Ne alaka şimdi?Ben de Brad Pitt
İmzamı atarım.Bu diziyi izlemek komedi, boşa vakit harcama.
Ne alaka şimdi?Ben de Brad Pitt
İmzamı atarım.Bu diziyi izlemek komedi, boşa vakit harcama.
Ne alaka şimdi?
Ayol sende kendine pay çıkarma hemen.Ne alaka şimdi?
İmzamı atarım.
Kız gibi mi hissediyorsun?
Ayol sende kendine pay çıkarma hemen.
Kaliteli dizidir kendisi ama vakit yok.
Kız gibi mi hissediyorsun?
Serenay deseydin daha iyi hatırlardım.Survivor 2010 da sırtından bıçaklanmıştı o da hatırlatırım
Serenay deseydin daha iyi hatırlardım.
Ayol sen şimdiden nickini değiştir.
Ben sanki reyting için bıraktım, laflara bak.Ben bir reyting için dizimi satmam okay
ne çektin be eşinden dolayı hep izlemediğin şeyleri izliyonözellikle kırgın çicekleri tebrik ederimçok başarılı bir iş çıkarmışlarözellikle bu sezon paramparçanın başını baya bir ağrıtacağa benziyor .
Not: ben izlemiyorum eşim izliyor)) ara sıra ben de mecburiyetten takılmak zorunda kalıyorum
Paramparça'nın Kırgın Çiçekler'i vurmasını bekliyordum maalesef Güneşin Kızları'nı vurdu.Çok fena düşmüşsünüz bunu neye bağlıyorsun Bulicim
Yani ters köşe oldunParamparça'nın Kırgın Çiçekler'i vurmasını bekliyordum maalesef Güneşin Kızları'nı vurdu.
Bu düşüşün bölümle alakası olduğunu düşünmüyorum. Çünkü geçen hafta durgun bölümle 8 almıştık.
Kırgın Çiçekler'i de tebrik ederim Paramparça'ya rağmen yükselmiş. Yine de bir umudum var kesin sonuçlar haftaya belli olur diye düşünüyorum.
Öyle oldu maalesef.Yani ters köşe oldunımm yoksa öpüşme sahneleriniz azaldı mı neyse haftaya yine ilköpücük etiketi yaparsınızpeki forumdaki izleyicileriniz bir bir bırakmaya başladılar diziyi ne düşünüyorsun
Kırgın Çiçekler de haftaya büyük tempolu bir heyecan fırtınası esecek yani ölmeyeceğini bilsekte izleyici olarak heyecanlıyızÖyle oldu maalesef.Yoo bu bölüm çok güzel bir öpüşme sahnemiz vardı görsen bayılırsın.Kombo yaptılar resmen ama kurtarmadı bizi.
Valla ne diyeyim Deniz'cim kendileri bilir ben sonuna kadar dizimin arkasındayım işler kötü gidince gemiyi terk etmem yani bakalım önümüzdeki haftaki sonuçları bekliyorum umarım yükseliriz.
Maşallah buram buram total kokuyor.Kırgın Çiçekler de haftaya büyük tempolu bir heyecan fırtınası esecek yani ölmeyeceğini bilsekte izleyici olarak heyecanlıyızFragmanımız hakkında yorum yaptıktan sonra son bir şey daha söyleyip dalgama son vereceğimBu fragmanla baş edebilir misiniz haftaya bak bakim
Güneşin Kızları bu hafta da düşerse finale gidecek diyorlar ne düşünüyorsunMaşallah buram buram total kokuyor.8 reytingi geçebilirsiniz.
Boş iddialar onlar her inişin bir çıkışı olur elbet.Güneşin Kızları bu hafta da düşerse finale gidecek diyorlar ne düşünüyorsun
Son olarak Kırgın Çiçekler için ne söylemek istersinBoş iddialar onlar her inişin bir çıkışı olur elbet.
Yani Kanal D Pazartesi günleri dizi tutturmakta zorlanıyor zaten Güneşin Kızları Şubat'a kadar 5-6 reyting ortalamasıyla gider diye düşünüyorum. Sonra Survivor gelecek o zaman sıkıntı olabilir işte.
Diziye başarılar.Son olarak Kırgın Çiçekler için ne söylemek istersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?