14 Mart 2012 Çarşamba Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bu Çarşamba Gecesi Ne İzlediniz ?

• Kuzey Güney (Kanal D)

Oy: 9 36.0%
  • Muhteşem Yüzyıl (Star)

Oy: 9 36.0%
  • Eyvah Düşüyorum (Star)

Oy: 2 8.0%
  • O Ses Türkiye - Van Özel (Show)

Oy: 1 4.0%
  • Çocuklar Duymasın (ATV)

Oy: 4 16.0%
  • Sakarya Fırat (TRT 1)

Oy: 2 8.0%
  • Kurt Kanunu (TRT 1)

Oy: 3 12.0%
  • Var Mısın Yok Musun (FOX)

Oy: 0 0.0%
  • Diğer (Lütfen Belirtin)

Oy: 3 12.0%
  • TV İzlemedim

Oy: 5 20.0%

• Kullanılan toplam oy
    25
  • Anket kapatılmış .
Birincilik koltugundan kimse dusuremedi maclar yayilnlandi ama yine 2.siraya inmedi 12 reytinglik Cocuklar Duymasin'i 4 reytinglere dusurdu Kuzey Guney'i her carsamba ezdi gecti MUHTESEM YUZYIL en iyisi.Bu arada duygusal x kisi hala yazmadi:highly_amused:.

o arkadaş hızını alamayıp ceza aldı dinlenmeye çekildi .. kısmetse önümüzdeki çarşamba muhteşem yorum ve yordamlarıyla karşımızda olur
)

Kuzey Güney'i izledim ve Muhteşem bir bölümdü. Bu bölüm tek kelimeyle çok süperdi, harikaydı, muhteşemdi. Yani belkide en güzel bölümlerindendir bu bölüm bence.

Kuzey, Ferhat'ı bulmaya çalıştı. Ferhat, Kuzey'e öyle oyunlar oynadıki resmen Kuzey çıldırdı. En sonunda Ferhat, Kuzey'i tuzağa düşürdü. Ferhat, Kuzey'i gömdü ama Kuzey'in kurtulma umudu Ali. Ali'ye az vakti olduğunu mesaj attı ve mesajı atmadan önce kurye ile birlikte bilet gönderdi. Ali yüksek ihtimal olayı anlayıp Kuzey'i kurtaracaktır.
Şok edici bir bölümdü, son sahnede resmen şok oldum ki zaten çoğu kişi şok olmuş, şaşırmıştır.

Kuzey'in intikamı çok acı olacaktır, gelecek haftaki bölümü çok merak ediyorum ve bence bu bölüm dahada maceralı, dahada güzel olacak. Bakalım gelecek hafta nasıl bir bölüm olacak.

bir insanin bu kadar oyun planlamasi imkansiz. fotograftan gece kulubunu bulacagini bildiler. cemrenin telefonu unutacagini bildiler. arabanin anahtarini uzetinde unutacaklarini tahnin ettiler. kuzeyin mersine gelecegini bildiler. mersinde kuzeyi mezara gomecegini bildi. kuzeyin aslinda cemreyi sevdugini bildi....
..... ama ferhat polise kendisini kuzeyin sikayet etmedigini bilemedi
))))))

cok fazla ezel izlemis senaritler sanirim
))))))

beyazsoy suskunları izliyormusun yoksa onuda bir bölümden sonra terk mi ettin