14 Mart 2013 Perşembe Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Kızada o kadar laf söylemiştim. Güzel ya bana benziyosa tabi başka ihtimal olamaz

Huzur Sokağı reklam düzeni ile değişiklik yapabilir ):

aynura sana benzediği için çok mutludur kesin
koskoca aynura dan bahsediyoruz

İntikam yeni bölüm başlasın artık

Kızada o kadar laf söylemiştim. Güzel ya bana benziyosa tabi başka ihtimal olamaz

Huzur Sokağı reklam düzeni ile değişiklik yapabilir ):

Bir daha bilip bilmeden laf söyleme o zaman :mmm:

aynura sana benzediği için çok mutludur kesin
koskoca aynura dan bahsediyoruz
[/SIZE]

Koskoca değil. Koooskoca süper harikulade muhteşem Aynura diyeceksin
[/B][/COLOR][/FONT]

Akbank reklamının Avrupa kanallarda yayınlanmasını da isteriz

sanki kim mi

Türkiye nin açık ara en fazla izlenen dizisi kurtlar vadisinin yeni yıldızı kgt nin yıldızı
bilmem anlatabildim mi

Saat 22.05'te zaman duracak, herkes Plzenli olacak. Plzen'in zafer gecesini izleyeceğiz inşaallah.

sanki kim mi

Türkiye nin açık ara en fazla izlenen dizisi kurtlar vadisinin yeni yıldızı kgt nin yıldızı
bilmem anlatabildim mi
Anlatamadın

Türkiyenin açık ara en fazla izlenen dizisi Aşk-ı Memnuydu onunda tek yıldızı vardı. Oda imzamda mevcuttur. Kv'ne gelirsek onunda tek yıldızı vardı oda Özgü'm

Arkadaslar bu konunun Aski Memnu ve KVP karistirmayla alakasi yok, lütfen konuyu dagitmayalim ve güncel yayinlanan diziler hakkinda konusalim.

Anlatamadın

Türkiyenin açık ara en fazla izlenen dizisi Aşk-ı Memnuydu onunda tek yıldızı vardı. Oda imzamda mevcuttur. Kv'ne gelirsek onunda tek yıldızı vardı oda Özgü'm

aşkı memnu ne alaka ya vadi paso geçiyodu o dediğin diziyi eski vadiyi söylemiyom bile o konulara girme zararlı çıkan sen olursun almila
vadi kadar izlenen bir dizi yok 10 yıl önce de 10 yıl sonra da durum bu

- - - Ekleme - - -

Arkadaslar bu konunun Aski Memnu ve KVP karistirmayla alakasi yok, lütfen konuyu dagitmayalim ve güncel yayinlanan diziler hakkinda konusalim.

bakarız

Bakarız yok takas, İntikam yayınlanıyor bu sezon Aşk-ı Memnu değil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...