14 Mayıs 2011 Cumartesi Reyting Sonuçları

Birkaç yıl önce Kanal 1'de yeniden başlamıştı dizi ama tutmamıştı. Bir daha başlamaz bence.

Zaten eski kadro olamaz. Sonuçta bunlar asker. Hep asker kalacak değiller ya

Hiçbir eski dizi başlamasın bence. Tekrarları bile çok fazla izlenen Sihirli Annem bile tutmadı. (Star' a göre iyi reytingler alıyor denilebilir ama daha 2. bölümde izleyivcilerinin 1/4' ünü kaybetti, İzmir Çetesi bile yeni başlamasına rağmen 5 reyting almıştı ilk haftalarda.) Oyuncular değişiyor, insanların dizi anlayışı değişiyor.

Eski Diziler bölümünü açtım. Bu bölümde her eski dizi için bir konu açılacak ve o konuda o diziyle ilgili her türlü yorum vb yapılacak

Başlayabilirsiniz istediğiniz dizilerin konularını açmaya

Birkaç yıl önce Kanal 1'de yeniden başlamıştı dizi ama tutmamıştı. Bir daha başlamaz bence.

Haklısın zaten başlasada tutmaz adminim.Birde git gide Tv ortamında yüksek reyting almak zorlaştı.

Haklısın Hep Asker Kalacak Değil Ama Belki Disiplin Cezası Filan Aldıkları İçin Hala o Yaşta Askeriz Diye Komik Sahneler Çekebilir Bende Takipçisidim Ama Benim İçin O Kadar Çok Önemli DeğiL Dizi Tabi Diziyi Yeniden Çekerlese Takip Ederşm Severek

Bana göre eski dizilerin yeniden çekilmesi güzel birşey değil.Eski dizileri yeniden çekmek yerine daha iyi bir dizi yapsınlar.