- Reaksiyon puanı
- 37,673
- Puanı
- 1,061
Haftanın en çok izlenen dizileri belli oldu.
Bu hafta TRT 1 ekranlarında yayınlanan 'Beni Böyle Sev' dizisi sezon finali yaparken, Show TV'de yayınlanan Salih Kuşu dizisi final yaptı. Nurgül Yeşilçay'ın baş rolde rol aldığı 'Bebek Işi' ise Show TV ekranlarında ekranlara merhaba dedi.
ATV'nin sevilen dizisi 'Doksanlar', geçen haftaya göre oranlarında hafif bir düşüş yaşasa da, her iki grupta da liderliğini sürdürüyor. Dizi, TOTAL'de 5 ve AB'de 6 reyting üzerinde oranlar alan tek dizi.
Haftanın en çok izlenen ikinci dizisi ise Kanal D ekranlarında yayınlanan 'Güneşi Beklerken' oldu. Önemli bir hayran kitlesi oluşturan dizi 4.92 reyting ile TOTAL'de ikinci olurken, özellikle AB'de aldığı 5.51 reyting ile göz dolduruyor. Geçen haftaya göre genel olarak düşüş yaşayan dizi, AB'de de ikinci sırada.
4.75 reyting ile TOTAL'de üçüncü olan ve Star TV ekranlarında yayınlanan 'Benim Hala Umudum Var', AB'de 4 reyting barajını aşarak güzel bir başarı elde etti.
Geçen haftaya göre 1 reyting üzeri bir çıkış yakalayan 'Pis Yedili' haftanın en çok izlenen dördüncü dizisi olurken, özellikle AB'de 3.82 reyting alması dikkat çekti.
Show TV ekranlarında yeni başlayan 'Bebek Işi' ise umut verdi ve iki grupta da 3 reyting üzerinde oranlar aldı. Kanal D'de yayınlanan 'Güzel Çirkin' ise TOTAL'de bekleneni veremiyor.
Işte geçen haftanın reyting sıralamaları;
TOTAL ORANLARI
AB ORANLARI
YASAL UYARI:
5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na uygun olarak yayın yapan FavoriForumum.Net'te yayınlanan içerikler, kaynak göstermek veya ilgili sayfaya link vermek koşuluyla yayınlanabilir.
Aksi durumlarda art niyetli kişi ve/veya kuruluşlar ile ilgili her türlü yasal haklarımız saklıdır.