Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bu tip konuları admin ya da moderatörler açar. Haluk792 gibi kendimiz günlük reyting sonuçlarını açmayalım lütfen. Konuyu açtığın için teşekkürler cevaa.
Dün Artiz Mektebi, Öyle Bir Geçer Zaman Ki (Tekrar) ve Barbarossa filmini izledim. Barbarossa saat 03.00 gibi başlamıştı galiba...
SBT'ye göre Kalbim Seni Seçti düşüşe geçmiş. Artiz Mektebi yine normal seviyede kalmış. İzlediğim filmlerden Barbarossa 02.40'ta başladığı için reytinge girememiş galiba... Ben FOX'un aşırı iddialı olabileceğini düşünmemiştim yazın ama şu anda yazın en iyi kanalı durumuna geldiler... Tabii atv de iyi gidiyor yazın.
SBT'ye göre Kalbim Seni Seçti'nin düşüşü ilginç... Bence AGB'de daha yukarılarda olacak.
Artiz Mektebi'nin tutmadığını söyleyebiliriz artık. Özellikle totalde çok kötü gidiyor. Kanal D, bu programın bitişini hızlandıracaktır veya süresini kısaltıp PT2 programı yapacaktır...
Dürüye'nin Güğümleri ise yaz başından beri çok iyi gidiyor...
Olacak O Kadar, Hayat Bilgisi, Akasya Durağı ve Cennet Mahallesi'nin tekrarları da çok iyi gitmiş...
[h=6]PARANORMAL ACTIVITY - TV'DE İLK!
Bu akşam 22:00'da FOX'ta..
İşte Filmin Konusu :
Genç çift iki katlı yeni evlerine taşındıktan bir süre sonra, özellikle geceleri giderek artan bir şiddetle kendini gösteren, rahatsız edici bir takım ses ve olaylara tanıklık ederler. Kamera sistemi kurarak gece uyuduklarında neler olup bittiğini kaydetmeye başlarlar.
İzleyin izletin![/h]
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.