15 Şubat 2012 Çarşamba Reyting Sonuçları

Bu Çarşamba Gecesi Ne İzlediniz ?

• Kuzey Güney (Kanal D)

Oy: 6 27.3%
  • Muhteşem Yüzyıl (Star)

Oy: 11 50.0%
  • Eyvah Düşüyorum (Star)

Oy: 3 13.6%
  • Çocuklar Duymasın (ATV)

Oy: 4 18.2%
  • Yetenek Sizsiniz Türkiye (Show)

Oy: 1 4.5%
  • Var Mısın Yok Musun (Fox)

Oy: 1 4.5%
  • Mavi Kelebekler (TRT 1)

Oy: 0 0.0%
  • Diğer (Lütfen belirtin)

• TV İzlemedim

• Kullanılan toplam oy
    22
  • Anket kapatılmış .

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,350
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
reyting.gif

Reytinglerde bu Çarşamba neler oldu ?
Muhteşem Yüzyıl bu hafta ne kadar izlendi ?
Yetenek Sizsiniz Türkiye ve Kuzey Güney arasındaki yarışta gülen taraf hangisi oldu ?
Kadrosuna Burcu Esmersoy'u katan Çocuklar Duymasın çıkışa geçebildi mi ?

Sonuçlar belli oldu.

Muhteşem Yüzyıl iki grupta da yine açık ara zirvede.

Kuzey Güney, geçen hafta yakaladığı çıkışı bu hafta da sürdürmeyi başardı. Dizi, oranlarını arttırarak totalde 2. A/B'de ise 3.sıraya yükseldi.

Yetenek Sizsiniz Türkiye, iki grupta da 5. sıraya gerileyerek bu sezon ki en düşük puanlarından birini aldı.

Eyvah Düşüyorum, Muhteşem Yüzyıl'ın etkisiyle özellikle A/B'de yine çok iyi oranlar aldı.

Çocuklar Duymasın, bu hafta önemli bir çıkış yakaladı ve A/B'de 7. sıraya kadar yükseldi.

Son düzenleme:
kuzey güneyi izledim diziye heycan geldi son 6-7 bölümün en iyisiydi diyebilirim.

muhteşem yüzyılı izledim ufak tefek senaryo aksaklıklarına rağmen mükemmeldi..

yarın her iki gruptada herzamanki gibi açık ara zirvede yer alır..

Sakarya Firat in yoklugunda Cocuklar Duymasini izledim bence gayet güzel bir bölümdü halukun melteme yaptigi süpriz, Hüseyin ve Sükrü ikilisi ve son 15 dakikada burcu esmersoy beni baya güldürdü :)

Eyvah Düşüyorum'u izliyorum yarışmacı 500.000 TL için yarışmak istemedi 57.000 TL aldı :smile:

eyvah düşüyorum u izliyorum şu anda gerçekten güzel proğram hele eserin sunumu çok iyi...

elenen kadının tam esere seni öpmek istiyorum derken, cumburlop aşağı düşüşü kimikti:)

muhteşem yüzyıl açık ara zirvede totalde 5 ab ikikatı fazla fark var

kuzey guney artmıs biraz

yeteneksizsiniz dusmus

Muhtesem yüzyil yine farkla zirvede ama gecen haftaya göre iki grubtada düsüs var.

Kuzey Güney iki grubtada baya yükseldi bakalim böyle kalacakmi

Yetenek Sizsiniz bu hafta baya düsmüs ama bu reytingler Show TV ye yeter.

Cocuklar Duymasin hem Burcu Esmersoyun gelisiyle hemde sakarya firatin yoklugunda yükselmis Total de 4.5 reyting AB de 5.5 reyting almis insallah haftaya düsmez.

Eyvah düsüyorum muhtesem yüzyilin da etkisiyle süper gidiyor.

Muhtesem yüzyil yine farkla zirvede ama gecen haftaya göre iki grubtada düsüs var.

Kuzey Güney iki grubtada baya yükseldi bakalim böyle kalacakmi

Yetenek Sizsiniz bu hafta baya düsmüs ama bu reytingler Show TV ye yeter.

Cocuklar Duymasin hem Burcu Esmersoyun gelisiyle hemde sakarya firatin yoklugunda yükselmis Total de 4.5 reyting AB de 5.5 reyting almis insallah haftaya düsmez.

Eyvah düsüyorum muhtesem yüzyilin da etkisiyle süper gidiyor.

ama yeteneksızınız 3 fark oluodu fark daha cok totalde 5 ab 2 fazla fark vr ytneksizsiniz acnn çok bıktı millet

Dün dedim muhteşem yüz yıl geçen hafta mehmet günsur geldi diye izlendi ama mehmet günsür beklentılerı karşıyamadı geçen haftaya göre bırak artırmayı düşer dedim. üstelik sakarya fırat
yoktu haftaya daha da düşer

bu arada kuzey güney acunu dağıttı. senaryo heycanladı kuzeyin aldatilması banu ile güneyin ayrılması işlendi. tabi birde sakarya fıratın yokluguda yaradı.

çocuklar duymasinda atv taktik değiştirdi. diziyi 23 den sonraya sarkıttı. burcu esmersoyu mıllet reklamdayken 23 den sonra verdi. dizide tek burcunun karakteri güldürebildi. burcuya kadar resmen top cevırdiler. çocuk duymasin bu senaryo yapısıyla zor gider. acil burcunun karakteri gibi yeni komik karakterler gelmeli. eskiler temizlenemeli. yoksa dizi gitmez. burcu her aptal sarışını oynayan kadın oyucu gibi rolü başarıyla oynadı. bende bir kez aptal sarışını kötü oynayan kadın oyuncuya raslayamayacagım galiba :))))))))))

Cocuklar duymasinda aylin karakteri müthis bir giris yapti bu diziye oyuncu takviyesi sart en az 2-3 yeni karakter girmeli ve özeti 15 dakika sürmeli o Zaman bubdizi yine her hafta en azindan ilk 10 da olabilir.