14 Temmuz Perşembe Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cevaa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

cevaa

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
4,420
Puanı
911
reyting.gif

Sonuçlar belli oldu.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Bu tip konuları admin ya da moderatörler açar. Haluk792 gibi kendimiz günlük reyting sonuçlarını açmayalım lütfen. Konuyu açtığın için teşekkürler cevaa.

Dün Artiz Mektebi, Öyle Bir Geçer Zaman Ki (Tekrar) ve Barbarossa filmini izledim. Barbarossa saat 03.00 gibi başlamıştı galiba...

Son düzenleme:
SBT'ye göre Kalbim Seni Seçti düşüşe geçmiş. Artiz Mektebi yine normal seviyede kalmış. İzlediğim filmlerden Barbarossa 02.40'ta başladığı için reytinge girememiş galiba... Ben FOX'un aşırı iddialı olabileceğini düşünmemiştim yazın ama şu anda yazın en iyi kanalı durumuna geldiler... Tabii atv de iyi gidiyor yazın.

SBT'ye göre Kalbim Seni Seçti'nin düşüşü ilginç... Bence AGB'de daha yukarılarda olacak.

Artiz Mektebi'nin tutmadığını söyleyebiliriz artık. Özellikle totalde çok kötü gidiyor. Kanal D, bu programın bitişini hızlandıracaktır veya süresini kısaltıp PT2 programı yapacaktır...

Dürüye'nin Güğümleri ise yaz başından beri çok iyi gidiyor...

Olacak O Kadar, Hayat Bilgisi, Akasya Durağı ve Cennet Mahallesi'nin tekrarları da çok iyi gitmiş...

Kalbim Seni Seçti'nin zirvedeyken bu kadar düşüş yaşaması garip. Geçtiğimiz hafta SBT'ye göre de zirvedeydi yanılmıyorsam...

Cennet Mahallesi'nin 3 tekrarı da totalde 8 share üstü almış. Önemli başarı :)

Kalbim Seni Seçti, AGB'de iyi gitmiş tahmin ettğim gibi.
Dürüye'nin Güğümleri AGB'de de iyi...

Alacakaranlık filmi iyi gitmiş.

Kalbim Seni Seçti de başarılı.

Dürüye'nin Güğümleri de yazın gelmesiyle üst sıralarda oluyor.

Artiz Mektebi vasat...

Dizi tekrarları da iyi gitmiş. Akasya Durağı, Hayat Bilgisi dikkat çekenler...

[h=6]PARANORMAL ACTIVITY - TV'DE İLK!
Bu akşam 22:00'da FOX'ta..
İşte Filmin Konusu :
Genç çift iki katlı yeni evlerine taşındıktan bir süre sonra, özellikle geceleri giderek artan bir şiddetle kendini gösteren, rahatsız edici bir takım ses ve olaylara tanıklık ederler. Kamera sistemi kurarak gece uyuduklarında neler olup bittiğini kaydetmeye başlarlar.
İzleyin izletin![/h]

Ben Asıl Bugünü Bekliyorum Kanal D ÖBGZ deki gibi zirve yapacak bence Hem Ben Efsaneyim ( I am a LEgend ) var Hem Kanıt ... KEsin Yarın 1. :)