14 Eylül 2012 Cuma Reyting Sonuçları

14 Eylül 2012 Cuma Hangi Yapımları İzlediniz / İzleyeceksiniz ?

• Arayıcının Efanesi (Fox)

Oy: 0 0.0%
  • Diğer (Lütfen Belirtin)

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    34
  • Anket kapatılmış .

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,475
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com

Yeni sezonun merakla beklenen günlerinden biri olan Cuma'da neler olacak?
İlk bölümüyle çok iyi bir giriş yapan Adını Feriha Koydum Emir'in Yolu zirvedeki yerini koruyabilecek mi?
Star'ın iddialı yeni dizisi Dila Hanım ve Kanal D'nin iddialı yeni dizisi Kayıp Şehir zirve yarışına ortak olabilecek mi?
İlk bölümüyle iyi bir giriş yapan Huzur Sokağı başarısını sürdürebilecek mi?
TRT 1'in yeni dizisi Şubat birbirinden güçlü rakipleri karşısında nasıl bir başlangıç yapacak?
Bu soruların ve çok daha fazlasının ceabı Cuma akşamı belli olacak.
Reytingler FavoriForumum üye ve yazarlarının yorumlarıyla birlikte sıcağı sıcağına canlı olarak Cuma akşamı burada olacak.

Program sıralamaları belli oldu.

Sezonun en büyük çekişmeye sahne olması beklenen günü olan Cuma'da yarış tam da beklendiği gibi büyük bir çekişmeyle başladı.

Adını Feriha Koydum Emir'in Yolu iki grupta da zirvede yer almayı başardı. Fakat dizi geçen haftadan bu yana çok ciddi oranda reyting kaybı yaşadı. Eğer bu düşüş sürerse dizinin zirveyi kaybetmesi çok yakın.

ATV'nin Huzur Sokağı dizisi güçlü rakiplerinin arasından sıyrıldı ve büyük bir başarı elde etti. Dizi totalde yeni bölümüyle 2. tekrar bölümüyle ise 3. olarak yeni dizilere geçit vermedi. A/B'de de başarılı bir performans gösteren dizi 2. sırayı elde etmeyi başardı.

Star'ın bu yılki en iddialı dizilerinin başında gelen Dila Hanım ilk bölümüyle beklentileri tam anlamıyla karşılayamasa da ilk bölüm için oldukça iyi sonuçlar elde etti.

Kayıp Şehir ilk bölümüyle Kanal D'yi önce korkuttu sonra sevindirdi. Çünkü dizinin yeni bölümü A/B'de iyi gitse de totalde rakiplerinin epey gerisinde kaldı. Fakat yeni bölümün hemen arkasından yayınlanan tekrar bölümü önemli bir başarı elde ederek totalde 4. A/B'de 3. oldu.

TRT 1'in yeni dizisi Şubat ilk bölümüyle totalde varlık gösteremese de A/B'de ilk 20 içerisine girmeyi başardı.

Sezonun ilk Cuma yarışı böyleydi. Fakat bu sadece bir başlangıçtı ve Cuma günü dengelerin belli olması en az birkaç haftayı alacak gibi gözüküyor. Bu yarış her hafta FavoriForumumda olmaya devam edecek.

Unutmadan TNS reytingleri de gelecek hafta başlıyor ve bu durum dengeleri alt üst edebilir.

İşte günün sonuçları:

Son düzenleme:
Adını Feriha Koydum - Emir'in Yolu yeni sezonunun 2. bölümüyle de her iki grupta zirvede yer almayı başardı. Fakat dizinin oranlarında sert bir düşüş oldu. Dizinin gelecek haftalarda zirveyi kaybetmesi bekleniyor.

Huzur Sokağı yeni diziler arasından sıyrılarak 2. olmayı başardı. Dizinin tekrar bölümü de çok iyi oranlar almayı başardı.

Kanal D'nin yeni dizisi Kayıp Şehir yeni bölümüyle iyi bir başlangıç yapamasa da tekrar bölümüyle iyi oranlar almayı başardı. Dizinin gelecek haftalarda A/B'de zirvede yer almasını bekliyorum.

Star'ın yeni dizisi Dila Hanım ortalama bir başlangıç yapmayı başardı. Dizinin gelecek haftalarda özellikle A/B'de yükseleceğini tahmin ediyorum.

TRT 1'in yeni dizisi Şubat totalde çok kötü oranlar aldı. Fakat A/B'de ise ilk 20'ye girmeyi başardı. Dizi gelecek hafta 21.50'de ekranlara gelecek.

Saba Tümer ile Bugün A/B'de ilk 10'a girerek dikkat çekti.

Son düzenleme:
Emir'in Yolu'nu izleyeceğim ve zirvede yer alacağını düşünenlerdenim.Bakalım neler olacak

Dila Hanım total'de zirve yarışında olacaktır.
A/B ise zirveden çok uzak olacagını düşünmüyorum.İlk 5'te olacaktır.
AFK düşebilir.
Kayıp Şehir A/B'de zirve yarışında olacaktır.
Bence Dila Hanım 3-4 bölüm sonra iki gruptada zirveyi alır.
Tabi bu birazda Hatice Şendil'e bağlı

Emir, cinsellik objesi olarak kullanılmaya devam edildikçe zirveden inmez.

Fragmanı gördüm Emir yine çıplak. Çocuk her fragmanda çıplak, bir türlü giydiremediler.

Show Tv de anladı, Emir'in kıyafetleri çıkmadan bu reytingler devam etmez...

aynen
düsüs yasayacagi kesin

Kayıp Şehir Totalde 1. Ab de 3. Olur
Dila Hanım Ab de 1. Totalde 2. Olur
A.D.F Emirin Y. Totalde 2. Ab de 2. Olur

ve bugun gunlerden KAYIP SEHIR!! mukkemmel bi dizi olacak bence..
bakalim kayip sehir kac alabilecek.. umarim guzel reytingler alir..
totel ; 5 - 8 ARASI
AB ; 5 - 9 ARASI ALABILIR..

AMA bugun saatlikler de cok buyuk bi rekabet ve heycan olacakk
biran once gelsin 8!

Saba Tümer yaylaya gitmiş inek sağıyor kahkahasından korktu inek tekme attı