Hergüne bir dizi olayını da bıraktık. Her güne 2 diziSiz fazla dizi çekiyorsunuz galiba Faruk bey
Hergüne bir dizi olayını da bıraktık. Her güne 2 diziSiz fazla dizi çekiyorsunuz galiba Faruk bey
Hangisine önem vereceksiniz acabaHergüne bir dizi olayını da bıraktık. Her güne 2 diziPazartesi: Çukur ve 8.gün
Çukrumuz tuttu. Görüntü kalitesiyle 8.gün'ü fark edenler zaten kalitelidirHangisine önem vereceksiniz acaba
Çukur'u bitirin benceÇukrumuz tuttu. Görüntü kalitesiyle 8.gün'ü fark edenler zaten kalitelidirBizim çabamıza gerek yok. Halkımız değer veriyor
Sezon sonu gelsin bakıcaz artıkÇukur'u bitirin bence
Böyle kalitesiz diziler yakışmıyor sizin şirketeSezon sonu gelsin bakıcaz artık
Arada kalitesiz yapıp para kazanmalıyız ki kaliteiler çıksın ortayaBöyle kalitesiz diziler yakışmıyor sizin şirkete
Şahsiyet'i siz mi yapıyordunuzArada kalitesiz yapıp para kazanmalıyız ki kaliteiler çıksın ortayaBak Şahsiyet mesela
Tabiki deŞahsiyet'i siz mi yapıyordunuz
Git bakalım yine dizi izlemeye deyip uyumayaTabiki deSen şimdi 2 fragmanı ve jeneriğimizi izle youtubedan ben de spn dizisini izlimgitmeseniz görüşürz yine 4bucga doğru@Çiğdem-
Aaa yok ama Konya dakı Sarayı gösteriyorlar Aladdinin karısı entrika çeviriyor Sultanı öldürüp oğlunu tahta çıkardı aslında tam @xemrexxx lik bölümler@Forumdash
AB dizisi diye övüneceğine total dizisi yapmaya çalişiyor
eee tabi nefes ten tokat yiyince biz safiye sultanın desteğini alarak tekrar öne geçmeye çalışıyor diriliş ama yemezler yani ben hayatta izlememİyi korktular tabi Karadeniz'den
İzle belki düşürürsün diziyieee tabi nefes ten tokat yiyince biz safiye sultanın desteğini alarak tekrar öne geçmeye çalışıyor diriliş ama yemezler yani ben hayatta izlemem
İzle belki düşürürsün diziyi
Aaa asıl şeyi söylemedim @xemrexxx in Kiralık Aşktan sevdiği Pis Yasemin oynuyor bu rolueee tabi nefes ten tokat yiyince biz safiye sultanın desteğini alarak tekrar öne geçmeye çalışıyor diriliş ama yemezler yani ben hayatta izlemem
Hahahah Zengin değiliz biz ayoll kısıtlı imkanlarla yapıyoruz
Demek hak veriyorsunHahahah Zengin değiliz biz ayoll kısıtlı imkanlarla yapıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?