14 Mart 2012 Çarşamba Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bu Çarşamba Gecesi Ne İzlediniz ?

• Kuzey Güney (Kanal D)

Oy: 9 36.0%
  • Muhteşem Yüzyıl (Star)

Oy: 9 36.0%
  • Eyvah Düşüyorum (Star)

Oy: 2 8.0%
  • O Ses Türkiye - Van Özel (Show)

Oy: 1 4.0%
  • Çocuklar Duymasın (ATV)

Oy: 4 16.0%
  • Sakarya Fırat (TRT 1)

Oy: 2 8.0%
  • Kurt Kanunu (TRT 1)

Oy: 3 12.0%
  • Var Mısın Yok Musun (FOX)

Oy: 0 0.0%
  • Diğer (Lütfen Belirtin)

Oy: 3 12.0%
  • TV İzlemedim

Oy: 5 20.0%

• Kullanılan toplam oy
    25
  • Anket kapatılmış .
reytingler belli edio ben kuzeyle laf atiyommu

zaten seyirci kiymetli seyircimiz kimi sececegini iyi bilio

kuzey 7 muhtesem 14 super buyuk bi fark var .

Ben görüşümü söyledim laf atmadım eskiden daha iyidi muhteşem yüzyıl

Reytinglere lafım yok ama gecen seneye göre düşüş var

her dizide var kvp o.b.g.z birsuru reytingler mukkemmel

haftanin en cok izlenilen dizi listesindeki yeri mukemmel dahada artaccak totalde 17 ab 22 kadar cikacagiz mutis reytingler &30 artti harika

Son düzenleme:
Muhtesem yüzyil YST nin bitmesiyle baya yükselmis, alisildigi gibi acik ara zirvede yer almis.

Kuzey Güney ne olursa olsun bir türlü yükselemiyor artik 7 reytingin üstüne cikmasi cok zor.

Sakarya Firat iki grubtada yükselmeyi basarmis ama maalesef eskisi gibi 6 reytingin üstüne cikamiyor.

Cocuklar Duymasin YST nin gitmesiyle Total de yükselerek 4 reytingin üstüne cikmis ama AB de maalesef yine 3 reyting de kalmis.

Eyvah düsüyorum MY nin etkisiyle iyi gitmis.

Kurt Kanunu Total de ilk 100 e girememis ama AB de 52. Siraya yükselmis

Muhtesem yüzyıl oranlarını arttırmış tebrik ediyorum. Ama su önemli bı faktör ki yetenek sizsinizin bitmesi oranların yukselmesine çok çok etkili yetenek sizsiniz yine bu hafta olsaydı gecen haftanın aynı oranları olurdu. Bide artık Show tv çarşambaya hangi programı koyacak ?

Etkisi olmuştur muhakkak ama bölüm de daha iyiydi sanırım.

Ha Babam Uzay ya da yeni adıyla Türk'ün Uzayla İmtihanı koyulacak çarşambaya yanlış bilmiyorsam.

Son düzenleme:
Kuzey Güneyde bir türlü %7 reytingş geçemedi nasıl iş bu anlamadım

Kuzey Güneyde bir türlü %7 reytingş geçemedi nasıl iş bu anlamadım

hocam bak twitterda takip ediyorum büyük çogunluk m.yüzyil izlio İzlenme Oranlarinda M.Yüzyıl herhafta büyük fark atması çok dogal

kuzey kaydediolar digitürk sayesinde

m.yüzyıl Google Taban Ve Twitterda büyük farkla lider

kuzey artmasi imkansız degil ama çok zor

Ama Kuzey Zirve Alma Sansı 0 Muhtesem YüzyıL Heycan Artıyor Reytinglerde Artiyor

Muhteşem Yüzyıl'ı izledim. Adı gibi muhteşem bir bölümdü.

kuzey güney twitterda 3-4 kez #imkansızask hachtack i verdi ama türkiyede ilk ona bile giremedi
)))) muhteşem ab de haftanın birincilğini aldı ama bu bölüm praglanın ölmesi sözkonusuydu . praglalı hürremden sonra etrikanın ikici ayagı pragalının ölmesi enrika sevenleri ekrana baglamış gözüküyor
)))))))) yeteneksiz tekrar yayınlanıca çocuklar duymasın yeterince yükselmesine engelemiş.. haftaya işler karışacak muhteşem haftaya düşeceği kesin belli olmaz bu kezde hürremi öldürürler
)))))))))))))))

he gecen haftada bahane bulmustun dizilerin basarisini bikere taktir et totalde 6 91 ab de 9.70 fark atmis oha