Çünkü hikayesi uzatılmayacak da deniyor.Neden net değil?
Bence de bitebilir gibime geliyor reytingi çok parlak değil bugün düşerse final haberi gelir gibiÇünkü hikayesi uzatılmayacak da deniyor.
Dikkatimi çeken şey Uzak Şehir'in pazartesi akşamları, dün akşamki Türkiye Kupası final maçından bile oldukça daha fazla reyting alması. Diziyi izlemiyorum ama tebrik etmek istedim alakasız bir perşembe sabahındaTrabzonspor - Galatasaray
Total: 11.96 (1)
AB: 12.59 (1)
ABC1: 12.66 (1)
eşref halen büyük kar edemiyor. ediyorsa az ediyor. kadro fazla maliyetli.Sahipsizler sezon boyunca tek zirvesi olan totalde'de Eşref Rüya'ya geçilmiş, sıkıntılı bir durumu var.
Eşref geçen haftaya göre ab'de 0,11 düşmüş diğer gruplarda 0,80 yükselmiş durumu iyi ama gelecek sezon bu reytingini koruması lazım maliyeti yüksek.
Leyla zaten aylardır çöp oldu 2-3 haftaya biter.
Geldi mi finale ya? 😱Finale doğru giderken Yaprak Dökümü, ABC1'de 1.44 görmüş, yarın final iyi gidebilir
Didem Arslan uzun zamandır düşük gidiyordu, Total'de 1.62 alarak Müge ve Esra'nın arkasina yerleşmiş, bir olay çözdü galiba![]()
Geldi mi finale ya? 😱
Tekrar başlar mı acaba?Ben bugün final sandım Cuma diye ama 2 bölüm daha varmış, Salı biter sanırım.