15 Aralık 2014 Pazartesi Reyting Sonuçları

Paramparca beklentimin cok ustunde oranlar almis, sevindim su an iyi ilerliyor dizi Total 9 Ab 10 cok buyuk basari.
Karadayi'da iyi oranlar almis, tebrikler.
OST iyi gitmis.
UI fena degil ama kanali kotu.

reaksiyon bitince hemen karadayım demeye başlamışsın birde üzlmüşssün , sende reaksiyona satış koydun hemen
cnm ben zaten 3 sezondur karadayı izliyorum tek bölümünü bile kaçırmadım reaksiyon varkende karadayıyı yine izliyordum ama ikisini aynı anda canlı izlemek çok zor oluyordu o bakımdan rahatladım sonunda

Paramparça reytingleri parça parça etti
En başta Nurgül Yeşilçay ile Erkan Petekkaya'yı afişte gördüğümde direk dizinin tutacağını anlamıştım.
Bu boş günü doldurduğu için diziye tebrikler 10 civarı almış..
Ulan İstanbul'un ne kadar boşlukçu olduğu da ortaya çıkmış oldu.Paramparça'nın 1/3 ünü zor almış @xemrexxx

Karadayı'nın da düşüşe devam edeceğini tahmin etmezdim..
Nerede O Ses Türkiye zirve'nin yanından geçememiş

Hain Tns mi

Paramparça yıkmış geçmiş ortalığı. Tekrarlarını takip ediyorum.

Ulan İstanbul düşüş yaşamış.
Bölümler güzel ama komedi de bir yere kadar dayanıyor.
Bence Çarşambaya geçsin.

Karadayı geçen sezon bitmeliydi. Yüksek reytingle final yapmak varken azla yetinecek.

Bu arada geçen sezon O Ses Türkiye Forumun gündeminden düşmüyordu. Bu sezon o O Ses izleyen kitle önce Reaksiyon'a, sonra Paramparça'ya kaydı. Tuhaf çok tuhaf.
@mrt-06 @Bully

paramparça reytingleri parçalamış resmen şaşırmadım hiç bekliyodum bu sonuçları diziden
bunda sinan engin in de payı büyük adam 2 haftadır paramparçayı anlatıyor beyaz futbolda

karadayı orta gidiyo 2 sene önce bitmesi lazımdı

ulan istanbul yakında kaldırılır onu da belirtmek lazım