14 Eylül 2015 Pazartesi Reyting Sonuçları

Paramparça'yı bu kadar izliyor muydu bizim halkımız

ne çektin be eşinden dolayı hep izlemediğin şeyleri izliyon

neyse hangi totoştu o paramparça gelince kç etkilenir diyen
gk nın rakibi paramparça

Çok fena düşmüşsünüz bunu neye bağlıyorsun Bulicim
Paramparça'nın Kırgın Çiçekler'i vurmasını bekliyordum maalesef Güneşin Kızları'nı vurdu.

Bu düşüşün bölümle alakası olduğunu düşünmüyorum. Çünkü geçen hafta durgun bölümle 8 almıştık.

Kırgın Çiçekler'i de tebrik ederim Paramparça'ya rağmen yükselmiş. Yine de bir umudum var kesin sonuçlar haftaya belli olur diye düşünüyorum.

Yani ters köşe oldun
ımm yoksa öpüşme sahneleriniz azaldı mı neyse haftaya yine ilköpücük etiketi yaparsınız
peki forumdaki izleyicileriniz bir bir bırakmaya başladılar diziyi ne düşünüyorsun

Öyle oldu maalesef.
Yoo bu bölüm çok güzel bir öpüşme sahnemiz vardı görsen bayılırsın.
Kombo yaptılar resmen ama kurtarmadı bizi.

Valla ne diyeyim Deniz'cim kendileri bilir ben sonuna kadar dizimin arkasındayım işler kötü gidince gemiyi terk etmem yani bakalım önümüzdeki haftaki sonuçları bekliyorum umarım yükseliriz.

Kırgın Çiçekler de haftaya büyük tempolu bir heyecan fırtınası esecek yani ölmeyeceğini bilsekte izleyici olarak heyecanlıyız
Fragmanımız hakkında yorum yaptıktan sonra son bir şey daha söyleyip dalgama son vereceğim
Bu fragmanla baş edebilir misiniz haftaya bak bakim

Maşallah buram buram total kokuyor.
8 reytingi geçebilirsiniz.

Güneşin Kızları bu hafta da düşerse finale gidecek diyorlar ne düşünüyorsun
Boş iddialar onlar her inişin bir çıkışı olur elbet.

Yani Kanal D Pazartesi günleri dizi tutturmakta zorlanıyor zaten Güneşin Kızları Şubat'a kadar 5-6 reyting ortalamasıyla gider diye düşünüyorum. Sonra Survivor gelecek o zaman sıkıntı olabilir işte.

Son olarak Kırgın Çiçekler için ne söylemek istersin