14 Mayıs 2015 Perşembe Reyting Tahminleri

2'inci kez oluyor sanırsam ben tahmin yaptığımda açıklanmamıştı baktım bizzat kendim unutmuşum ne yapim kabul edilmiyorsa yapcak bişey yok başarılar herkese ben çekiliyorum.

2'inci kez oluyor sanırsam ben tahmin yaptığımda açıklanmamıştı baktım bizzat kendim unutmuşum ne yapim kabul edilmiyorsa yapcak bişey yok başarılar herkese ben çekiliyorum.
Seninle yarışmak güzeldi. Aslında 9.30'u geçen hiçbir tahmini kabul etmemem gerekiyor. Sonuç olarak yarışmanın kuralı bu. Ancak sevdiğim üyeler olduğunuz için süreyi sizler için görmemezlikten gelmiştim. Ama dün yaptığın tahmini kabul edemezdim. Seninle yarışmak güzeldi. Kararın değişirse devam edebilirsin , biliyorsun

Ok tşk ederim kararım aynı çekiliyorum yarışmanın kuralı buysa yapcak bişey yok. Hata benim geç yapmamam lazımdı cezayıda kendime kesiyorum. Ama kesin olarak söylüyorum sana hiç bi şekilde sonuçlara bakarak asla tahmin yapmadım.

Diğer konuda söylediğim gibi hiçbir şekilde senin sonuçlara baktığını düşünmedim bile. Sadece süre olarak çok geç kaldın ve süreyi bu kadar esnetemem maalesef.