bi yana karadayi istikrarli yukseliyo 3 haftaya totel zirveyi alicaktir iyicene gec bitse ve birazdaha heycan olsa haftaya bile gecer o sesi

Takas senin zirvede olacak dediğin Karadayı defalarca kez tekrarı yayınlanmasına rağmen , uzun özet vermesine rağmen sadece 0.27lik bi artış göstermiş.

YORUMUM;

OST her 2.gruptada yine zirveyi bırakmamış , totalde 7,74 reyting ve 20shareyi geçmeyi başarmış , abde ilk 2yi kapatarak 10,33 reyting almış.
Arka Sokaklar da bu hafta yükselmiş ve totalde 6,19 reyting , abde 3,20 reytingle 9.sırada yer almış.
Karadayıher 2.gruptada 3.sıraa yer almış , totalde 6,04 , abde 6,66 reyting almış , bu arada ASı devirememiş.
YGA her 2.gruptada iyi giderek totalde 5,31 reyting , abde 4,43reytingle 4.sırada yer almış.

My daha 2.bölüm sakin ol yakında zirveyi alır