15 - 21 Temmuz 2013 | Haftalık Dizi Reytingleri

Yakamoz-Asi

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
37,673
Puanı
1,061
reyting.gif

Haftanın en çok izlenen dizileri belli oldu.

Bu hafta TRT 1 ekranlarında yayınlanan 'Beni Böyle Sev' dizisi sezon finali yaparken, Show TV'de yayınlanan Salih Kuşu dizisi final yaptı. Nurgül Yeşilçay'ın baş rolde rol aldığı 'Bebek Işi' ise Show TV ekranlarında ekranlara merhaba dedi.

ATV'nin sevilen dizisi 'Doksanlar', geçen haftaya göre oranlarında hafif bir düşüş yaşasa da, her iki grupta da liderliğini sürdürüyor. Dizi, TOTAL'de 5 ve AB'de 6 reyting üzerinde oranlar alan tek dizi.

Haftanın en çok izlenen ikinci dizisi ise Kanal D ekranlarında yayınlanan 'Güneşi Beklerken' oldu. Önemli bir hayran kitlesi oluşturan dizi 4.92 reyting ile TOTAL'de ikinci olurken, özellikle AB'de aldığı 5.51 reyting ile göz dolduruyor. Geçen haftaya göre genel olarak düşüş yaşayan dizi, AB'de de ikinci sırada.

4.75 reyting ile TOTAL'de üçüncü olan ve Star TV ekranlarında yayınlanan 'Benim Hala Umudum Var', AB'de 4 reyting barajını aşarak güzel bir başarı elde etti.

Geçen haftaya göre 1 reyting üzeri bir çıkış yakalayan 'Pis Yedili' haftanın en çok izlenen dördüncü dizisi olurken, özellikle AB'de 3.82 reyting alması dikkat çekti.

Show TV ekranlarında yeni başlayan 'Bebek Işi' ise umut verdi ve iki grupta da 3 reyting üzerinde oranlar aldı. Kanal D'de yayınlanan 'Güzel Çirkin' ise TOTAL'de bekleneni veremiyor.

Işte geçen haftanın reyting sıralamaları;

beydHZ1b6u2LCbstPt7lInlG.jpg

TOTAL ORANLARI

AB ORANLARI

YASAL UYARI:
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na uygun olarak yayın yapan FavoriForumum.Net'te yayınlanan içerikler, kaynak göstermek veya ilgili sayfaya link vermek koşuluyla yayınlanabilir.

Aksi durumlarda art niyetli kişi ve/veya kuruluşlar ile ilgili her türlü yasal haklarımız saklıdır.

Yazın en zorlu gün Salı.

Güneşi beklerken özet dahil 5 kuşak reklam verdi.

Doksanlar 2 kuşak reklam verdi.

İkisi de eşit şartlarda yarışsa Güneşi Beklerken geçer ki gelecek hafta geçeceğini umud ediyorum.

Doksanlar Güneşi Beklerken ve Benim Hala Umudum Var yaz aylarının en iyi işlerinden oldu :)

- - - Ekleme - - -

Doksanlar Güneşi Beklerken ve Benim Hala Umudum Var yaz aylarının en iyi işlerinden oldu :)

EveN post: 1381765' Alıntı:
Yazın en zorlu gün Salı.

Güneşi beklerken özet dahil 5 kuşak reklam verdi.

Doksanlar 2 kuşak reklam verdi.

İkisi de eşit şartlarda yarışsa Güneşi Beklerken geçer ki gelecek hafta geçeceğini umud ediyorum.

yok artık :F 2 kuşakmış

Doksanlar yine zirvede bence sadece tebrik etmek lazım...
Güneşi beklerken'i severek izliyorum iyi reytinglerde almış...

Listeye şöyle bir baktığımda Show'un tam 6 tane dizisi varmış...6 diziyle en az izlenen kanal olmak büyük başarı...:)

Doksanlar çok iyi giderek 2 gruptada zirvede

Güneşi Beklerken iyi oranlar alarak 2 gruptada 2'inci

Benim Hala Umudum Var iyi oranlar almaya devam ediyor fakat dizi erken başlayaıp erken bitiyor diğer diziler gibi 9 doğru başlasa geç bitse yükselebilir dahada.

Pis yedili yükselişe geçmiş.

Eline sağlık.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Güneşi beklerken yine çok iyi gitmiş tebrikler inşallah kışın da güzel bir günde devam eder :) Güzel çirkinin de total grubunda yükseliş yakalaması gerekiyor yoksa kışı göremez

Eline sağlık Sana Bir Sır Vereceğim iyi gidiyor. Dün akşamki tekrarıda izlenmiş. AB grubunda biraz daha yükselmeli. :)

Forum İstatistikleri

Konular
173,090
Üyeler
8,483
Son Üye
justking