15 Aralık 2014 Pazartesi Reyting Sonuçları

iyi goy goy yapiyorlar
gecen sene telegol iyiydi busene beyaz futbol
rok ortalıgı yıkıyor gene

Paramparça ortalığı yıkmış.. Ama açıkçası Karadayı'nın birinciliğini alacağını tahmin edebiliyorduk. Geçen hafta birinciliği almıştı. Şimdi oranalrını yükselmiş. Büyük tebrikler.

Ulan İstanbul eski reytinglerini mumla arıyor. Dizinin final haberini yakında alabiliriz.

Karadayı, Paramparça'nın gelişiyle tüm gruplarda zirveyi kaybetmiş. Aldığı oranlar kötü olmasa da bir daha zirveyi göremeyecektir.

Ayrıca dikkatimi Alın Yazım çekti. Yayınlandığı saate göre çok iyi sonuçlar almış. Onlar da bir tebriği hak ediyorlar. Tebrikler.

Tebrikler Paramparça dizime.
Ben iyi oranlar alır diyordum ama gerçekten büyük başarı bu oranlar. Uzun vadede bu oranları koruyabilir mi bilmiyorum ama senaryo iyi işlenirse devamı olur.

Paramparça'yı tebrik ederim.Aramızda Kalmasın da konuktan dolayı en iyi sonucunu aldı

O Ses Türkiye neydi ya.

Tebrikler Paramparça dizime.
Ben iyi oranlar alır diyordum ama gerçekten büyük başarı bu oranlar. Uzun vadede bu oranları koruyabilir mi bilmiyorum ama senaryo iyi işlenirse devamı olur.
Özellikle Deniz'in izlemesiyle dizi destan yazıyor. Demek izlemese 15 reytinge kadar yolu var.
@xemrexxx

Paramparça reytingleri PARAMPARÇA etmiş.

Dünkü bölüm öyle güzel değildi fazla ama yine sıkılmadan izlettirdi kendisini.

Paramparça çok iyi gitmiş özellikle AB oranı 10.00 çok iyi gitmiş. Tebrikler.

Karadayı'm hala çok başarılı gidiyor. Heyecanlı bölümler gelse yükseleceğini düşünüyorum.

Ulan İstanbul düşüş yaşamış AB'de bile 4'ün altına düşmüş. Kanal D fazla dayanmaz bence.

Günahkar yükselerek veda etmiş.

Vay be Paramparça bu sezon 10 reytingi gören ilk dizi oldu sanırım. Nurgül Yeşilçay Asmalı Konak günlerine geri döndü resmen, oyunculukta döktürüyor. Tebrikler

Karadayı düşmesine rağmen gayet iyi gidiyor sezonu güzel bir finalle bitirecektir

Ulan İstanbul diğer dizilerin başlamasıyla çok sert düştü. Özellikle lider yapım Ulan İstanbul'u Paramparça etmiş diyebiliriz
Bitmesine üzülürüm, ki bu bölümün son sahnesi buna işaretti.

Günahkar o bölüme göre iyi reyting alarak bitmiş, resmen seyirciye saygısızlık ettiler.

Paramparça müthiş gitmiş. Büyük tebrikler. Nurgül Yeşilçay için çok sevindim. Daha heyecanlı bölümlerde daha da coşar gibi.

Karagül'ü saymıyorum deme sakın.

Karadayı zirveden kopmuş görünür kadarıyla...
Paramparça güzel bir bölüm performans'ı ile iyi reytingler aldı...

Paramparça resmen şov yapmış 😱 diziden umutluydum ama bu kadar da başarı beklemiyordum.

Karadayı'ya noluyor.
Neyse alışırlar kabadayıcılar.

O Ses daha da iyi reytingleri hakediyor.