15 Aralık 2013 Pazar Reyting Sonuçları

Sana Bir Sır Vereceğim çok kötü. Hem reyting hem senaryo olarak.

Çocuklar Duymasın'ın gündüz tekrarı çok iyi gitmiş AB'de.

Cesur Hemşire çabuk düştü..

Aşk Ekmek Hayaller yükselmiş, sevindim.

Cesur Hemşire'nin sonu yakındır..

Aşk Ekmek hayaller totalde 0,67 ab'de ise 0,58 yükselmiş geçen haftaya göre.

Cesur hemsire kotu gitmis insallah bitmez guzel dizi her bolumunu izlemem ama arada izlerim kafa dagitir

Zaten Kanal D hariç hangi Kanal'da bir Dizi tutsa ya da artsa bir oyun vardır ya da bir şike böyle yorumlar yaparak hem izlemediğiniz dizileri hemde onu izleyen izleyicilere saygısızlık yapıyorsunuz.

Zaten Kanal D hariç hangi Kanal'da bir Dizi tutsa ya da artsa bir oyun vardır ya da bir şike böyle yorumlar yaparak hem izlemediğiniz dizileri hemde onu izleyen izleyicilere saygısızlık yapıyorsunuz.
yorum benim klavye benim
kanalın benim olmasından iyidir
ayrıca abartma istersen aramızda kalsın,karagül,sevdaluk vb. hakkında olumsuz yorumlarımı say kaç bulacaksın bakalım bir dizinin başrolünde OYUNCU varsa kolay koaly olumsuz konuşmam

bi ben tnsde sike var demiyorum denekleri yanlis diyorum diyorsun bide aeh biyerlerden destek aliyo diyosun

1 : Diziyi izlemedim.

2 : Kadroyu say desem sayamazsın zor.

3 : Yapımcısı TIMS değil yahut D Yapım değil doğal olarak mutlaka küçümsüyorsun başka yapımcıların çoğu dizilerini

Benim de klavyem var istediğimi yazmıyorum neden acaba bir düşün.

Son düzenleme:
küçük gelin kıl payı zirveyi kaybetmesine rağmen 10.5 reyting alarak müthiş gitmiş

Acun zirveyi bu sefer Küçük Gelin'e vermemiş ve iki grupta da iyi gitmiş.

Küçük Gelin yine iyi gitmiş ama zirveyi kaybetmiş.

Güneşi Beklerken iki grupta da hafif yükseliş yakalamış o durgun bölüme rağmen. Haftaya adam akıllı yükselmeliyiz artık.

Aşk Ekmek Hayaller Show için iyi oranlar almış ama haftaya düşüş yaşaması kaçınılmaz gibi..

Cesur Hemşire kaybolmuş. Hafta sonları ATV için hayal kırıklığı..

Sana Bir Sır Vereceğim ne iyi ne kötü..

yst 2.tura geçti aldı zirveyi küçük gelinden
akşam çok iyidi yine total 10.54 özeti 7.38 alarak muthiş gitmişler abde öyle
küçük gelin total 10.45 reyting alarak çok iyi gitmiş tebrikler

aşk ekmek hayaller total 3.05 ab 3.47 alarak beklediğimden iyi gitmiş

Güneşi Beklerken yaz dizisi olarak çoğu kişinin tutmaz demesiyle başladı. Şu an kanalın A/B`de en çok izlenen dizisi helal olsun.

Acun yine iyi gitmiş. Bu adam zirveyi kaybetse de reklam politikası ile geri alıyor.

Küçük Gelin yine totalin dibine vurmuş.

Acun uçmuş çok iyi gitmiş tebrikler.

Küçük Gelin 10 Reyting'i geçmeyi başarmış tebrikler.

Aşk Ekmek Hayaller dün akşam ki berbat stratejisine rağmen TOTAL'de 14. AB'de 8. olmuş haftaya bir düzenleme yapılırsa daha da artacaktır ben inanıyorum.

@EveN sana da demiştim zaten ilk hafta 2 Reyting sonra 3 Reyting sonra 5 Reyting olacak diye.
İnşAllah.

Sana Bir Sır Vereceğim iyice düşmüş FOX yeni diziler yapana kadar yayınlamaya devam etsin yine de idare edebiliyor kanalını.

Güneşi Beklerken şaşırtıcı şekilde istikrarlı gidiyor tebrikler kendisine.

Güneşi Beklerken niye şaşırtıcı şekilde diyorsun.

kadro sayayım : müjde ar,burak hakkı, berna laçin,sinan tuzcu,irem altuğ,nihal menzil ,furkan andıç
ayrıca her yapım şirketi kaliteli iş yapabilir bknz: süreç film-uçurum
kore uyarlamaları zamanın brezilya dizileri gibi oldu zaten
))))