15 Ekim 2011 Cumartesi Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bu Cumartesi gecesi ne izlediniz ?

• Bizim Yenge (Kanal D)

Oy: 0 0.0%
  • Veba - Y.S. (Kanal D)

Oy: 1 10.0%
  • Yetenek Sizsiniz Türkiye (Show)

Oy: 5 50.0%
  • Yahşi Cazibe (ATV)

• Kalbim Seni Seçti (ATV)

• İffet - Özel Bölüm (Star)

• Hayrettin (Star)

Oy: 4 40.0%
  • Lale Devri (Fox)

Oy: 2 20.0%
  • Yıldız Masalı (TNT)

• Şefkat Tepe (STV)

Oy: 2 20.0%
  • Diğer (Lütfen belirtin)

• TV İzlemedim

• Kullanılan toplam oy
    10
  • Anket kapatılmış .

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,350
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
reyting.gif

Sonuçlar belli oldu.

İffet'in yokluğunda Yetenek Sizsiniz Türkiye zirvede yalnız kaldı. Rakiplerine fark attı, ilk ikiyi kapattı.

Üçüncülük yarışında kazanan Lale Devri oldu. A/B'de ise Bizim Yenge üçüncü oldu.

STV'nin en başarılı işi olan Şefkat Tepe, başarısını sürdürdü. Günü altıncı tamamladı.

Yahşi Cazibe, geçen seneki oranlarından epey uzak olsa da ATV ortalamasına göre iyi bir performans göstermeye devam ediyor. Dizi günü sekizinci tamamlamayı başardı.

Kalbim Seni Seçti yine iki grupta ilk 20'ye giremedi.

Saati erkene alınan Hayrettin iyi başladı. Totalde 12 shareye yaklaştı ve günü 19.tamamlamayı başardı.

Son düzenleme:
Şefkat Tepe'yi izledim. Yine süper bir bölümdü.

Birazda Yetenek Sizsiniz Türkiye'ye baktım :)

Yetenek Sizsiniz Türkiye iki grupta da zirvede yer alir.. O'nu Lale Devri takip eder bence..

Yahşi Cazibe Atv için iyi kendileri için çok kötü reyting almış 3 haftadaır seyredemedim diziyi

Yetenek Sizsiniz Türkiye çok rahat 1.oldu...

Lale Devri dün akşam en çok izlenen dizi olarak başarısını sürdürdü.

Bizim Yenge ise A/B deki başarısını sürdürüyor. A/B düştüğü an dizi için kötü olur...

Şefkat Tepe gerçekten büyük bi başarıya imza atıyor STV de olmasına rağmen çok iyi reyting alıyor..

Yahşi Cazibe geçen sezondan eser yok zaten Peker açıkalının gitmesiyle dizi düşüşe geçmişti...

Kalbim Seni Seçti iyi bir dizi olmasına rağmen ATV diziyi resmen katletti..

Hayrettin Cicişlerin de etkisiyle saati de erken olunca iyi reytingler almış ama dün izledim ve eski videoları tekrar koydular sıktı biraz :D

Veba Yabancı film ise kanal d de saat 23:00 den sonra yayınlanmasına rağmen iyi gitmiş...

Yıldız Masalı ise Totalde 75. A/B de 77.oldu

Dedektif Memoli Tekrarları iyi gitti...TNT için tabi :)

Iffet in yoklugunda Acun hem Total hemde AB de hem ilk ikiyi kapmis hemde fark atmis, Total de en fazla izlenen dizi Lale Devri olurken AB de Bizim Yenge olmus ama tabiki Bizim Yenge nin aldigi reytingler KANAL D ye yetmiyor. Yahsi Cazibe bu sezon Atv ortlamasinin üstünde olsada bence bu sezon son sezonu, Kalbim Seni Secti iki kategoridede 21. olarak bence basarisiz olmus ama bence bu dizi KANAL D de olsaydi kesinlikle en azindan ilk 10 da olurdu

bugünkü reytinglerden şu sonuç çıkıyor yeteniksiniz türkiyenin en büyük rakibi iffet
totalde lale devri ab'de bizim yenge kapmış üçüncülüğü
şefkat tepe tek kelimeyle süper stv için çok başarılı
yahşi cazibe eski günlerinden uzak olsa bile bu reytingler atv için gayet iyi reytingler ama ben bu dizinin daha çok düşeceğini tahmin ediyorum komedi dizilerinin hazin sonunu paylaşabilir